Sizce adam iyi niyetli miydi?

Ben 19 yaşımda bi fabrikadayım. Geçici süreliğine. Az önce öğle arasında izin kağıdımı güvenliğe verip çıktım. Sonra silivriye dönmek üzere durağa doğru ilerledim. Dedim kesin kötü bi şey olacak hissediyorum belayı çekiyorum dedim Yürüdüm.

Bi Otobüs ardımdan kornaya bastı. Nereye dedi. Silivriye dedim. He yok o birazdan gelir dedi geri indim. Kaldığım yerden tam yürümeye devam ediyodum ardımdan normal bi araba yanımda durup kornaya bastı. Camı açtı adamdı bi tane tek başına arabada. "Nereye" dedi bana. Silivriye dedim. Durağa kadar bırakayım dedi. Yok durak zaten burada dedim. (Biraz uzağımda ama 2 dakkalık yol) "Ya gel bırakayım" dedi ısrar etti. Ben yok deyip yoluma baktım.

O benden önce arabası ile durağın orada farları ışıkları yakıp durdu bekledi. Bende inadına durağa gitmedim. Bi süre sonra arabalar onun çekilmesini bekledi. O da çekildi en son diğer şerite doğru gitti arkası dönük şekilde orada park halinde durdu. Bende o sırada durağa gittim. Bi süre sonra. Şeritten park halinden çıkıp diğer şerite u dönüşü yapıp durağa geldi yanıma "ben silivriye gidiyorum" dedi. Bende yok otobüs gelecek zaten" dedim sürdü gitti hızlıca hemen ardında otobüs geldi

Bi süre önce de lüks bi jeepten kapalı kız indi "pardon nereye gidiyorsunuz yolumuzun üstündeysw bırakalım dedim de' dediler. Bende yok yol üstü değil silivriye gidicem. Düşünceniz yeter sağolun dedim.

Sizce adam iyi niyetli miydi?