Kocam beni bi kızla aldatıyo 5 yıldır kıza ev bile açmış napacağım ben ya kocamın aklına girdi o kocamı ayarttı asla kocamdan boşanmıyacağım ona istediğini vermiyeceğim bir akıl verin her şey çocuklarım için kocamı asla boşamam bu nikahıda kimseye vermem kimse kolay kolay nikahınıda vermez evde gül gibi karıları varken sizin gibi pasaklıları ne yapsınlar.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
seni temin ederim ki ister Adriana Lima ol , zaten o bile aldatıldı. Bunlar hikaye. Erkek eğer ergenliği bitmemişse aldatır çocuk gibi takılır. Senden annelik bekler dışarıdan cinsellik ergen çünkü anladın mı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılKızla kanka olup işini bitir sonra koca sana kalır ya da kocanın cinsel organını kes o zamanda sana kalır. Be şahsen böyle bir halt yese ikisini karşılıklı oturturum ve aklıma gelen en deli şeyi yaparım söyleyemem miğden bulanır
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Off, gerçekten çok zor bir durum ya 🥺 Kendi duygularını düşünmeden önce çocukları ön planda tutman çok güçlü bir davranış ama şunu unutma, sen de değerlisin! 🦋
Böyle bir durumda, kendine şu soruyu sormalısın: "Ben bu ilişkide gerçekten mutlu muyum?" Çünkü aldatma, tek taraflı bir hata değil, ilişkideki bazı eksiklerin sonucu olabilir. Evliliğin senin için ne kadar değerli olduğunu anlıyorum ama kendini ve çocuklarını da düşünmelisin. Güçlü ol ve gerekirse profesyonel bir destek al. Kimse senin yerinde olmak istemez, bunu bil. ❤️00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yıl"Şu kadın güzel diye erkek 🚹 bakmış anlıyorum, diye "yorumlar okudum. Katılmıyorum bu tamamen karaktersizlik. O halde bırakalım herkes birbirini güzel, yakışıklı diye aldatsın var mı öyle bir gezegen.. Bu sadece sadakatsizliğe uydurulan kılıflar.. Öte yandan eşiniz sadık bir erkek olsaydı her önüne gelene ev açmazdı. Diğer kadın da suçlu eşiniz de. Sizin evliliği diretmekte ısrarcı oluşunuz da hata. İhanete ni uğruyorsunuz boşayın gitsin. Öz saygınız olsun. Dünyadaki tek erkek 🚹 o değil. Ondan iyisiyle evlenirsiniz. Bu mu yani hak ettiğiniz yaşam göz yumup oturmak mı..
210 Yorumla- 1 yıl
@Zeyzeyy12 evet karaktersiz hepsi onlara dayanarak yazdım 🤔
- 1 yıl
@Zeyzeyy12 bazı erkekler mantığa uydurmada oscarlık performans sergiliyorlar çünkü 🤔
- 1 yıl
@Zeyzeyy12 evet hain alçaklar Jkllllşşş
- 1 yıl
@Zeyzeyy12 hahaha
Soran1 yılKes. n lannnn
- 1 yıl
Siz konuştunuz şu an siz kesin..
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHiç bir zaman bu konuya yorum yapmak istemem, çünkü hep başıma gelir.
Bazen bakarsın, evdeki kadın ile dışarıdaki metres dediğinizin arasında galaksiler arası farklar oluyor.
Şimdi öyle güzel kızlar var ki evdekileri bazen kimse görmüyor. Yani evdeki makyaj yapsa da fayda etmez, Cinsiyet değiştiren doktorların dokunması gerekiyor.
Erkeklerde belli bi nefis var, sürekli görseli daha iyiye giderler.
Birinin kanına girdiyseniz onunla mutlu olmaya çalışın, yoksa yapamayacaksanız gidip de birinin hayatını zindana çevirmeyin. Sonuçta o da bir insan.
046 Yorumla
Soran1 yılNe diyosun tam olarak anlamadım
Cevap sahibi1 yılYani bazı kişileri görünce bazı erkeklerin neden aldatma yoluna gittiklerini anlıyorum demek istedim.
Bazı erkeklerin kadınları bir erkekte cinselliği kökünden söndürecek kadar güzel oluyor. Adam da ne yapsın, daha iyi bir pasta yemek için başkasıyla aşk meşk yaşıyor.
Yalnız adam bunu yaparken de şuna dikkat çekiyorum. Be adam madem gözün dışarıda kalacaktı ne diye evlendiğin kişinin kanına girdin ki?
Yani aldatma operasyonunu doğru bulmuyorum. Ne kadarlık evlisiniz bilemem. Detayları da bilemem ama her ne olursa olsun kimse aldatılmamalı onu çok iyi biliyorum.
Soran1 yılSuç bende mi yani
Cevap sahibi1 yılSuç sana veremiyorum, çünkü görmedim seni. Görmediğim kişi hakkında da yorum yapamam.
Sadece aldatan kişiler genelde eşlerinden daha güzel birine giderler.
Ben sadece olayı anlattım. Yani hakkımda kötü düşünme. Ben gerçekten sebebini bulmaya çalışıyorum.
Soran1 yılHe onun için heryerde diyolar gül gibi karılarını bırakıp pasaklı metreslere gidiyolar
Cevap sahibi1 yılValla evde gül dururken kim pasaklıya gider?
Ayrıca bunun tam tersi olmasın sakın? Evde pasaklı olup da Gül gibilere genelde gidilir. Haa şu var pasaklı olmak tercihtir. Makyajın bile yetemeyeceği kişiler var.
Ben burada hata aramıyorum. Sadece neden sorusunun cevabını vermeye çalışıyorum.
Hep evde gül gibi karısı var dediklerin birinin karısı gül gibidir ama diğerinde aynı şey olmuyor maalesef.
Bazen insan nefsinin peşine gider,
Bazen de evdekiyle sorunu olmaz, sırf değişiklik olsun diye gider.
Bazen evdekinin çenesi yüzünden gider.
Bazen de 1 kişi ile yetinemez gider.
Ben sadece maddeleri yazdım, sebebin aslı senin kocanın zihninden geçenlerdir. Onu da sadece kendi bilir.
Soran1 yılSen ne saçmalıyosun ya mağdur un yanında olucaksın bunu sana öğretmedilermi
Cevap sahibi1 yılHaa geçmiş olsun çok üzüldüm... Sen sebebini öğrenme. Öylece olduğun yer kal. Allah sabır versin.
Soran1 yılPis pasaklı metresler
Cevap sahibi1 yılŞu kelimeyi Google de aratıp Görsellere bakarsan görürsün onları.
Soran1 yılNasıl yani
Soran1 yılBende onu diyorum hep güzel kadınlar aldatılıyo
Soran1 yılYani ev işlerini yapıyorum çocuklarla ilgileniyo rum
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yıl@Zeyzeyy12 Hakaret ederek konuştuğun için, Eyy slak arkadaşım, beyin yok sizlerde.
Ben durumu izah ettim. Sanırım yazılanların 1 tanesi o olmayan beyninize girmemiş. Geri zek. alı mısın? Hep evde gül gibi kadın var diyorsunuz. Ben de evdeki her zaman gül olmuyor onu anlattım. Kendini görmedik etmedik, ismi cismi nicki bile herşeyi gizli olan biri. Belki çok çirkin biri.
Hem hayatımda duymadım, Pis pasaklı metres diye. Hepsi de cillop gibi kızlar.
Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Ben şunu da ekledim sonunda. Madem aldatacaksın beğenmiyordun, neden o kızın kanına girdin?
Nerenizle okuyorsunuz ya?- 1 yıl
O zaman evlenme arkadasım. Nerde namuslu kadın var onu arıyorsunuz gidin metresle evlenin. evlenme kadının basını da yakma. Kadında senden daha iyisini bulsun ona gitsin nasıl? Siz kendinizi bulunmaz hint kumasımı sanıyorsunuz?
Sizin bir yerlerinize kaldıran yine biziz.
Analarınız kaldırıyor bir yerlerinize sonra nerde namuslu kadın onu ararsınız.
Cevap sahibi1 yıl@Zeyzeyy12 O sensin, ağzını topla öyle konuş. Ben senin gibi seküler beyinlilerden değilim. Ben burada insanlara yardım ederim. Senin gibi salk salk konuşmam. Edebini topla yaşça kendinden büyüklerle nasıl konuşulacağını önce öğren. Edepsiz olduğun her halinden belli. Din islam düşmanları sizi.
Cevap sahibi1 yıl@Zeyzeyy12 Bak aşağıda da yorum yapıyorsun hakkımda cevap veremiyorum ismim çıkacak çünkü. Bilerek Gizli üye olarak yazdım. Sen şu yazdıklarımı en baştan okusana bi. Ben de en gıcık olduğum şey her daim evdeki gül gibi kadın olduğu. Yaa sanıyorlar ki evdekilerin hepsi Dünya güzelleri arasından seçilmiş? Hep tek taraflı olarak düşünüyorsunuz.
Bir daha özetleyeyim. Evdeki Her kadın, Aleyna Şirin (2023 Türkiye Güzeli) gibi değil. Sizin her gördüğünüz erkekler böyleleriyle evlenmiyor.
Bir çok aldatan kişinin karısı zaten çok iç açıcı olmadığını söylemek istedim.
Evde gül gibi karısı var. Evdeki Aysel Gürel (Örnek) gibi olunca insanın hiçbir yeri tepki bile vermiyor.
Şunu anlatmak istedim, biraz bakımlı olmak da lazım.
AYRICAAAAAAAAAA: Madem gönlün yoktu aldatacaktın be ADAM. Ne diye gidip elin kızının (Kendi Karısının) Kanına girdin.
Eğer cümlem yukarıda yazmıyorsa gel bir daha anlatayım.
Zina kadında yapsa erkek de yapsa, evet dinen hüküm aynı.
Kadın ile erkek aynı acıyı paylaşmıyor. Sen kocanı başka kadının üzerinde görürsün ama
Bir erkek kendi karısı başka adamın altında gördüğündeki çektiği acının %1ini seç duymazsın. Arada Fark var işte. NOKTA.- 1 yıl
Kadında erkekte aynı acıyı yaşar. Bu ikisini de haklı yapmaz. Aldatmak iki taraf içinde suçtur hem Allah katında hem hukuki olarak.
Ay siz erkekler çok mu yakısıklısın be!
O zaman adam saçı dökülünce kasları gidince dişleri sararınca kadında gitsin aldatsın. Kendinizi ne sanıyorsunuz acaba. Cinsellikten bilr anlamıyorsunuz. Kendi zevkinizin peşindesiniz. Size kim yüz veriyor ya gtünüzü kim kaldırıyor sizin
Cevap sahibi1 yıl@Zeyzeyy12 Bizim bir yerimizin kalktığı falan yok. Bu yer en çok sizde havada duruyor. Bu arada suçladığın kişi ben değilim. Büyük ihtimalle aynı düşünce yapısına sahibiz. Sadece sen beni o tanıdığın pis erkekler ile karıştırıyorsun.
Ben burada sebebini anlattım, kendimde de yapıyorum demedim. Allah zinadan korusun.
Cevap sahibi1 yıl@Zeyzeyy12 Sevenini gördük, gitti başkasının altına yattı. Bende boşadım.
Cevap sahibi1 yıl@Zeyzeyy12 Karakter gibi görünse de Allah korkusunun da olmayışı gibime geliyor. Çünkü eninde sonunda Allahın emrine de karşı geliniyor.
Soran1 yılZey zey hep erkeklere yüklenmişsin hep kadınları korumuşsun ama şuanda zaten birsürü aldatan kadın var hepsi kocalarını boynuz luyo
Soran1 yılDemişsin işte erkeklerinde dişi sararsa şurası kötü olsa burası kötü olsa kadınlarda aldatsın kadınlarda aldatıyo zaten canım
Cevap sahibi1 yılSoran kişi teşekkür ederim yanıtın için. Ben senin hakkında kötü bir yorum yapmadım ama o kadar zor bir soruya cevap verdim ki. Gerçi herşeyi dümdüz anlatamadım sanırım, çok şifreleyince de anlaşılmaz hale geldi.
Ben bile kendi yorumumu okuyunca ben yazdığım için ne amaçlı yazdığımı anlıyorum.
Şunu da söyleyebilirim ki kız olsun erkek olsun hiç kimse aldatılmayı hak etmiyor. Yolunuzu ayırın ne yaparsanız yapın, yazıktır günahtır.- 1 yıl
Kadınlar aldatmıyoe demiyorum adamın dedikleri sinirimi bozdu cırkin kadın aldatılılırmıs gibi bir düşünce yapısı var. Birde siz önce kendinize değer verin. Hem magdur olan sizsiniz neredeyse kendini suclayacaksın adam haklı cıkıcak. Dediğim şey şu kadının da erkeğin de aldatması haramdır dedim adama.
Soran1 yılZey Zey o zmn evli bir kadın aldatıncada aynı tepkiyi ver tatlım olur mu
Soran1 yılÇünkü bazı kadınlarda hiç masum değil
Cevap sahibi1 yılSoran kişi, tebrik ederim seni. zeyzey bana da biraz feminist gibi geldi. Taraf tutuyor sanki.
Soran1 yılEvet orası çok belli taraf tutuyo çünkü bazı şeyler işine gelmiyor
- 1 yıl
Kadın aldatınca aynı tepkiyi vermediğimi nereden biliyorsun? Ben bu yazan kişinin erkeğin aldatmaya hakkı varmıs gibi tepki vermesine sinirlendim. Seni yargılamak yana kınamak istemiyorum. Umarım hayatın yoluna girer bir kadın olarak, bir kadının bir kadına bmyle şeyler yazması çok üzdü beni çünkü sizde bir kadınsınız ve kendi değerinizi farlında değilsiniz. Umarım farkına varırsınız hoşçakalın
Cevap sahibi1 yıl@Zeyzeyy12 O yorum yapan kişi benim, benimle tartıştın, en sonunda aynı pencereden baktığımızı izah ettim. Anlamadığını görüyorum. Oysa ki anlattığımı sanıyordum. Sen hala yağmurdan nem kapıyosun.
Ben sana hakları var demedim, neden yaptıklarını anlattım.- 1 yıl
Hayır bu soran kişi neden böyle konuştunuz falan demiş bende neden sinirlendiğimi anlattım oysa ki ben bu kişiyi tanimiyorum ama onu savunmuştum bir kadın olarak hatta ona destek olmak istedim. Hatta bir sürü tavsiyeler de bulundum. Ama o benim iyi niyetimi anlamamıs.
Feminist falan demişssiniz feminizmin aslınsa kadının da erkeğin de haklarını savunan bir kuruluştu sonradan kadın hakları savunan kuruluş haline geldi.
Bugünki haliyle feminist değilim. Sadece birine yapılan haksızlık karsaında snirlnen bir yapım var.
Gizli Üye(30-35)1 yılBunu bende anlamıyorum evliler neden yanaşıyor lar bekâr adam mı kalmadı diyorum boşanma metres olarak kalsın pislik bazen bizim kocalar da suçlu her güzel olana ya da her yanaşana boncuk dağıtmak zorunda değiller umursama o yokmuş gibi davran sende sürekli çocuklar la birşeyler yap ben boşandim pişman ettirdim davamı zınadan açtım karşi tarafa da ikisin den de yüklü bir tazminat aldım evlenmez ler sadece gönül eğlendirici olarak kullanırlar o kadın 5yıl nasıl metres olmayı kabul etmiş yuva bozuyor yarın birgün o adam kendisine de yapacak aynı şeyi evli adam ne yanaşyon evliler de ne varsa bekâr gitseler en azından evlenirler
10 Yorumla
1 yılKocanda suç yok mu yapma Allah aşkına en az o kadın kadar eşinde suçlu sen hep eşinin peşinde koşturamazsin her fırsatta seni aldatacaktir istediğin kadar boşanmam de bir kere yapan hep yapar. Üzgünüm
21 Yorumla
Soran1 yılBir kere yapan birdaha yapar diye bi kuralmı var çıkın şu kafadan ya
Gizli Üye(30-35)1 yılBiraz sanki site ahalisi suçlar gibi olmuş. Haklısın vermemelisinde o sana ait. Ama şahsi yorumum kadınlar ellerindekilerini kendi elleri ile kaçırıyor. Ona yapmak istemediğin şeylermi var. Kaba tabirler beni kırbaçla dese kırbaçlaman gerekiyor :) öyle anlattım öyle anla kendinde mesela eksiklikler hissediyormusun. Güzelim deme güzellikte bir yere kadar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılpeki evdeki pasaklılıklarından bakımsızlıklarından dışardaki bakımlılara ilgililere gidenlere ne diyeceksin.
savunmuyorm. doğru bulmuyorum.
ama kadınlar da erkeklerini mutlu etmek için çabalamıyor bence02 Yorumla
Soran1 yılPasaklı olan onlar pis metresler
Şimdi tek taraflı düşünme tabiki ihanet kolay degil ama burdaki eylem iki kişilik kocanda karaktersiz
354 Yorumla
Soran1 yılKocamın bi suçu yok
Soran1 yılKocamın aklına girmiş
Soran1 yıl2 çocuğun olsaydı şeninde mantığı görürdük
Soran1 yılherkes ikinci şansı hakeder
Soran1 yılBen kocama şans vericem
- 1 yıl
Yapılan yanlış ve bu yanlışta iki kişi hatalı. Eşin tamamen suçlu, elin or* nu zaten umursamaz onun yasam tarzi bu kotulugu esin sana yapmayacakti. 2 cocugun oldugunu esin de biliyor. Esini aklamak yerine 2 cocugum var gidecek yerim yok, affediyorum de gec. Ama hatayi mesrulastiramazsin.
Soran1 yılBeni seviyo çok iyi davranıyor el üstünde tutuyor kıdurun
Soran1 yıl😂😂😂kıskanma kız
Soran1 yılKocanda seni aldatıyor heralde buralara düştüğüne göre
Soran1 yılHehe
Soran1 yılNe var kafa yapımda
Soran1 yılKocam o metresi kullanıp atacak kürkçü dükkanına geri dönecek
Soran1 yılNasıl yani kısa süreli derken
Soran1 yılSus artık yeter sus
Soran1 yılAkıl verme
- 1 yıl
kdın kadının yurdudur düşmanı degil biz sana en ufak kötü bişey söylemedik ki hiç bir kadın bunu haketmez tabiki kabullenmek çok zor bunuda anlıyorum meslek hayatım senin gibi insanlarla geçti benim şöyle bi geriye yaslan olanı biteni gözden geçir hangi cümlemizin altında seni kıran inciten bi söz var ama kabul et eşinde suçlu el üstünde tutsaydı seni diger kadın olurmuydu
Soran1 yılBakın ben ailemi çocuklarımı kocamı çok seviyorum onlardan ayrılmam
Soran1 yılNeyapmalıyım
Soran1 yılKocamı seviyorum
Soran1 yılDeli değilim ben
Soran1 yılO metresi bulup rezil edeceğin
Soran1 yılNe olucak mesela bana
- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
1 yılAbla adam seni hiç sevmemiş saygı bile duymuyor onu bağlasan da bir yol bulup seni aldatacaktir. Ayrıca gül gibi karısı olduğunu sen dusunuyorsun adam öyle düşünmüyor ki dışarda birilerine gözü kaymış. Her türlü suçlu adamken kadına suç yükleme bence. Kocan uzak dursa hiçbir kız zorla yanaşmaz
03 Yorumla
Soran1 yılNe şeytan kızlar var haberin yok paralı erkekleri nasıl ayartacaklarını şaşırmışlar
Soran1 yılSana diyorum
Soran1 yılPasaklı metred sadece onlar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ev açtı diyorsun demekki işler kolay değil, seni çocukların anası olarak evde tutar? Onu da el üstünde!
015 Yorumla
Soran1 yılEl üstünde tutulan benim ben
Soran1 yılşu an evde
Soran1 yılÇocuklarıyla vakit geçiriyo
Soran1 yılEvet çok iyi davranıyor bana
Soran1 yılBırakıcakmış
Soran1 yılDoğru gül gibi karıyı nerden bulucak
Soran1 yılÖylemi diyorsun biraz kiloluyum ondanmı acaba
Soran1 yılZayıflamamı lazım
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Senin kocanı boşamayacağından bizene şimdi Neriman
03 Yorumla
Soran1 yılBu tür kızlara yem etmeyin kocalarınızı
Soran1 yılNoldu
1 yılKendine olan saygını düşün ve o şerefsizzzz adamsan ayrıl.
03 Yorumla
Soran1 yılNeden ayrılıyım
- 1 yıl
Ihanet eden affedilmez.
Soran1 yıl2 çocuğum var benim
- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
1 yılŞakamısınadam seni sevse zaten aldatmaz kesin kovan zengin ondan bırakmak istemiyor sun
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Evli kadınlardanda aynı şekilde. Allah’a yakın bana uzak olsunlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSuç kocanda millete laf etme sana sadakat sözü veren kocan
23 Yorumla
Soran1 yılKocamı kandırmış öyle söyledi
Cevap sahibi1 yılKocan 15 yaşında çocuk mu
Soran1 yılHayır ama ne şeytan lar var sen bilmessin
Gizli Üye(25-29)1 yılkocanında ayartılacağı varmış, kocabın hiç suçu yok gibi konuşuyorsun
123 Yorumla
Soran1 yılYok çünkü suçu
Soran1 yılHer erkek suçlu olucak diye bi kuralmı var
Cevap sahibi1 yılkızım hastamısın kıza ev açmış diyosun?
Soran1 yılKız açtırmış
Soran1 yılYa bi anlık boşluğun a gelmiş kız kandırmış anlamıyomusun
Cevap sahibi1 yılAllah rızası için ablaa nolur lütfennn abla yapmaa kendini kandırmaa ablaaaa inanma ne boşluğu ne kandırması ablaaaa allah rızası içinn yaa
Soran1 yılYa 2 çocuğum var benim ne saçma lıyosun babasız mı büyüsünler yapmış bi hata adam işte
Soran1 yıl2çocuğuma senmi bakacaksın tabi boşan demesi kolay
Cevap sahibi1 yıldava açarsan herşeyini alır paşa paşa cocuklarına bakarsınn, bahaneyi bırak
Soran1 yılÇocuklarımı babalarından ayırmam onlara bu kötülüğü yapmam
Cevap sahibi1 yılo zaman ortaklığı kabul edeceksin
Soran1 yılO pasaklıyı bırakacak
Cevap sahibi1 yılsen kaç yaşındasın kocan kaç yaşında o kız kaç yaşında
Soran1 yıl28 ben kocam 32 kız 25
Cevap sahibi1 yıleee genceciksindee alalhın b*lası niye boyle bir b*k yedi s*r*fsz
Soran1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi1 yılAllah kolaylık versinn ama bir kere yapan birdaha yapar iyi düşün
Soran1 yılAma çok iyi davranıyor bana neden sence
Cevap sahibi1 yılona kızma oyununu bozma diye kızım aklını kullan seni sevse gözü başkasını görmezzz
Soran1 yılBazen seven erkekler bile aldatıyo gül gibi karılarını aldatmanın sevmemekle alakası yok
Cevap sahibi1 yılne ile var peki?
Soran1 yılBişeyle yok kocam beni seviyor o kız aklına girmiş kocamın
Cevap sahibi1 yılaynen 😂
1 yılSenin kocanın karakteri olsa adam olsa evli olduğu halde dışarıda ki kızlara gözünün ucuyla bile bakmaz.. Sen kızlara taş atacağına kocanın karaktersizliğine bak biraz..
23 Yorumla
Soran1 yılKocamı kandırmış o kız diyorum siz anlamıyomusunuz
- 1 yıl
Senin kocanın beyni yok mu kanmasaymış kız kocana kendini Köprüden aşağı at dese atacak mı kocan.. Bir an önce kemalim yapmaz kafasından çıkmalısın.. Sonun iyi değil çünkü
Soran1 yılYa karına söylerim diye tehtid etmiş ör. spu
Gizli Üye(25-29)1 yılUzak duruyorum o bırakmıyor, en son karına söyleyeceğim diye tehdit ettim aramıyo iki gündür
03 Yorumla
Soran1 yılUzak duracaksın tabi sen hepiniz evli erkekler den uzak duracaksınız
Cevap sahibi1 yılonlar da dursun
Soran1 yılSiz akıllarını karıştırmayın
1 yılDikkat et de kocan seni boşamasın çocukların olmasa seni kapı dışarı eder sjsjsjsj çok garip ama utanmadan hâlâ affederim diyorsun. Affedilecek bir yanı da yok üstelik aldatmanın.
01 Yorumla
Soran1 yılKocam o benim yapmış bi hata ne yapalım
Gizli Üye(45 üstü)1 yılbence de birakma. o kiz metres olqrak kalsin
03 Yorumla
Soran1 yılAsla vermem nikahımı kimseye
Cevap sahibi1 yılverme zaten. amaci yuva bozmak oylelerinin. Psikolojik sorunlu tipler
Soran1 yılPis pasaklılar
Gizli Üye(30-35)1 yılEvden ayrıl ve gitme yanına. Bir mektup bırak ben ailemin ecine gidiyorum ve boşanmayacam diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSiz bu düşüncede oldukça aldatan erkekler bitmez. Daha çok yüz bulur.
00 YorumlaSizin gibi pasajdılar ne yapsınlar demişsin ama kocanı da elinde tutamamışsın demekki kocana göre pasaklı o değil sensin
01 Yorumla
Soran1 yılBen pasaklıdeğilim tertemiz titiz bakımlıyım
Gizli Üye(18-24)1 yılTamam abla bı daha kocanla iliskiye girmem kızma bana
00 Yorumla
1 yılKıza laf atacağına önce kocani egitseydin, bu kadar basitti
111 Yorumla
Soran1 yılEğitmekle ne alakası kocamın aklına girmiş
- 1 yıl
Kocanla ilgilenseydin kaptirmasaydin
- 1 yıl
Bide 5 yıl diyon yazık la
Soran1 yılBenmiyim suçlu
- 1 yıl
5 yıl diyon bacım sen ne yaşıyon
Soran1 yılKız kandırmış işte 5 yıl bıyunca
- 1 yıl
Sende farkına varmadin ha
- 1 yıl
Kafayı yemişin doktora git bence
Soran1 yılNe doktoru be iyimisin sen
Soran1 yılBeni istemediğini nerden biliyorsun ilişkimizin neresindesin bana çok iyi davranıyo sevmeyen böyle davranırmı
- 1 yıl
Mal karı la boş yapma anlamiyon
1 yılSeni trol zannetmeyenler var bı de biliyor musun
00 Yorumla
1 yılYa boşan nafaka al ya da sende aldat açık ilişki yasayı
00 Yorumla
1 yılEvdekiler daha pasaklı oluyor sanki.
17 Yorumla
Soran1 yılSen öyle san
- 1 yıl
Görüyoruz 😅
Soran1 yılOnun içinmi herkes gül gibi karılarını bırakıp çirkinlere gidiyolar diyolar
- 1 yıl
Dışarıda ne fıstıklar var, senin kocan zevksiz olabilir.
Soran1 yılO fıstıklar evlilere bakmaz anca pasaklılar bakar
- 1 yıl
Orasını bilmem ben 😅
Soran1 yılSus 🤫
Erkek şrfsizse yapcak bişey yok
03 Yorumla
Soran1 yılKızlarda az değil
Soran1 yılKız aklına girmiş ne şeytanlıklar çevirmiş şeytanlık resmen ben Neyapim
Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Bu zeka pırıltısı beni şok etti
01 Yorumla
Soran1 yılEe yani
1 yılBişi sorcam hiç kendinde bi hata aradın mı
06 Yorumla
Soran1 yılBende ne hata olucak
- 1 yıl
Hayır ciddi sordum. Ne eksik diye düşündün mü
Soran1 yılHayır hiç düşünmedim çünkü bi eksiğim yok fazlam var
- 1 yıl
tamam sensin
Soran1 yılSus
- 1 yıl
Gider misin
Kocan niye senin düşündüğün gibi düşünmedi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKız boynuz takmış sana sen halen kocam mi diyon
00 Yorumla
1 yılDurum ciddi. İki tarafın ailesi konuşması lazim
00 Yorumla
1 yılkanıtla dava aç donunu bile al
00 Yorumla
1 yılkocan seni bırakıp giderse adammdeğildir
03 Yorumla- 1 yıl
hak sahibi sensin
- 1 yıl
bir duvar örmek için bir duwar yıkılmaz
senden vazgeçerse
mutluluk ikisine haram olur - 1 yıl
MERHABA
Gizli Üye(25-29)1 yılKaç yıllık evlisinde koçan 5 yıldır sevgili yapmış
01 Yorumla
Soran1 yıl10 yıllık
Gizli Üye(45 üstü)1 yılkalbinin durumu nasıll
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yıldüzeltemedin mi
Cevap sahibi1 yılhakk sahibi sensin
1 yılkocanda sorun kadında değil
01 Yorumla
Soran1 yılTabi tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılNeden aldatmış
02 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum
- 1 yıl
Vardır bir sebebi pis herifin
1 yılerkek bu yapar iyi yapmış reis helal olsun
01 Yorumla- 1 yıl
œ
Gizli Üye(25-29)1 yılNe diyelim simdi
02 Yorumla
Soran1 yılBilmem
Cevap sahibi1 yılEvlilerden uzak durun sözüne katılıyorum. Diğerleri için bir şey diyemeyeceğim kendi hayatın.
Niye
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSende kocanı aldat
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?