Her şeyi kendisine yorumlayıp. Kendi çıkarını kendini düşünüyor. Akrabaları olmasa yani rezil olma gibi durum olmasa bizi düşündüğü yok. Bunu kendi yeğenleri bile söylüyor. Çocuklarına güzel davranmıyor diye.
Öyle bir pis ruhu, hali var ki Allah'a dua ediyorum hergün tez zamanda kurtulayım diye.
Bir iyi bir kötü davranıp bizi bitirdi.
Bizim ruhumuzu psikolojimizi bitirdi Allah cezasını versin.
Psikiyatriye gittim o bile uzak dur diyor. Psi
Her yere burnunu sokup kurcalıyor sağa sola anlatıyor en doğal halimizi.
İşine geldiği gibi davranıyor. Başımızı belaya girse beni ilk o ateşe atar kötüler bu yapmıştır bu etmiştir alın bunu diye. "Kendi bilir gibi" saçma sapan davranışlar sergiliyor.
Küçükken kardeşimin dişini kırdı. Kaldı öyle sağda solda kendi akrabalarına babama bile yalan söylüyor düşüp kırdı diye.
Benimde kafamı kırmıştı itti bile bile Bebekken.
Üvey anne gibi davranıp resmen paraya tapıyor.
Kurtulsam varlığı bile düşüncesi mide bulandırıcı.
Kendimle konuştuğum zaman beynimde hemen onun itiraz seslerini duyuyorum.
Dışardan biri kardeşlerine falan öyle bir saçını süpürge etmiş gibi anlatıyor ki. Kendinizi inandırmanız mümkün değil.
Ama içindeki "hain ve ihanet etme" duygusu hiç bir geçmedi.
Bir şey anlatmanız mümkün değil başınıza gelen olay rüya falan. İmkansız hemen size suçu atıp gün boyu başınızı yer.
Dayanamıyorum artık ilerde uzak kalsam bile beni engeller hayallerimi yapmak istersen rezil eder diye çok korkuyorum. Kalbim acıyor...
Öyle bir pis ruhu, hali var ki Allah'a dua ediyorum hergün tez zamanda kurtulayım diye.
Bir iyi bir kötü davranıp bizi bitirdi.
Bizim ruhumuzu psikolojimizi bitirdi Allah cezasını versin.
Psikiyatriye gittim o bile uzak dur diyor. Psi
Her yere burnunu sokup kurcalıyor sağa sola anlatıyor en doğal halimizi.
İşine geldiği gibi davranıyor. Başımızı belaya girse beni ilk o ateşe atar kötüler bu yapmıştır bu etmiştir alın bunu diye. "Kendi bilir gibi" saçma sapan davranışlar sergiliyor.
Küçükken kardeşimin dişini kırdı. Kaldı öyle sağda solda kendi akrabalarına babama bile yalan söylüyor düşüp kırdı diye.
Benimde kafamı kırmıştı itti bile bile Bebekken.
Üvey anne gibi davranıp resmen paraya tapıyor.
Kurtulsam varlığı bile düşüncesi mide bulandırıcı.
Kendimle konuştuğum zaman beynimde hemen onun itiraz seslerini duyuyorum.
Dışardan biri kardeşlerine falan öyle bir saçını süpürge etmiş gibi anlatıyor ki. Kendinizi inandırmanız mümkün değil.
Ama içindeki "hain ve ihanet etme" duygusu hiç bir geçmedi.
Bir şey anlatmanız mümkün değil başınıza gelen olay rüya falan. İmkansız hemen size suçu atıp gün boyu başınızı yer.
Dayanamıyorum artık ilerde uzak kalsam bile beni engeller hayallerimi yapmak istersen rezil eder diye çok korkuyorum. Kalbim acıyor...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer