Kız kardeşim mi ben mi haklıyım?

ailevi sorunlarımız var annemle babam ayrı ikiside birbirinden kötü kişilerle evli 2 yıldır ara sıra sigara içiyorum ama bağımlı değilim bunu kardeşim biliyor annem bilmiyor kardeşim 18e girecek bende 24 yaşındayim apartmanın aşağısında telle çevrili ufak bir yerimiz var tavuk kümesi türü bir yer var onun icindede köpegimizin klubesi var yuva yani köpeğimiz küçük şivava cinsi bugün köpeği yuvadan dısarı cikarttim kardesime oyala dedim oda bana başladı g. erizekalı , b. eyinsiz o köpege bisey olur hastalanırsa senin ağzına s. ıçarım Allah bela. nı versin seni öldüresim geliyor diye saydı bende haddini aşma saygısız terbiyesiz dedim birde utanmadan üste çıkıyorsun dedi bende ona sen utanmadan ablana bir sürü laf saydın sen utanmazsın dedim hadi bakalım anlatayım kim utanmazmıs rezil dedi görende ayıp bisey yaptım zanneder bende üzüldüm baya zoruma gitti aramızda 6.5 yas var bana hic bela okumamıstı ama diğer kelimeleri tartıstığımızda kullanırdı bide sen saycanda ben susacakmiyim diyor ilk kendi saydırdı zoruma gidiyor sizce kim haklı sizlerin kardesleride boyle sayıyormu aramızdada baya yas var ama benden büyuk gösterir
Güncellemeler
+1 yıl
simdi Şu an konusmuyoruz zaten ailesel sorunlarla uğrasırken 2 aydir onun kullandigi argo ve hakaretler yuzunden bende parlayınca fazla tartismaya basladik normalde aramiz gayet iyiydi
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada o sıra ikimizde köpeğin yanına bakmaya inmistik
Kız kardeşim mi ben mi haklıyım?