Ev arkadaşım uniden arkadaşımın özel videolarını yaydı suçlu ben oldum ne yapmalıyım?

Ben üni öğrencisiyim ev arkadaşımda şu an yksye hazırlanıyor normalde eve arkadaşlarımızi getirmiyoruz ama o gün öyle oldu ben davet ettim falan 3 erkek 2 kızdik neyse oturduk falan biraz ev arkadaşımda sohbet etti sonra müsade istedi kalkmak için ders çalışıcak diye uniden arkadaşım buna laf attı ders için ortamı salıyorsun hayatı kaçıyorsun dedi o da 26mda 2. universitemi okuyup kendimden yaşça küçüklerle takılmak mecburiyetinde olmamak için çabalıyorum sende yapsaydında böyle olmasaydın dedi durduk yere sert yaptı yani çocukta bozuldu biraz kendini açıklandı ben aynı zamanda çalışıyorum ne ima ettiğini anladım öyle boş boş artada gezen biri değilim dedi o da belli oluyor ne olduğun yaptı dalga geçer gibi güldü neyse ortamı buz kesti işte 20dk falan geçti çocuk bunun mutfağa geçtiğini görünce bir konuşup düzeltelim aramızı dedi büyüklük yaptı bizimki artık ne dediyse çocuk gelince biraz fazla inat bir arkadaş dedi güldü. günü bozdu yani beni sonuçta misafirlerimr karşı küçük düşürdü siz ne düşünüyorsunuz

Bu olaydan sonra işte arkadaşım kızın numarasını isteyince bende verdim verdiğim için de biraz tartışma çıktı ama hallettik ama şu anki sıkıntıdan kızın benim ortamima girmiş olması bu durumdan fazla rahatsız oluyorum

Diye düşünüyordum ki soruyu guncelliyorum bunlar tartışmış baya ev arkadaşıma özel videolarını atmış buda kalkıp tanıdıklara atmış bu videoyu videoda üniden başka bir kız arkadaşım var şu an onunla da aram bozuldu çocuklada çocukta kızın ailesinin öldüğünü öğremisti benden o da aileden vurdu anan baban yok köpek gibi çalışıyorsun 3 kuruşluk birisin dedi baya olay çıktı yani kaç gündür huzursuzdum iyice işler bka sardı memleketime geldim biraz kafa dinlemeye ama okulda tüm çevrem bana karşı cephe almış durumda ama ben gir şey yapmadım
Ev arkadaşım uniden arkadaşımın özel videolarını yaydı suçlu ben oldum ne yapmalıyım?