Hayata dair hevesim kalmadı artık yaşamak istemiyorum ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben doğduğum günden beri doğru dürüst mutlu olamadım annem sinir hastası olduğu için herşeye bağırır. çağırır içtiği hapların hiçbir faydası yok bazen hap kilo aldırır diye içmediği oluyor bu yaşananlar benim psikolojimi iyice alt üst ediyor bide kardeşim var onunda. Psikolojisi bozuluyor zaten gelişmesinde problem var kardeşimin bu olaylar meydana gelince iyice tren raydan çıkıyor ben artık katlanamıyorum annem hayatımızı zindan etti mahalle annemden korkar oldu artık evde cam kırıkları bardak kırıkları eksik olmaz evi terk etmeyi düşünüyorum ama kardeşime bakmak zorundayım anne dediğim insan hiç ilgilendirmiyor sadece yemeğini yediriyor başka birşey yaptığı yok akraba ilişkisi yok nefret ediyor akrabasından ve baba tarafındanda annem sinirlenmesin diye sürekli yalan söylüyoruz evin içinde CIA ajanı gibi bazen şifreli konuşuyoruz babamla ben bıktım nereye kadar gidicek bu hayat böyle bu yaşananlar beni okulda işte aşırı derecede etkiliyor özgüvenimi yitiriyorum arkadaş çevrem zaten iyi gün dostu hepsi teselli edicek kimsem yok nasıl bir. imtihanin içindeyim ben böyle yaşamak istemiyorum sinirlendiğinde bize zarar veriyor bazen cam parçası biryerimize denk geliyor kesiliyor ben napacagimi şaşırdım kaldım aşk konusunda zaten kimse sevmedi beni ben hep sadece beni sevebilecek birini istedim onu ölümüne bile korurdum mezara kadar severdim ama yok kimse tarafından sevilmedik ben anne sevgisinden mahrum kalmış bir insanım beni kim. Sever bu hayatta kardeşim böyle büyümesin diye ben seviyorum onu bazen hizada tutuyorum ben eğitiyorum ben kızıyorum ona çünkü onunda geleceği böyle olmasından korkuyorum çünkü çok gelişmedi konuşması falan net değil kendini ifade edemiyor okulda başarısız ben hem kardeşimle ilgilenmeye çalışıyorum hemde kendi geleceğimi düzene sokmaya çalıyorum ilişki konusunda zaten. yipranmisim ben bu saatten sonra beni kimin yokluğu korkutur ki size soruyorum bana verebileceğiniz tavsiye var mı böyle bir hayatın içinde olan bir insana?
Hayata dair hevesim kalmadı artık yaşamak istemiyorum ne yapmalıyım?