Önce babam vefat etti sonra depremde evimiz yıkıldı bu süreçte kimse nasılsın bile demedi. Daha sonra annem hayatının hatasını yaptı evli birine imam nikahı kıydı. Ben o kadar kavga ettim onla ama ne yapabilirim. Bunu tabi herkes duydu amcalarım halalarım bana engel attı ve fake hesaplardan sürekli yazıklar olsun diye mesajlar alıyorum. Benim burada suçum günahım ne engel olmamışım bi kere sordun mu engel olup olmadığımı nerden biliyorsun. gerçekten bıktım ya
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bnce yanlis dusunup kurtulma dusuncesiyle evleneyim deme oku baska sehirlere git kendi ayakalrin uzerinde dur elbet yasadiklarin kolay degul vardır bunda da bir hâyır nerede yasiyorsun
Okulum bitti iş bakma aşamasındayım izmirdeyim
Ayrıca evlilikten soğudum aksine
Elbet yuva kuracn er ya da gec ama ayaklarin yere saglam bassin degerini bilen elbet cikacktir emin ol herseye ve herkese inat gulumse eminim herseyin ustesinden geleceksin 👑
Ben sevilmem şu saatten sonra
Bu hayatta ne dertlerkalici nede hayat kalıcı kalici olmayan bu dunyada niye dertlerimizi skinti ediyoruz ki dimi gelecek guzel gunlerden umudumuz yok ama albayim o gemi bir gun gelecek bu sozumu unutma tam bitti hersey dersin ama bitmez kucuk fidan bile kocaman tası catliyarak yeseriyor senin skıntıların icinden mi yesermiyeck guzellikler ne olursa olsun basın dik olsun umudunu yitirme elbet er ya da gec hersey guzel olacktir
Bu durumdan nasıl ak çıkayım Allah aşkına
Durumunun farkindayim mezunsun kss gibi guzel puam alip atanaksin kazanip kendine bakacksin kardesinde deger bilenbiri ise beraber gecinirsiniz zmnla zor kolaydır imknsz zaman alır
Annemi neden çöpe atayım bir hatası var evet ama hala benim annem ve asla kötü bir anne değil yemedi yedirdi içmedi içirdi ben ona nasıl sırt döneyim
Bn bir daha yuzune bakma demedim ki sadece hayatini kurtar diye dedim
Ya annem beni yine istediğimi yapıyor biliyor musun bu sene beni yurt dışı tatiline gönderiyor öyle hayatım maddi yönden sorunlu değil manevi yönden hasarlı
Annenin neden oyle yaptigini bilemiyorum cunku anneni tanimiyorum ama bu durum fazlasiyla seni etkilediginin farkindayim bnim kendi kurtar derken ki amacim tm ayaklarin uzerinde olacksin ama en azindan bu yıpranısın kafandaki takinti az da olsa unutturur dusuncm vardı tabi genede dogru olani sen bilirsin bn disardn biri olarak ne desemde bos haddime degil
Yorumların çok güzel kırıcı değil teşekkür ederim beni kimse anlamadan dinlemeden direkt saldırdılar bana
Karsimdakini daima kendim yerine koyar ve ona gore haraket ederim daima genede birsey olur konusmk ister rahatlamak istersem bir dm kadar yakınım insan internettti konustuguyla daha cok anlasiyor genelde cunku seni tanimadigi icin daha dahat anlatiyor bn insanlarda bunu gozlemledim ve elimden geldigince yon ısık olmaya calistım sizinde olabildiysm ne mutlu 🤍💎
Oldun tabi bir tane Allah’ın kulu çıkıpta demedi babanı kaybetmişsin evin gitmiş annenle sorunun vardır demesi direkt söyledikleri bize niye demedin babana nasıl bunu yaptın nasıl annene izin verdin
Saglık olsun sen genede dedigimi unutma herseye ve herkese inat gülümse 🤍💙
Zor durum tabi yaşamayan bilemez
Allah kolaylık versin...
Beni sorumlu tutmaları ayrı şaka gibi kim ister Allah için böyle olsun
şu an tek başına mı mücadele ediyorsun
Erkek kardeşim var birde ona da yazıyorlar bu tarz terbiyesizce şeyler ben anlamadım kişisel günahlardan ne zaman sorumlu tutulmaya başlandı aile
O yazanları maddi manevi tazminat davası açabilirsin mahkemelerde süründürürsün
Öyle yapıcam ben çok yoruldum
İntikam almış gibi olur
Ömrümde karıncayı incitmedim sırf annemin yaptığı yüzünden yemediğim hakaret kalmadı yok annene izin verdin kadın bana 20 sene bakmış desteklemedim ama arkamı mı dönseydim
Sen bir an önce elinde de kanıtlar varken savcılığa başvuru yap
Kardeşime gitti mesajlar canım gitmeyecem diyor
Canım yerinde ona hakaret etmiştim sldöf
Kabul etti ne yapmamız lazım biliyor musun
Avukat var mı tanıdığınız?
Yok devlet karşılamıyor mu ona göre bulucam artık
Bence önce napın biliyor musun oradaki adalet sarayına gidip bilgi alın eğer devlet ayarlarsa ne ala işinizi hallederler ama ayarlamazsa avukatı kendiniz bulmanız lazım ki anlattıklatınısa baktım kazanmanız kesin yani aile mahkemesi bakar bu davaya
Annemin durumunda suçlu annemle adam değil mi ama ilk eşininde rızası var bildiğin çünkü kadın eve geldi annem adam oturdular bana kahve yaptırdılar ben şok yani ömrümde öyle şey görmedim ne yaşadığımı bende bilmiyorum
Onlar da suçlu ama senin önceliğin şu mesaj yazan akraba bozuntuları olmalı
Onlara açıçaz kesin ama hani suçlular diye kadın sorun etmiyorsa diğerlerine laf düşmez değil mi
Laf düşmez tabi ki
Teşekkür ederim gelen parayla sana kahve ısmarlayamayacağım için birinin karnını doyururum artık :)
Sorun yok sen mutlu ol o yeter)
İnşallah sen de :)
Teşekkürler🙇 bahtın açık olur inşallah
Kadın benim mesajlarıma cevap vermiyor annemle kardeşime saldırıyor 😂
Devam etsin bakalım sakın silmesin kardeşin de annen de onlar delil
Yok silmiyorlar özellikle ssleri kendime attım babanı çok seven bir dost diyor o yüzden zaten öldükten sonra çocuklarının bir hatrını bile sormadın 😂
Sen yarın dediğimi yapmaya başla sonrası gelecek zamanla
Kardeşime yazıkları için onun gitmesi lazım oda biraz mal erteler
Beraber gidin
Sende bence evlen senin değerini bilen eş olsa en güzeli?
Annesi böyle yapmış kızı kim sever benim hayattan umudum yok cidden