Sorumluluk , sadık kalma , çocuk?
Mesela karşında sana ne kadar sadık kalacak
Mesela karşında sana ne kadar sadık kalacak
Herzaman ciddi ilişki insanı oldum. Evlenmeyi düşünmeyeceğim biriyle ilişki kurmam. Takılmalık, cinsellik üstüne kurulu, eğlencelik ilişki sevmem.
Evlilikten hiçbir zaman korkmadım,20 yaşlarımdan beri evliliğin sorumluluğuna hazırım. Çocuk en çok istediğim şeylerden biri. İyi, ilgili bir baba olacağımı düşünüyorum.
Sadık kalmak en belirgin özelliğim zaten. Bir kişi olsun ömürlük olsun düşüncesindeyim. Hayatımda biri varken başka kadınla muhatap bile olmam.
Karşımdaki insandanda beklentilerim dürüst, sadık, anlayışlı, empati kurabilen, saygılı biri olması. Her şey karşılıklı olunca güzel
Eğer gerçekten böyleysen karşına istediği gibi biri çıksın
Sen düzgün birisin ya tanışalım mı yani tanışmak istiyorum
Sende her yoruma yazmışsın @Mavilulibayanyy
@ahudemirel ee yani
Fikrimi söyledim
Yaşın da küçük değilmiş ki senin. Soru biraz ilginç olmuş. Ama ne yalan söyleyeyim, sizin jenerasyonun bekarlığında yüzlerce kızla birlikte olduktan sonra Evlendikten sonra duraklama dönemi içine gireceğini sanıyorsanız Evet yanılırsınız.
Bizim zamanda bırak sevgili ile anca tlf da konuşabilirdik o da evin tlf. unda. Cep tlf da yoktu, var olduktan sonra da Aşırı derecede pahalıydı. Bizim nesil temizdi.
Şimdikiler cinsellik yaşıyor.
Çok da büyük konuşmak istemiyorum aslında.
Evlilik korkulacak bir şey değil ama Kiminle evlendiğini bilmen lazım.
Kuranda bir ayet vardır.. İyi kadınlar iyi erkeklere, kötü kadınlar kötü erkeklere. Kötü kadınlar kötü adamlara layıktır diye.
Aslında en çok istediğim şey bu, biri girsin hayatıma beni gerçekten seven , ben olduğum için kabul eden. Hayatımın sonuna kadar ona ait olup ona sadık kalayım. Tüm hataları unutalım yeniden başlayalım. Ama bazen bazı şeyler imkansız gibi görünür ya. İşte öyle bir yerdeyim
Neden imkansız gibi görünür peki şu an sana
yanlış evlilikleri ya da karşı cinse yapılan saldırgan yorumları görünce hem korkuyorum hem soğuyorum
sanki bekarlık daha iyi gibi. dertsiz başımıza iş açıyoruz sanırım
Evlilik düşüncesi korkutabilir çok normal bir duygu bu 🧡 Çünkü işin içinde sadece aşk yok sorumluluk sadakat ve belirsizlik de var 🤷♀️
Kimsenin sana yüzde yüz sadık kalacağını bilemezsin ama şunlar çok belirleyici olur 💭
Konuşabilen çiftler
Sınırlarını net koyanlar
Açık ve dürüst olanlar
Evlilikten korkuyor olman hazır olmadığın anlamına gelmez bazen sadece doğru insanı ve doğru zamanı bekliyorsun demektir 🌿✨
Cevap
39Cevap
Hayır korkutmuyor.
Evlilikten korkan biri becerememekten, aldatmaktan ve bir çuval inciri berbat edip rezil olmaktan korkuyordur, öyle biri zaten evliliği hak etmez.
Korkudan ziyade sembolik bu konsepte karşıyım. Sevdiğimle aynı evde kalırım, çocuk da yaparım, sorumluluk da alırım, birbirimize sadık da kalırız. Bunun için bir kağıda imza atmamıza gerek yok.
Beni korkutuyor çünkü evlilik büyük bir sorumluluk istiyor ve ben bunu yapamayacağımı düşünüyorum. Aslında çevremde gördüğüm evlilikler zor geçtiğini için öğle düşünüyor da olabilirim.
Boş düşünce 😊
Korkutuyor ama alacağım sorumluluklar değil. Karşımdaki insanın değişmesi ya da yeterince tanıyamamaktan dolayı yaşayacağım problemler korkunç geliyor
Saydıkların korkutmuyor, karşı tarafın da bunları yapması gerekiyor olması korkutuyor. Kimseye güven kalmadı.
Karşımdakini bilmiyorum, ama ben karşımdakine asla sadık kalamam. O yüzden elimden geldiğince evlenmemeye çalışacağım. 😂
Senin gibiler evlenmese daha iyi en azından hiçbir kızın hayatı kararmaz
Ne istediğini bilmeyen,
Karar veremeyen,
Düşünemeyen,
Kendine yalan söyleyen,
Yaptıklarının emin olmayan korkar.
Boşanmayı kurtuluş olarak görmekten ihanetten korkuyorum
Herşeye rağmen denemek lazım, kaderde ne varsa onu yaşarız
Evlilik bu devirde zor olduğu için geçinmek zor o yüzden biraz
Evlilik , güncel sorumluluklarımın yanında minnacık kalıyor
Korkmuyorummmmmmmmmmmm
Evlilikten ziyade "partner" korkutuyor. Güvenmek zor.
Niye, g. zekalımıyım, kıtmıyım, tavuk muyum?
bir daha asla sevgili yapamayacak olmak korkutuyor :(
Niye
Evet. Benim gerçekten evlilik korkum var sanırım 🤦🏻♀️
Doğru insanı bulamamaktan korkabilir insan. Ama emin olmak ve test etmek gerekir
Evliliğe karşı soğudum ben, korkmaktan ziyade.
Kimsenin evliliği beklediği gibi çıkmıyor sanırım
Evlendim bence korkun 😄 Bugün bir buçuk saat susmadan ağladım yapamıyorum diye 😄
Aklında sadece deli sorular yok demekki😂
😥😥😥
maddiyat dışında beni tedirgin edecek bir şey olduğunu sanmıyorum
Cokk duzgun mükemmel bir kadin karşıma cikmadan evlenmeyecegim
Hic cikmazsa hic evlenmeyecegim
Sen mükemmel misin
Mükemmel olmasam mükemmel bir kadin istemezdim
Korkutmuyor. Beni karşımdaki adamın sonunda madam çıkması korkutuyor
Çocuk yaptıktan sonra gitmesi beni çok korkutuyor çünkü iyi oyuncu insan çok
Evlilik bana cin musallati gibi geliyor.
Hayır, doğru insanı bulduğum gibi bascam nikahı 😂
Bende öyle
Evlilik değilde başka şeyler korkutuyor.
Mesela
Sevdigim insanla olduktan sonra korkutmaz
Evliliği düşünmediğim için korku hissetmiyorum.
32 yaşından sonrada korku olmaz bence
Doğru insanla ise hayır
Korkutuyor evet
aldatilma korkusu var sadece
az sorumluluk al
Yanlış kişiyle evlilik korkutur
Yok ki evlenecek kız hani
Yanlış kişiyle evet
Korkutuyor öcü erkekler
@Gülşahh456 niye be
Ne diyo bu gadife
@Sıradanbiri612 sadık değiller ühü ühü
Haklı
Değiliz olm ya valla köpekler bile bizden sadık
@Salçalıkalça köpeklerden feyz alın
Köpekler sokak ortasında flan sevisiyor ama işte en azindan tenhaada sevisiyoz
@Salçalıkalça düşüncenin yönünü değiştirme
Sadık flan değiller ya nereye sadıklar parkta siyah bir köpek var valla gördüğüne yapistiriyo hiç eş gecmiyo
Korkutma demeyelim güven vermiyor
Korkmayanin aklindan şüphe ederim
Düşünmediğim için hiç öyle derdim de yok
Korkutmuyor ama bi arayışta da değilim
Korkutuyor
Sebeb ne peki
Evlenen kadınlar Instagram yorumlarda yasadiklarini anlatıyorlar dehşete düşüyorum. Erkekler gerçek yüzlerini evlenene kadar göstermiyor
Erkekleri dinlesen bizede hak verirsin. Bak böyle şeyler tek taraflı olmaz. Sen eşine karakter olarak ve cinsellik olarak iyi olursan eşin sana aşkla yaklaşır kıyamaz
Her şey cinsellik değil. Kadın saçını süpürge ediyor kendini yıpratıyor. Sonuç ne peki şiddet
Kadın her türlü fedakarlığı yapıyor. Ya erkek ne yapıyor tehdit ve şiddet
her şey tabiki cinsellik değil. Zaten diğer şeyler eksik olduğu için cinsellik olmuyor ya da yetersiz kalıyor. Bi ilişkide cinsellik gerçekten iyiyse bu o iki kişinin birbisisini gerçekten çok sevdiğini birbirine aşık olduğunu gösterir
Masal anlatma hayal aleminden çık
Erkek karısından memnun olsa bile dayak atıyor hayvan gibi muamele ediyor
Siz türk erkekleri hem narsist hem toksiksiniz umarım bir Türkle evlenmem Allah'ım sen koru
Masal değil. Sen aşık olmadığın bir adamin bedenine dokuna bilir misin. Hayır. Peki eşine çok kirilsan çok kizsan yine hayır. Sevgi saygı aşk varsa kaliteli bir evlilik varsa cinsellik zaten olur hemde süper olur. 5 s kuralı önemli evlilikte.
Her erkek öyle değildir. Sen seçimini yanlış yaparsan bunun suçlusu diger erkeler değildir
Öff tm sus
Türk erkeklerinin %40 gizli gay kalan %50 si narsist %10 unu da düzgün erkek.
İşte o yizde 10 dan birtanesi senin olmalı tercihini doğru yap yeterli. Gerisi güzel olur mutlu olursun
Hayret gizli gay konusuna bir şey demedin doğru mu yani
Çok doğru. Gay olan var eşini başka erklerle hayal edenler var. Daha bir sürü o çocuğu var. Ama iyileride var. Doğrusunu seçmek almak sana kalmış.
Anladım
Korkutuyor
Erkeklerden sadakat beklemek hata
Sacmalama
Hayir
Evlilik korkutmuyorda insanlar korkutuyor
Hayır
Evet
Korkutmuyor
Bayağı zor
Belki biraz
Asla