Birine anlatma dediğimiz şeyleri azımdan kaçti diyor.
Bu yüzden kızdım ve görüşmüyorum artık.. Kim haklı?
Bu yüzden kızdım ve görüşmüyorum artık.. Kim haklı?
abimle benim kadar kavga edeni tanımam kralını yaşıyorum her kavgamız da haklı ya da haksız bulmak zor çünkü bunları dert etmiyoruz gidip yemek yeriz veya yaparız o yüzden ufak tefek tartışmaları dert etmeyin kardeşler arasında oluyor istemesek de oluyor
Cevap
7Cevap
Sen haklısın ozeline saygı duymuyor sır olabilcek seylerini anlatiyor bahane olarakta agzimdan kacti diyor yani sen haklısın
Diğer paylaşımımı okurmusunuz düşüncenizi merak ediyorum.. Tereyağlıbazlama sohbetimde yazdığım.. Katılırsanız seviniriim
Okudum işin özü yerinde olsam ben şunu yapardım birdaha ne sırrımı ne derdimi asla paylasmazdım ablam da olsa samimi iliski yerine artık biraz daha mesafeli olur az ve öz konuşurdum sonucta ablan et tirnaktan ayrilmaz silip atamazsin ama mesafeni koruyabilirsin
Paylaşmıyordum zaten hiç fakat anneme ablamla aranın açık oldunu söyleme diye uyardığım halde ağzından kaçırmış tavırlar sergiliyor.. Et tırnak belki fakat bu ablan dahi olsa iletişimi kesmem gerektiğini düşünüyorum..
Tek beni rahatsız eden konu bunu ona daha önce söylememiş olmam
Ablanı uyar buna brnzer bir konu illa ki yaşanacaktır o zaman ablanı uyat ve sonra muhabbetini kesmek istiyosan sen bilirsin
Ablana sen de sırlı şeyleri söyleme. Aranızı da geri toplayın. Kardeşsiniz siz. Bazı insanların çeşitli kusurları olabilir. Onu da böyle kabul et.
Mantıklı. Dedikoduyuda sır saklamada gevsek olanıda sevmem.
Sen haklisn ama ablanla arani bozma sadece önemli şeyleri anlatma
Bu konuda ne düşünüyorsun arayı açmamak adına?
Diğer ablamla arası açıldı ve annemşn haberi yok.. Anneme anlatma kafaya takar dedim.. Tamam anlatmam dedi.. Sonra anneme tepkiliydi bir ara ve güya azından kaçırarak görüşmediğini söylemiş oldu
Biraz geveze ablan demekki bide sanırım ilgisizlik ten muhabbet etmeyi sevyo haliyle herşeyi anlatyo
Aslında geveze değildir fakat kızdığı xaman intikam almak için anlatıt
Akrep Burcu mu ablan
Birde bu oldu
Ben depresyondan yeni çıkıyordum, kendisi de panik atak hastası olmuş uzun zamandır yeni yeni görüşmeye başlamıştık.. Diğer ablam onu uyarmış Seda ya anlatma demiş kıza yük olma yeni yeni toparlanıyor kız demiş..
Fakat bu bir zaman sorna beni aradı ve iyi değilim gel dedi.. Ve haberim öyle oldu.. orada da durmadı yani..
Panik atak hastası olduğunu bilmiyordum diğer ablam da bana söylememesi için uyardığı halde bana rahatsızlığını anlattı..
Amacı nedir inan anlamıyorum
Yengeç burcu
Biraz dıştan mantık li izle ablanı amacını anlarsın
Normalde yengeç ler gayet ılımlı sakin olurlar ama senin ablan biraz mnyk lik. Seviyesi yüksek sanırım
Şimdi arayı açtım fakat aklıma takılıyor doğru yaptımmı yapmadımmı olayın içinde olduğum için duygularım karışılk
Kindar kendisi
Can yakmayı sever.. Aslında çok ılımlı anlayışlı gibi fakat kızdığı zaman acıtmayı sever
Olayın içinde mantıklı düşünemyosun bilyorum işte kindar ve intikamci olması aklıma akrep Burcu nu getirdi
Kızdığı şeylerde de haksız bunarada
Yükseleni belki akreptir veya doğru değildir tarihi
Kocasıyla problem yasyo olabilirmi peki
Yükselen i olabilir yükselen de özellik yükler kişiye
Aklıma takılan ve içimi rahatsız eden konu var.. Bu davranışları yüzünden ben yinede sabretmiştim.. Arayı açacaktım fakat diğer ablamın tatilden dönmesini bekliyordum Panik atak hastası olduğu için yanlız kalmasın diye biraz bekledim..
Şu konuda içim huzursuz ki bu olaylardan sonra mesafe koymuştum henüz. Bu ablam bize geldi ve saçma sapan bir konu yüzünden tartışma çıktı ve ben gideyim ya dedi bende git birdaha da gelme dedim..
Konu o kadar saçma ki kendimi huzursuz ve suçlu hissediyorum..
Şimdi aslında haklıyken haksız konuma düştüm..
Kocası ile senelerdir ayrı.. Bir kızı ile beraber yaşıyor..
Hayatımda ilk defa sabrettiğim için çok pişmanım
Sabretme kesinlikle yorma kendini
O zaman bitirseydim görüşmeyi bu durumda olmicaktım.. Kendimi bu yüzden çok mutsuz hissediyorum
Eve boya almıştım tv dolabının yanındaydı kutusu ve Aa o ne boya mı dedi.. Annemde nasıl gördün onu orada dedi.. Bu da annemin öyle demesine alımdı ve süryüşme yaşandı.. Ben gideyim ya dedi Bende kızdım ve birdaha gelme dedim
Mutsuz olcagin bişey yok ananiz bir babanız Bir ablan sonuçta zaman ayırmissin yabancı olsa neyse dicem ama ablan ablan
O kadar saçma bir tartışma konusu ki aklıma geldikce rahatsız oluyorum
Sonuna kadar haklısın
Sende ona anlatma haklı değilsin
Sen haklısın
İki kişinin bildiği sır değildir
Konunun ne kadar büyük olduğuna bağlı
Diğer ablamla arası açıldı ve annemşn haberi yok.. Anneme anlatma kafaya takar dedim.. Tamam anlatmam dedi.. Sonra anneme tepkiliydi bir ara ve güya azından kaçırarak görüşmediğini söylemiş oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?