Boşanmış erkekler.. Biraz uzak dursanız :) ?

Ben kendi halinde, güzel bi ailede yetişmiş , güzel geliri olan bağımsız yaşayan bir kadınım.
Bu yaşıma kadar birkaç sene yurtdışında da yaşadım.

Türkiye'de erkekler zannediyor ki, durumu şartları ne olursa olsun, her kadın evlilik düşkünü.. Hayır arkadaşlar DEĞİL :D

Ben çok feminen birisiyim , beraber olduğum kişiyle çok tutkuluyum. Ama evlenmek istemiyorum. Çok çok aşık olur deli divane olursam da anca bekar bir bey ile evlenmeyi düşünebilirim sanırım, ömür boyu önümüzde yasal bir engel kalmasın diye o da.

Ama nerde boşanmış bir erkek var, onların ilgisi inanılmaz yüksek.
birçok çift terapisti tek bir şeyi söylüyor : boşanmış kişi anca boşanmış kişi ile mutlu evlilik yapabilir. Bekar birisi boşanmış birisi ile evlenirse, düşünemiyorum. Her ilki daha önce tüketmiş bitirmiş bir erkek vardır karşısında. KORKUNÇ !

Bunu erkekler de biliyor bal gibi. Neden boşanmış kadınlara yönelmiyorsunuz? Bu bana çok ikiyüzlüce geliyor. Kendileri de boşanmış ; ama boşanan kadına bahane kusur buluyorlar hep.

Ya kadınlarımıza ne demeli? Fazla duygusallar. Ne olacak ki onlar da insan falan diye aptalca konuşuyorlar. İnsan değil demiyoruz, davul dengi dengine arkadaşlar. Sonra birkaç seneye kalmadan süklüm püklüm boşanıyorsunuz. Boşanayamayanlarınız da kendine sağlam bir gelir imkan yaratamadığı için boşanamıyor.

Güncellemeler
+1 yıl
Durduk yere sormadım bu soruyu, ilgi de beklemiyorum. İlgiyle beslenen bir yapısı olanların direkt bu şekilde yorumlaması normal :) alınmadım sorun yok :)
Güncellemeler
+1 yıl
Şey diyeni bile duydum : erkek evlilik geçirince akıllanır :D diğer bekar erkekler de sanırsınız pişpirik oynuyor o yaşa kadar :) evlenmeden akıllanamayan erkek iyi bir şey mi sizce? Komik misiniz? :)
Boşanmış erkekler.. Biraz uzak dursanız :) ?