Aile & Toplum Kacarak evlenenlerin hikayesi? hhjnnjj Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Kacarak evlenenler var mi nasıl kacarak evlendiniz pismanmisiniz Güncellemeler+1 yıl Ailem vermiyor dedikodu yeminle 4 gün bitiyor gidiyor Kacarak evlenenlerin hikayesi? Cevapla Evlilik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. kötü bir şeydir 0 0 Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kacarak evlenmek sıkıntılı ailenizi karşınıza almayın 0 3 Yorumla hhjnnjj +1 yıl 3 yıllık sevdiğim adamı ne yapayım peki ben ailem başkasına verecek belki hayatım karacak onun hesabını kim verecek bana ailede versin o zaman sevenleri birbirine hangi devirde yaşıyoruz biz artık kendim hiç kimse umrumda değil Yorumla Mutluadam00 +1 yıl Ozaman istediiini yap sonuclarını sen yapişayacaksın Yorumla hhjnnjj +1 yıl Aynen öyle Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı. Kaçarak evlenmek pişmanlık oluyor genelde nadir mutlu olan var 0 4 Yorumla hhjnnjj +1 yıl Yok alakası yok bence es seçimi çok önemli Yorumla ela_ya +1 yıl Tamam işte eskiden çok pişman olan var Yorumla hhjnnjj +1 yıl 3 yıllık bir ilişkim var sevgilim. cok iyi biri ondan vaz geçmek istemiyorum Yorumla ela_ya +1 yıl Kaçarak evlenmee düzgün yap sonra gıybet dedikodu çıkıyor Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. Evlenmeyeceğim hele hele bi de kaçmak aman tanrım düşman gоtüne 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Askim bende kacmayi dusunuyorum benide vermiyorlar sodhwldn 0 26 Yorumla hhjnnjj +1 yıl Haa çok komik inşallah başına gelir seninde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddiyim bu arada ben Yorumla hhjnnjj +1 yıl Seni niye ailen vermiyor ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem ailem baskici yani banam her seye karsi 21 yasindsyim ben evlenmemi istemiyorlar sn niye pekı Yorumla hhjnnjj +1 yıl Benim annemde doğulu birine beni vermek istemiyor Yorumla hhjnnjj +1 yıl Sevdiğin falan var mı senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var tabiki sevgilim Yorumla hhjnnjj +1 yıl Sende kaç gerçekten çok seviyorsan onu kaç onla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oyle olcak zatwn Yorumla hhjnnjj +1 yıl Sizin ilişkiniz ne kadar oldu başlayalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biz 4 senedir tanisiyoruz ama sevgili olmamistik yeni olduk bi kac aydir Yorumla hhjnnjj +1 yıl Ailenin seni vermemesi sebebi nedir peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Babam hep öyleydi sebep yok halalarimin hepsi kacarak evlendi bende istemem kacmayi ama işte Yorumla hhjnnjj +1 yıl Sizin ailede sorun var galiba Yorumla hhjnnjj +1 yıl Cocuğun ailesi nasıl isi gücü var mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cocuk iyi cok şükür Yorumla hhjnnjj +1 yıl Onun yasi kac peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 29 ben 21 Yorumla hhjnnjj +1 yıl Ne iş yapiyor Yorumla hhjnnjj +1 yıl Nereli sin bide o nereli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burada cok ozele giriyor anlatmim o kadar biz ayni memleketten sayılırız Yorumla hhjnnjj +1 yıl Ne güzel inşallah evlenirsiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Insallah sende oyle Yorumla hhjnnjj +1 yıl Annem kaçarsan seni silerim diyor benim için sen ölürsün diyor ne yapacağımı iyice şaştım kaldım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver omrunun sonuna kadar kalmazsin ailenle yaslariniz kac Yorumla hhjnnjj +1 yıl 24 .30 yaslarimiz Yorumla
Vffffg Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 806 cevap paylaştı. Karıya kaçacak kadar kafayı yemedim 🙃 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. gelecekte ben LAHAGSODLAPSQLALWPPŞ 0 0 Yorumla
kendinsorr1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çoğunluk pişman 0 1 Yorumla kendinsorr1 +1 yıl Bence akıllı ol pişman olma sebebi ne neden vermiyorlar @hhjnnjj Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl şans kısmet 0 3 Yorumla hhjnnjj +1 yıl Haa hiç gülesim yok tu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl oyşe tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o kim Yorumla
Bandikuttt Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Kaçacak mısın 0 3 Yorumla hhjnnjj +1 yıl Evet Yorumla Bandikuttt +1 yıl Plan hazır mı😂 Yorumla hhjnnjj +1 yıl Hayir bir plan yok ordada Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kötü bir şeydir
Kacarak evlenmek sıkıntılı ailenizi karşınıza almayın
3 yıllık sevdiğim adamı ne yapayım peki ben ailem başkasına verecek belki hayatım karacak onun hesabını kim verecek bana ailede versin o zaman sevenleri birbirine hangi devirde yaşıyoruz biz artık kendim hiç kimse umrumda değil
Ozaman istediiini yap sonuclarını sen yapişayacaksın
Aynen öyle
Kaçarak evlenmek pişmanlık oluyor genelde nadir mutlu olan var
Yok alakası yok bence es seçimi çok önemli
Tamam işte eskiden çok pişman olan var
3 yıllık bir ilişkim var sevgilim. cok iyi biri ondan vaz geçmek istemiyorum
Kaçarak evlenmee düzgün yap sonra gıybet dedikodu çıkıyor
Evlenmeyeceğim hele hele bi de kaçmak aman tanrım düşman gоtüne
Askim bende kacmayi dusunuyorum benide vermiyorlar sodhwldn
Haa çok komik inşallah başına gelir seninde
Ciddiyim bu arada ben
Seni niye ailen vermiyor ki
Bilmem ailem baskici yani banam her seye karsi 21 yasindsyim ben evlenmemi istemiyorlar sn niye pekı
Benim annemde doğulu birine beni vermek istemiyor
Sevdiğin falan var mı senin
Var tabiki sevgilim
Sende kaç gerçekten çok seviyorsan onu kaç onla
Oyle olcak zatwn
Sizin ilişkiniz ne kadar oldu başlayalı
Biz 4 senedir tanisiyoruz ama sevgili olmamistik yeni olduk bi kac aydir
Ailenin seni vermemesi sebebi nedir peki
Babam hep öyleydi sebep yok halalarimin hepsi kacarak evlendi bende istemem kacmayi ama işte
Sizin ailede sorun var galiba
Cocuğun ailesi nasıl isi gücü var mi
Cocuk iyi cok şükür
Onun yasi kac peki
29 ben 21
Ne iş yapiyor
Nereli sin bide o nereli
burada cok ozele giriyor anlatmim o kadar biz ayni memleketten sayılırız
Ne güzel inşallah evlenirsiniz
Insallah sende oyle
Annem kaçarsan seni silerim diyor benim için sen ölürsün diyor ne yapacağımı iyice şaştım kaldım
boş ver omrunun sonuna kadar kalmazsin ailenle yaslariniz kac
24 .30 yaslarimiz
Kaçmadım henüz kimseye
Karıya kaçacak kadar kafayı yemedim 🙃
gelecekte ben LAHAGSODLAPSQLALWPPŞ
Çoğunluk pişman
Bence akıllı ol pişman olma sebebi ne neden vermiyorlar @hhjnnjj
Pişmanlardir
şans kısmet
Haa hiç gülesim yok tu
oyşe tabi
o kim