Annem neden bu kadar kötü?

Bi kere tesettür modelliği diye iş kesin otelde ağırlanacaksanız diye gittiğim yerde eleman 40 yaşında abi aç köpek olduğu için otel parası vermemek için beni otele götürmez diye kandırıp evinde bekletti sabaha kadar bir dk uyumadan bekledim sabah olunca da iş yok boş şey yok beni evden gönderdi polise gittim 98 suç kayıtlı bir dolandırıcı olduğunu öğrendim. Neyse olayın üstünden bir yıl geçti annem dün ben odamda otururken durduk yere bana ben seni evimde istemiyorum mamayla beslediğim köpek istemiyorum seni istemiyorum diye bağırdı ki o para vermiyor babam veriyor babamın da durumu iyi. Ben de ona benim senden midem bulanıyor Babannem bile senden tiksinmiş elini vermemiş dedim o kadar kudurdu ki bunu duyunca senin gibi 98 sabıkalının altından çıkana elini verip de bana vermemiş dedi ve iğrenç bi şekilde söyled ağzını sonuna kadar açarak bok gibi ses tonuyla. Oraya gittim diye de bana hesap sorma hakkı yok çünkü o benim annem felan değil çocukluğumdan beri eziyet etti bana

Güncellemeler
+1 yıl
Annemin yüzü o kadar iğrenç ki nursuz ki Babannem hastanedeysen elini öpmek istemiş annem Babannem de elini uzatmamış babam anlattı kadın nursuz herkes tiksinir
Güncellemeler
+1 yıl
O tesettür modelliğine giderken ilk defa param olacak diye hayal kuruyordum ailemden para almak istemiyordum nedne böyle oldu Allahım daha iyi olmak için gittiğim yerden amcalarımda halamdan hakaret duyarak çıktım anne babadan yediğim hakaretler yetmiyo muydu
Annem neden bu kadar kötü?