Babamın tuhaf hareketleri?

Babam sofrada ağzını şapırdatarak yemek yiyen, gittiği yerlerde bayram ziyaretinde kuruyemise adeta görmemiş gibi saldıran, bedava olan her seye bayılan, hazırcı ama baskasına vermeye gelince pinti, yolda adeta mahallenin delisi gibi ağzını açarak ya da kollarını arkaya bağlayarak yürüyen, ağzı kokan, nerde ne konusması gerektiğini bilmeyen, siyasi anlamda siyasetçileri kötüleyip her seyi en iyi kendisi biliyormus gibi davranan. 5 yasındaki çocuk gibi şakalar yapan bir adam. Bir de hiç unutmuyorum lisede okula 30 tl para vermemek için okula fakirlik belgesi götürüp beni öğretmenlerimin önunde rencide etmişti. O kadar yerin dibine girmiştim ki. Simdi ben çalısıyorum ailemden yine de hiçbir sey esirgemiyorum. Bir de bu haliyle insanlara akıl falan veriyor 🤦🏻‍♀️ Acaba diyorum zeka geriliği falan mı var? Zamanında çocukken zeka geriliği falan oldugundan bahsettiklerini hatırlıyorum. Acaba yine ne yapacak diye düşünmekten insan içine çıkmaya korkuyorum.. sizce ben ne yapayım kabulleneyim mi böyle?
Babamın tuhaf hareketleri?