Güncellemeler
+1 yıl
Sadece içimi dökmek istemiştim aslında. Burama kadar geldi artik. Evlenip gitmek istiyorum artik bunu haketmiyorum cok zor:(
Simdi bunu yazdım diye trol ilan edilecegim belki ama umurumda degil. Babamın bana karşı meyli olduğunu düşünüyorum ve bu beni elden ayaktan kesiyor. Anneme karşı her zaman kaba saygisiz olan babamin, bans karsi cok iyi olmasi Beni cok rahatsiz ediyor. Fotografimi cektigini hissettim, ve aninda gitti. Bana karsi kotu dusunceler besledigini dusunuyorum. Cok rahatsizim. Ne yapmalıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bol bol somut kanıt ve delil topla, bu sürecin sonunda avukata git neler yapabileceğine daie fikir danış.
Arkadaşım psikolojik olarak seni yipratmis anlıyorum fakat ailevi durumun ve şartlar elini kolunu bağlıyor gibi gözüküyor, biraz daha gamsız olmaya çalış, aynı ters tavrını sürdürmeye devam et. Kafaya çok takma, kötü huzursuz edici bir durum ama yapacak bir şey varsa hemen yapılsın, ancak şu an yok gibi görünüyor, tavrın ve tutumunu ortaya koyar geriye çekersin kendini
Aynen doğru söylüyorsun oyle yapacagim bana belli ettirmesin de kalbinde ne tasiyorsa taşısın banane, kimsenin kalbine müdahale edemezsin sonucta, Allah koruyor beni insallah
🙏🙏🙏
Hemen polise git derim öz baban mı
Evet
İstemiyorum ama gitmek.
Nere kadar böyle devam edecek
Kapalı giyinsem ise yarar mi? Hep pijama dolaşıyorum evde disatidaki gibi basimi kapatsam etek giysem dahabakmaz degil mi
Bakacak her türlü bakar
Evde nasil giyiniyon dikkat etsen biraz
Normalde kapaliyim evde sweat pijama giyiniyorum hep basım açık halde. Rahat olmak istiyorum sadece.
Fizik nasil pijamali olunca mi bakiyo zayif misin
Zayıfım, her türlü bakiyor. Geçen mesela buzdolabına egilmistim bişey ariyodum atkamdaydi gülüyordu cok rahatsız oldum. Hayattan bıktırdı beni ne biçim babaliktir bu
ne kadardır böyle bu peki
19 yaşımdan falan beri boyle tuhaf hareket ediyor. O yuzden hic pas vermiyorum benimle her konuştuğunda tersliyorum sevmem zaten kendisini
iyi yapıyorsun senin de baban olduğu için muhtemelen ne yapacağınk bilmiyorsun hatta aklına geldikçe elin ayağın titriyor olabilir annene bu konudan bahwsttin mi
Hayir anneme bahsetsem kalpten gider herhalde. Muhafazakar bir aileyiz. Geçen de mesela ben Avrupa'ya gideceğim falan dedi annem kardeşim ikna etmeye çalıştı olmadı bana ikna ettirdiler tamam dedi kaldi. Beni sever sayar ama anneme yapmadığını bana yapınca cok rahatsiz oluyorum ayrica özel ilgisini de sevmiyorum
herkes baba olmamalı maalesef umarım iyisindir sen ama bence polis yardımcı olabilir biliyorum gitmeye korkuyorsun ama gitmezsen daha kötü olabilir
Ne gibi kötü olabilir yani bana Allah'ın izniyle zarar veremez benim kendimi koruyacagimi bilir ayrica onurumu serefimi lekeleyecek degil ya dindar bir insandir. Tövbe yarabbim sklima mukayyet ol sen
fiziksel olarak bir şey yapmasa bile seni böyle bir konuya düşündürtmesi bile sana zarar duygusal açıdan ve ruhsal açıdan
Oha ama nasıl baba o