Sevgilinizin babası sizi ayırmaya çalışsa ne yapardınız?

Nedenini sorgulardım ve mantıklı herhangi bir neden sunamıyorsa dinlemem fakat gerçekten bizim göremediğimiz bir şeyi dışarıdan bir göz olarak söylüyorsa ve söylediği şey aşılmsyacak boyuttaysa bir düşünebilirim. Körü körüne bir şeylere diretmem, ki ileride de sorun olarak karşımıza çıkacaktır muhakkak.
Kadınlara yönelik soruyu alıyorum üstüme. Açıkçası babam benim fikirlerime her zaman saygılıdır ve ben bir karar aldıysam bunun en doğrusu olduğunu bilir. Ama babam ciddi manada diretiyorsa burada bir bit yeniği ararım kendi kendime. Zira bu adam, benim mutlu olmama boş sebeplerden taş koyacak biri değil asla. Nedenini düzgünce dinlerim ve mantıklı nedenleri varsa ayrılırım. Diğer ihtimal aklıma bile gelmiyor çünkü.
Gider güzelce derim yani neden bunu istiyorsunuz filan diye biz birbirimizi seviyoruz yani ben seviyorum değer veriyorum sebebi nedir bir şey mi dikkatinizi çekti yani neden bunu böyle yapıyorsunuz😄
Nedenini sorarım ama işte yok layık mayık konuları olursa, ayrılmam. Halletmeye çalışırım. İki tarafta birbirini seviyorsa uğraşmalı.
Ne demek 😄
Cevap
15Cevap
Vaz geçmezdim
Birebir yaşadım. 5 sene falan önceydi. Saçmasapan bir sebepten ayırmaya çalıştı. Kızın üstünde psikolojik baskı uyguladı, tehdit etti. Elinden gelen herşeyi yaptı ve sonunda başardı..
İkna ederdim. Babalar, kızına sahip çıkacak adamdan emin olmak ister. Pes etmem gerekirse kapısında yatarım :D
Derdim ki ben kötü biri değilim oğlunuzu da çok seviyorum. Benim onun mutluluğunu düşündüğüm kadar keşke siz de düşünseniz çünkğ benimle gerçekten mutlu
babam araya arkadaşımı sokup kızı tehdit ettirmiş
ben bunu yıllar sonra öğrendim
babama kızdım arkadaşımla ilişkimi kestim ama kız da çabuk vazgeçtiği için affetmedim
adamı alır karşıma adam gibi konuşurdum ikna edici biriyim er geç kanına girerim ha giremediysem de kızı ne derece sevip güvendiğime bağlı sonra ki eylemlerim
net ayrılırım şimdi sorun yapan ilerde de sorun çıkarır uğraşamam
Akışına bırakırım. Nasipte yoksa olmaz zaten ki sevgilimde yok düşünmüyorumda
Ayrılırım. Bir ilişkide üçüncü kişiler araya giriyorsa o ilişki hiç bir zaman huzurlu olmaz.
Ilginç valla kocaman adamın başka derdi mi yok derim inanmam niye böyle bir şey yapsın ki derim
Ben de onu karısından ayırmaya çalışırım
Hahahah yürü be. :D Alfalık bu.
Haklısın, ayrılmamız gerekiyor derim.
Babam neden sevgilimi istemiyor diye düşünürüm ve ara yol bulmaya çalışırım
Bunu sevgilimle konuşur duruma göre ayrılır veya yolumuza devam ederdim
Sonuna kadar ayrılmam
Babası ile gidip konuşur niyetimi ortaya koyarım.
Aşkımdan ancak Azrail vazgeçirir 😃
Oğlunu kaçırırdım
oğlunu bırakmam için ne kadar teklif yapacaksın
Eşimin tüm sülalesi hayır dedi ama evliyiz 😂
Seviyorsam ayrılmam, babasıylamı yaşayacağım?
Yaşı yetmez🤣🤣🤣
Rus Ruleti oynamayı teklif ederdim.
bir şey yapmam.
Amacını sorarım
Boş ver kız önemli knk
Nedenini sorgulardım.
Niye diye düşünürüm
İzin vermem
Ayrılmazdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?