Benim babam doğduğumdan beri beni sevmez ilgilenmez. Sadece zorla para verir hep annemin kavgasıyla bana az buz babalık yapar. Hiçbir güzel anımı hatırlamıyorum 30 yıldır onunla. Hep ezer aşağılar şiddet uygular üstüne sözel taciz ederdi. İğrenç biri ama önceki evliliğinden oğlu var. Ona bayılır harika şekilde davranır sever tapar eder onu sevgilisine ailesine arkadaşlarına elinden gelen maddi manevi her şeyi verir. Ben ama öğrenciyken harçlığımı bile vermez kavga ederdi evden kovardı öyle psikopat sadist biri. Kimse anlam veremez çünkü çok düzgün uslu çalışkan biriyim. Adam doktor mesela hiçbir hastalık olayımda destek olmaz yardım etmez doktor arkadaşları bile şaşırır niye baban gelmiyor ilgilenmiyor diye öyle ilgilenmez babalık yapmaz derim aa ama dışarıya çok iyi oğluna filan ne güzel bakıyor derler. Terapiye gittim onlar da sil yokmuş ölmüş gibi düşün. Bir beklentin olmazsa üzülmezsin de dediler ama nasıl sileyim ki sonuçta yaşıyor. Herkesin ailesini babasını görüyorum neler neler yapıyor benim babam hayat boyu hiçbir şey yapmadı hiç korumadı ilgilenmedi mesela yurtdışına taşındım ettim bi kere bi şeye ihtiyacın var mı demez. Benim bi şeye ihtiyacım olsa da tersler hep yardımcı olamam filan der. Hep annemin zoruyla arada ucundan bi yardımcı olur bazen o kadar. Ben anlamıyorum adamın gram bana karşı ilgisi sevgisi sahip çıkması yok. Yüzüme de demişti ölsen umrumda olmaz filan diye. Nasıl bu kadar iğrenç olabiliyor bana karşı. Resmen beni intihar ettirmek için elinden gelen her şey yapıyor sanırım tek amacı tüm parası oğluna kalsın diye. Sadist psikopat iğrenç biri. Beni taciz eden erkekler olmuştu banane ben de ediyorum demişti düşünün. Ben iki okul okurken ben para vermem git özel ders ver para kazan diye zorluyordu.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bu adam adam mı? çok şey var aslında yazılacak ama sitede saygımı kaybetmek istemiyorum.
İğrenç biri iğrenç hayatımda başıma gelen en iğrenç insan. Bana yapmadığı eziyet kötülük yok. Zorla istemediğim okulu bölümü okuttu. Okuldan mezun oldum direkt evden attı git kendi hayatını kur diye. Peşime sapık sapık erkekler ya da zorbalık yapıp paramı vermeyen tehdit eden patronlar takıldı gram korumadı etmedi beni şerefsiz. Dışarıya ama iyi düzgün diye herkes ay çok iyi biri diyor şaka gibi. Bana bir gün babalık yapmadı.
Senin adına o kadar üzüldüm ki yapabileceğim bir şey varsa bu hususta yanında olmak çok isterim.
Valla hayatım bu herifin eziyetinde ve annemin ne olursa olsun bu adamın arkasında durup onu sevmesine şok olarak geçti tek çocuk olmam yalnız olmam ve sonuçta destekçimin olmaması da çok kötü ve zor. Çünkü yine ben bunlara muhtacım para olsa iş olsa hastalık olsa doğru düzgün dostum akrabam sevgilim yok. Herkes anca eğlence arkadaşı. Ben zaten yıllardır çalışıyorum ediyorum ama sonuçta çalışmasam yine param yok. Garanti işim yok sonuçta. Hani özel sektör. Bugün kazanıyorsun yarın bi şey bahane edip kovuyorlar.
Bi de benim en nefret ettiğim şey bu adam çocukluktan beri beni evden kovdu git git benim evim dedi durdu hep annemi fe bana karşı doldurdu. Annem ne zaman bana annelik yapsa bırak yapma diye kızdı. Hala da öyle. Ne zaman annem ilgilense sevgi gösterse kadınka kavga eder bırak et diye bana karşı kışkırtır psikopat ve oğluna deli gibi ilgili sevgili para saçıyor bana gelince su bile almıyor bunlar çok delirtiyor beni boşveremiyorum. şu an avrupada tek yaşıyor çalışıyorum herif bir kere aramaz sormaz ilgilenmez. Başıma kötü bi şey gelse yine umursamaz ancak annem arar eder öyle yapar bi şey lazım olsa. Şerefsiz pislik.
Bak bu konularda sana destek olabilirim kabul edersen tabi ki. Çünkü hayat seçimlerden ibaret. Ben annesiz babasız 1 tane akrabasız büyüdüm. Zorluklarda hep tek başımaydım. Sende başarabilirsin
tam şerefsiz miş
Evet öyle çok adi pislik biri. Sen nasıl yardım olacaksın ki.
Mesela benim dayım da şerefsiz ama en azından ilgileniyor evlatlarıyla hep para veriyor ediyor karışmıyor yaptıklarına bi de zorbalık edip kötü davranmıyor. Tek olayı çapkın olması ama çok iyi baba. Yani çocuklarına deli gibi para ve sevgi yardım veriyor.
Benimki hep sapık hem şerefsiz kötü zorba adi saldırgan
Yani bu konularda içini dökersin bana benim yapabileceğim bir şey olur elim uzundur yardımcı olamaya çalışırım. gibi gibi
Yani okey içimi dökerim. Bi tane sosyal medyada ünlü kadın vardı. Deli gibi para kazanan tanışmak buluşmak istedi benimle güzelim zekiyim çalışkanım diye hep seni çok seviyorum dostum biz süper olucaz harika iş kurucam sana çok iyi dost olcam ruh eşiyiz biz seni acayip çok seviyorum diye diye aylarca böyle kandırıp beynimi yıkayıp benim zekamı becerimi yeteneklerimi ilgimi kullanıp sömürdü. Hep sözler vaatler verdi oyaladı bahaneler buldu düşük paraya çalıştırdı filan sonra ben de beni dolandırdığını fark edip işte kavga edip bitirince ilişkiyi delirdi böyle kocasını üstüme saldı bana zarar vermesi için filan. İğrenç bir deneyimdi. Kocası da mafya pislik bela bi tip Dilan polatlar gibiler. Keşke ölseler.
herşeyde seni bulmuş valla zor bir hayat sana bir destekci hayat arkadaşı ve ya sağlam bir arkadaş şart hep arkanda duracak
Evet ama yok yani. Bulamıyorum yıllardır öyle dost ya da sevgili. Dediğim gibi herkes sadece kullanma derdinde kimse destek olup iyilik yapmıyor. Çok çok iyi durumda erkekler ya da kızlar tanıdım hiçbiri de bana maddi manevi destek olmadı yani öyle. Hepsi sadece gezip eğlenip alman hesabı takılma derdindeydi.
Hani böyle gerçekten veren saçan maddi manevi dost sevgili bulanlar nasıl buluyor bilmiyorum. Benim en cömert erkek arkadaşım bile Max bana uçak bileti aldı onun dışında hep ucuz uyduruk terlik takı filan alırdı hediye diye. Yine ben öderdim çoğu şeyi yani. Ondan hiçbir katkısı yok bana diye ayrıldım zaten.
Ben istiyorum ki hayatıma maddi manevi bana katkısı olacak erkek gitsin ama son flört ettiklerim mesela iyi işi parası olan erkekler bana sarkıyor birlikte olmak istiyor ama hesabımı bile ödemek istemediği için görüşmüyorum.
tanışalım
Her baba BABA olmadığı için ne yazık ki bir çözümü de yok.
Aynen öyle ama oğluna baba yani. Bana düşman.
ona baba denmez. sözde baba denir.
Öyle zaten baba filan değil ki pislik sorumsuz sapık yalancı şerefsiz pisliğin teki.
hayatında başka umutların olsun
Var Finlandiya’da yaşıyorum dünyanın en mutlu ülkesi ve işim iyi maaşım filan
o zaman çok iyi.
Neden beni sevmiyorsun diye sordun mu
Sordum. Geçiştirip tersledi.
Yok niye seveyim ne yaptın banane ne işime yarıyorsun filan der. Herkes bi şekilde doğuyor banane git kendi hayatını kur filan der.