Ben 19 yaşımda bi fabrikadayım. Geçici süreliğine. Az önce öğle arasında izin kağıdımı güvenliğe verip çıktım. Sonra silivriye dönmek üzere durağa doğru ilerledim. Dedim kesin kötü bi şey olacak hissediyorum belayı çekiyorum dedim Yürüdüm.
Bi Otobüs ardımdan kornaya bastı. Nereye dedi. Silivriye dedim. He yok o birazdan gelir dedi geri indim. Kaldığım yerden tam yürümeye devam ediyodum ardımdan normal bi araba yanımda durup kornaya bastı. Camı açtı adamdı bi tane tek başına arabada. "Nereye" dedi bana. Silivriye dedim. Durağa kadar bırakayım dedi. Yok durak zaten burada dedim. (Biraz uzağımda ama 2 dakkalık yol) "Ya gel bırakayım" dedi ısrar etti. Ben yok deyip yoluma baktım.
O benden önce arabası ile durağın orada farları ışıkları yakıp durdu bekledi. Bende inadına durağa gitmedim. Bi süre sonra arabalar onun çekilmesini bekledi. O da çekildi en son diğer şerite doğru gitti arkası dönük şekilde orada park halinde durdu. Bende o sırada durağa gittim. Bi süre sonra. Şeritten park halinden çıkıp diğer şerite u dönüşü yapıp durağa geldi yanıma "ben silivriye gidiyorum" dedi. Bende yok otobüs gelecek zaten" dedim sürdü gitti hızlıca hemen ardında otobüs geldi
Bi süre önce de lüks bi jeepten kapalı kız indi "pardon nereye gidiyorsunuz yolumuzun üstündeysw bırakalım dedim de' dediler. Bende yok yol üstü değil silivriye gidicem. Düşünceniz yeter sağolun dedim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
nasıl bir tipin var herkes iyilik yapmaya koşmuş adeta
Sıradan
ilki kötü niyetli bence kapalı mısı n sende
Hayır
açık mı giyinmiştin peki
Hayır.
Fiizkte yok bende. Saçlarım ve azıcık da yüzüm iyi
göre bilir miyim
Hayır dedim
Aman dikkat et. Yani sadece et ete değsin niyetinde olmayabilirler. Belki organ mafyası falan olur
Tek kişiydi
Sonradan bir de kadın durmuş ya onu falan kastettim. Ayrıca organ mafyası olunca 20 kişi mi olması lazım. Arabaya binseydin. Seni tenhaya ormana götürse ne yapabilirsin ki orada seni kullansa
Binmem zaten. Alışkınım artık ne zaman tek başıma olsam hep belayı çekiyorum
Beni eklesene
Niye
Biraz konuşalım soracaklarım var
Hayır
Litfen
Sus
O adam tam bir aptalmiş
Evet
Ben olacaktım orada işte
Sen bela falan cekmiyorsun. Aşırı safsın. Ve bunu fazla belli ediyorsun. Ah ulan ah
Hayır belli falan etmiyorum. Gayet normsl duruyorum
Arkadaş ortamında bile oluyo bu arkadaşlarım diyor hiçbi şey yapmasan bile enerjin çekiyo diyorlar. Kaldıki adam beni yüzümü bile görmemişti direkt arkadan kornayı bastı ben dümdüz yürürken
Emin ol sen olsan bile bi halt değişmezdi. Hiçbir haltın arabasına binecek kadar düşmem
Arabaya binmek eziklik mi? Ayrıca sen belli etmediğini sanıyorsun. Ama belli oluyor işte
Hayır siz erkekler git gide sapıttınız. Herkesten her önüne gelen dişi varlığa saldırıyorsunuz avlamaya çalışıyosunuz iyice yoldan çıktınız. Arabaya binmek eziklik olsun olmasın. Ben binmem kimsede zorlayamaz
Zorlanamaz da tavlar 🙃
Sapık insan her türlü belli eder kendini. Beni tavlasa bile binmem o arabaya. Sonradan gelen kibar kadınınkine bile binmedim
Beni niye eklemiyon ki
Niye eklememi istiyorsun ne gerek
Ya sadece seninle biraz konuşmak istiyorum ne var bunda
Ben konuşmak istemiyorum ama onu napıcaz
Niye?
Sende de istek var inat yapmalar felan ama adamdan uzak dur
Yoksa namusunu çöpe atmak zorunda kalırsın 😐
İnat yapma ne alaka adamın yanına gitsem istek var diyebilirdin çok saçma yorum olmuş
Gayet güzel bir yorum yerinde olsam fabrikayı şikayet ederdim
Senin kafan mı güzel olm ben fabrikadan çıkarken olay oluyo fabrika ne alaka ne bağı var olayla
İstemediğini söylemiş kız ne andaval çıktın da buna inat dedin
Kötüler yüzünden kimseye güvenmek kolay değil. Kimbilir. Niyet okumak saçma olur.
Kimseye güvenme aferim böyle ol
Seni kafaya takmışlar abim dikkat et organ mafyası
Organ mafyası değil diğer gelen kız belli gayet iyi niyetlilerdi eşi ve kendiisi vardı yağmur yağıyo ve soğuktu durakta yolun ortasında tek başımayım