Annem neden böyle kötü biri?

Ben annemle 3 gün önce kavga ettim o bana saydı ben ona saydım o bana vurdu bende ona vurdum belki ona kötü şeyler söylememeliydim fakat o kadar kışkırtıcı ve pislikçe konuşuyorki laf söylememek elde değil. Bir konu üzerinden kavga açıldı bana küfür etti (ne dediğini tam hatırlamıyorum) bende ona dedimki senin Ailen öyledir dedim, oda aile konusunda çök hassas ailesine çok düşkün nefret ediyorum onun bu özelliğinden, sonra geldi vurdu bende ona vurdum hala bi ergen gibi böyle kışkırtıcı bakışlar atarak beni kışkırtacağını düşünüyor, ben normalde ona iyi davranırım güleriz espri yaparım sürekli diğer 2 ablamdan daha iyi davranırım ona daha düzgün davranırım, mesela diğer anlamlar ona saysa sövse bi kaç saat sonra unutur aynı düzgün davranır mesela ablamdan örnek vereyim en büyük ablam o daha kötü şeyler söyledi ailesi ile ilgili fakat unuttu bana Ka gündür kötü davranıyor TripAdvisor atıyor her lafında bir küfür bende barışmak istemiyorum artık ne hali varsa görsün hasta mıdır nedır ya?

Annem neden böyle kötü biri?