Babam evlat ayrımı yapıyor siz olsanız ne yapardınız detay okuyun lütfen?

Biz 3 kardeşiz. Maddi durumumuz gayet iyi ama gelin görün ki babam abim ve ablama çok ayrı davranıyor. Ablamla aramızda 5 yaş var aslında çok bir fark yok. Ama babam ablam daha üniversitedeyken ona araba aldı sonra okulu bitirir bitirmez yüksek lisans yaptırdı. Ablam arabası sayesinde iş buldu şu an gayet rahat. Tüm bunlara rağmen hala babamla ilişkisi iyi değil. Gece 12 lere kadar geziyo babamın yüzüne bile bakmıyo babam bana saat almadı, sevgi göstermedi (tam tersi ablamın kendisi aşırı suratsız ve soğuk bi karakter) vs gibi saçma nedenlerle babamı eleştiriyor. Bana gelince ben ablamla aynı bölümden mezun olmama rağmen ve okulumun çok uzak olmasına rağmen babam araba almadı mezun oldum hala almadı ve almıyor. Yüksek lisans istemedim yeter ki araba al onu bile yapmıyo param yok diyor. Ama ablamla abime ikisininde okuldan beri arabaları alındı istekleri yapıldı. Ve ikiside babamla iyi anlaşmaz yanında bile iki muhabbet etmezler. Hep ben acır yanında oturur muhabbet ederdim ama yeter. Cidden evimiz çok uzak bir yerde bu yüzden iş bulamıyorum direkt arabam var mı diye soruyorlar. Ve babam para bile vermemeye başladı iş için o kadar çevresi var yardımcı olmadı. Ama ablam iş ararken sırf onun için bir tanıdığa iş görüşmesine gitmişti. Cidden artık arkadaşlarımdan bile utanıyorum baban neden böyle evlat ayrımı yapıyor diyorlar. Ve gerçekten hiçbir sorunumuz olmadı ve okulu dereceyle bitirdim ablam ise 5 yılda bitirdi. Şimdi babamla konuşmamaya karar verdim ama çıt yok ne yapayım deliricem. Annem deseniz psikolojik olarak sorunlu birisi o da bir tarikata üye ablamla birlikte oraya tapma derecesinde bağlılar. Tarikat dışındakileri müslüman değilmiş muammelesi yapıp dışlıyorlar. Yani annemi anlatsam yazı çok uzun olacak ama annemde ablam dışında hiçbirimizi sevmez saygı duymaz. Annelik duygusunu yitirmiş maalesef. Hastalansam sen tarikata bağlı değildin Allah deni cezalandırdı der. Bu iş sürecimde bile annen bana sen tarikata bağlı değilsin bu yüzden işin olmuyo ama ablan tarikata baplı ondan onun işi rast gidiyor diyor. Cidden ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Babam evlat ayrımı yapıyor siz olsanız ne yapardınız detay okuyun lütfen? Detayları ya da merak ettiklerinizi sorabilirsiniz?
Babam evlat ayrımı yapıyor siz olsanız ne yapardınız detay okuyun lütfen?