5 senelik evliyim esim narsist, cok emek harcadim cok cabaladim cok aci cektim saygi görmüyorm biktim, ama ayrilamiyorum. ?

Selam, öncelikle 31 yasindayim ve 5 senedir evliyim. Bu evlilik annemin zoruyla oldu, yani biz tanisali iki ay olmustu sadece , esimin maddi durumu iyi ve ayni yerden geldigimiz icin anneme cok sicak geldi bu durum belkide bilemiyorum. Maddiyet kesinlikle önemli bir rol oynuyordu ondan eminim. Ben evlenmeyi istemedim annem aylarca bana psikolojik baski yapti. Dayanamadim artik annemin benimle konusmayarak beni cezalandirmasi beni mahfediyordu. Sonunda kabul ettim tabi bu aralarda hastaneye kaldirdilar beni beyin kanamasindan süphelendiler vs ama cok gec anladim ki hersey psikolojikti. Ailede ki kadinlarin hepsi aldatildi, bunalimlar aglamalar sakinlestirici haplar ve ben kücük yastan itibaren bu durumlarin hep icindeydim. Yani su zamana kadar mutlu bir aile, güvenilir bir erkek görmedim.. Tabi esktradan bu olaylardan dolayi aldatilma fobiside var bende. Tabi bunlari evlendikten sonra farkettim. Deli gibi evlenmekten korkuyordum, mutsuz olmaktan korkuyordum. Baska bir sehire tasindik esim orada yasiyordu. Ilk günden itibaren kavgalar tam 3.5 sene boyunca sürdü ama her gün canim cikarcasina agliyorum, o kadar mutsuz vs. esim her saniye benden kaciyor sarilmami istemiyor soguk davraniyor benimle vakit gecirmek istemiyor sadece ve sadece calisiyordu ( bürosu evimizin icindeydi haftada 3-4 kere disarida toplanti va oluyordu) bu olaylardan dolayi bende asiri kiskanclik basladi , hayatinda baska birisinin oldugunu düsündüm cünkü evlenmeden etrafinda sanki kimse yokmus bir tek ben varmisim gibi davraniyordu, deger hediye vs love bombing olaylari. Evlendikten sonra bir tek özel günlerde hediye vs. Olay hediye degil deger verilmek vs.. her neyse bir sekilde aile danismani psikolog sayesinde ben asiri cabaladim iliskimiz icin.( birbirimizi seviyorduk ) sonucta.. o kilini kipirdatmadi.. bir sene bir bucuk sene kavgalarimiz yok denilecek kadar azaldi. Ama her seferinde inkar etti esim , iste hic birsey degismedi vs hersey eskisi gibi kendini kandiriosn vs. Her neyse birazcik uzun oldu kusura bakmayin cünkü icimde cok birikti ve anlatacak kafa dengi beni anlayacak kimsem yok.. Su son zamanlarda artik sabrim bitti dayanamiyorm, her tartistigimizda ben alttan aliyorum esim hemen küser naz yapar , burnu havada dünya umrunda degil gibi davranir ki tansiyonu firliyor vs belli etmiyo.. hep ben gidecegim yanina ki barisacagiz o suclu olsa bile. Ve ben böyle yapa yapa simartip basimin üstüne cikardim. Bugün yine tartistik bi konu hakkinda yorumunu yapiyor benim olusturdugum bir proje hakkinda ama böyle cocuk azarlar gibi bir ses tonu o öyle olmaz sjnj söyle yap, zoruma gitti ve azraliyarak söylememesini istedim, bagirmadan mormal konjsmaskni istedim. Hemen bagir cagir gitti.. Yanina gidip sarilmak istedim mesela 1 saat sonra. Gelme dokunma sarilma git basimdan hep böyle. Ve asiri sekilde narsist. Cok biktim hic saygi duymuyor bana varsa yoksa onun isi ikimizde aynk meslekteniz benimle hep is konusuyor, hep birsey pesinde. ayrilmam gerekiyor biliyorum yapamiyorum..

5 senelik evliyim esim narsist, cok emek harcadim cok cabaladim cok aci cektim saygi görmüyorm biktim, ama ayrilamiyorum. ?