Güncellemeler
1 yıl
Bir insan koseyi keskin kırılmış tabağı ne yapabilir
19 gün boyunca sahur hazırladım iftar hazırladım, dün gece kırık bi yemek tabagı cikardi dolaptan atayım mi diye sordu at dedim elimizi keser, tamam ben şuraya koyayim sabah atarım dedi, pirizin koseye koymus fırının fişini takarken elimi kestim, elimin kesilmesine takılmıyo da bana diyo ki arkadaş sana atma dedim dimi belki bişey yapacaktım o tabakla belki bi bildigim vardı niye attın nerde o tabak, bide beni susturuyo bar bar bagırıyo evin içinde, kırık tabak çöpe gitti diye.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sen haklısın,.
Ablan kaç yaşında 😅
36 :D
Birsey derimde kızarsın diye korkayrum 😅
de :D
Ablanın evlenmesi lazım 😅Sevgi gosteren olmamış hırçınliğı ondandir 🤣Birisi sevgi gosterse yumuşar 😅
Ben böyle diyorum sen anla 🤭
Allag gözünü doyursun onun, dünya kadar sevgilisi oldu, şimdi gelen talibi yollu üzümün sapı armudun çöpü diye diye kaldı başımıza
evlenmez bu saatten sonra :D
Başınıza kalmasaydı daha iyi olurdu ama yapacak birsey yok 😅
benım artık umudum yok, bu yaz işe girip evden ayrılıyorum
kurusun kalsın bu evde
Belkide sen evlenir kurtulursun 😅Evlenen kurtuluyor mu bilemem benimki varsayim 😀
evlenmez, aşırı huysuz böyle bişey yok, kasapla bile münakaşaya girmiş iyki adam satırla kovalamadı :D
homur homur söyleniyo kaşlarını çatmış
çok boğazlı yemek beğenmiyo istiyo ki her şey mükemmel olsun, eşyaları çok değerli kıyameti kopartıyo.
Aboooo 😅 Benimde sinir olduğum birisi var ona mı musallat etsek ablanı 🤣Gerçi deli deliyi görünce değneğini saklarmış 😅
çok nankör bencil olabiliyo çoğu zaman
adama acırım :D
Ben acımam o yüzden musallat ediyoruz ya 😀Kim kimi hayattan bezdirirse artık 😅
benim halalarım ve amcam da aynı böyle huysuzlardı :D
evlenip çocuk yapmıyorum teyzesine benzer diye var gerisini sen düşün :D
Belki dayıya çeker 😅Sen ya ablani ever ya da kendin evlen 😅
bende şans mı var bu severde kaynana benden hizmet beklıcek, tatıle cıkıcaz mısal başlıcak ki oğluma para harcatıyosun, bu tarz insanlar benı hayatım boyunca mental anlamda çok yordu.
Kaynanasiz birisini bul 😀
bu sefer de adam sorunlu olur bılemem kı :D
ıhtıyacım olan şey kafamı kuma gömer gibi kirada durdugum evde huzurla ınsan sesı olmadan yaşamak :D
babam memlekete cağırıyo ona bıle gıdesım yok huzura açım
Yok be bir yerden sonra oda sıkıyor.🙄İnsanların ihtiyaçları var. Bazen birisiyle sohbet etmeye birisiyle dertlesmeye hatta bazen kavga etmeye bile ihtiyaç duyuyor 😀Ben mesela canım çok sıkılırsa birisine sarıyorum 😅
aman aman kavga mı ömrüm huzursuzluk ıcınde gectı ıstmem
sen yıne ıysın benım huzursuzluk evde stabil :D
mutsuz bır hayatım var tek derdım evden kurtulmak evlılık değil, yyağmurdan kaçarken doluya tutulmak olur
Belki dolu degilde sele tutulursun 😅
dedım gıdecek yerınde yok, paranı kazanana kadar alttan al.
Allah büyüktür. Gidecek yerinde olur paranı da kazanırsın üzme tatlı canını 🙂
inşallah çok istiyorum bı duzenım olmasını :(
İnşallah olur. Sıkma o tatlı canını 🙂
inşallah
İnşallah 🙂
Sen haklısın
bir insan kırık tabağı ne yapabilir bunun için neden karşısındakine sesini yükseltir
Kim bu bağıran
ablam
Anladımm, nerelerdesin sen konuşacaktık
Sen haklısın
Bu yaz çalışıp stüdyo daireye çıkıcam
Ne anlamlar yaşayabiliyo bununla ne kiz kardesim, rahmetli erkek kardesim yaninda duramadı da gitti gurbette öldü.
Annemler de yasayamadi bunla
Başka eve çıkıncaya kadar sabret
Sabır sabır yaşlandık
Babam da yalnızlık zor yalnız kalamazsın diyo, napayım baba sen durabildin mi bunla ayni evde dedim
Dunyanin en yalniz insanı olmaya raziyim
Umarım kısa zamanda hayallerine kavuşursun 😎
Umarım çok sağol
Rica ederim