Yaşamak istemiyorum artık, ne yapmalıyım?

"ailem" hep kötülüğümü istiyor, hepsi birer şeytan. Mezuniyetimde bile ablam olacak şeytan annemi doldurdu, ben duymamazlıktan geldikce laflarını kardeşim olacak şeytan, tekrarladı durdu yüksek sesle. Kısaca 3ü birlik olup arayi kattılar. Bana o kadar kötü söz soylediler, gitmeme bile izn vermediler, kendilrride gelmedi. Sebep: ablam anneme akım gostermiş bak herkes annesiyle bunu yapıyor, kizın yapmadı ama. Akımda kız annesine mezuniyeti icin teklif yapıyor.. Ve kardeşimde bunu yükses sesle benim yüzüme vurmaya devam etti ben duymamazliktan geldikce. Annemde ortali kaldırdi ayağa. Senin gibu evlat olmaz olsun. Beddualar, kötü sözler ve s. Şeytanlar.. sirf o günüm kötü grçsin diye sudan sebeplerle bozdular. Ve bende ağladim makyajım akti. Eğlenemedim. Fotoğraf çektiremedim. Mezun olduğumu dahi hisetmedim. O kadar oku oku, beklediğin en özel gununu bile mahvetsinler. Sevgilim de destek durmadı. Artık ölmek istuyorum bu kadar da olmaz. Aynı evde yaşiyorum mecburen, ama yemiyorum içmiyorum konuşmuyorum. Başka eve çikma şansim da yok.

Yaşamak istemiyorum artık, ne yapmalıyım?