Oda arkadaşım yabancı ve çok pis, idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söyledi bazen ranzayı titretiyo sonradan anladım kız çıplak elle vajinasını kaşıyo ve o ellerle kapıya dolaba dokunuyo 6 bin lira verdiğimiz yurtta bu kızı neden çekelim diğer arkadaşlarda şikayetçi çok gürültü yapıyo saatlerce telefonda konuşmalar flan katır kutur cips yemeler bide ikram ediyo, müdüre söyledik idare edin dedi. Uyku duzenide bozuk haliyle bizimde duzenimiz bozuldu, o çalışan biri biz okuyoruz.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılİdare etmek zorunda değilim diyeceksin.. Odadan atın o kızı birlik olup atın dövün bence hatta.. Tabii kızın akli dengesi gerçekten yerindeyse bunları yapın
09 Yorumla
Soran+1 yılOnları derizde dövmeyiz o kadarda değil canım, haklıyken niye haksız duruma düşelim, akli dengesi yerinde ama biraz bencilik var ve kültür farkı var.
- +1 yıl
Kesin adanalıdır kız ya da batmanlıdır
Soran+1 yılPakistanlı ya da hintli
Soran+1 yılTürk değil
- +1 yıl
Yuhhh
Soran+1 yılSokaktan gelen elini kolunu sallayıp parasını verip kalıyo
- +1 yıl
Hepiniz bi anda çıkıp başka yurda gideceksiniz aslında en güzeli o..
Soran+1 yılCayma bedeli isterler kolay değil öyle
- +1 yıl
Hmm doğru
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
+1 yılE götürüp tedavi ettirin ondan uyuyamıyordur bakıyo uyumayacak telefonla konuşuyordur zaman geçsin diye
02 Yorumla
Soran+1 yılTelefon kulağına yapışık doğmuş sanki, gece 4ünde uykumu kaçırmaya değecek ne konuşuyo sevgilisiyle bu kadar bilmiyorum.
- +1 yıl
Ne konuştuklarına dikkat er
- Aile & Toplum konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılAtın gitsin odada fırlatın dışarı öne öyle pislik
07 Yorumla
Soran+1 yılUyku kalitem düştü yine uyandım alarmımı kurmuşum 8e bitirme projesi dersim var öğlende okuluma gitmem lazım okulum uzak ve ben bi uyanınca bidaha uyuyamıyorum derstede hocanın dediğini anlayamıyorum bazende uyuyakalıp dersi kaçırıyorum, gece 4 olmuş sevgilisiyle fısır fısır telefonda konuşuyo, yurt yönetimide idare edin diyo söz konusu kurallara gelince nasıl savunmaya geçeceklerini iyi biliyolar ve hiç birimiz bu kızı odada istemiyoruz.
Soran+1 yılMecbur muyum ya uyku duzenimi bozdu
- +1 yıl
Mecbur değilsin tabi alsınlar odadan
- +1 yıl
Ayrıca farklı ülkeden gelenleri genelde ayrı odaya bırakırlar neden sizle aynı odada anlamış değilim
Soran+1 yılÖzbek türkleri flanda var onlar hiç öyle değil mesela daha kolay uyum saglıyolar mesele millet ayrımcılığı değil kültür farkı çok olunca uyum sağlamak zor oluyo, türkmenlerle iletişimiz biraz daha sağlıklı birbirimizi anlayabiliyoruz. Bu kızda bizim gibi okuyan biri olsaydı yatıp kalkma saatlerimiz en azından uyabilirdi okulu çoktan bitmiş iş hayatına atılmış, olacak iş mi çalışan biriyle okuyan öğrencilerin aynı odada kalması, biz boşunamı evlerimizden gelip burada kalıyoruz.
Soran+1 yılBoyle karışık iş yapıyolar işte normalde yabancıla yabancılarla kalmalı ama bunlar paraya bakiyo ozel yurtya
- +1 yıl
Evet zor bir durum
+1 yılAtin odadan gitsin iiiy mk onun mikroplu elleriyle🤮🤮🤮🤮🤮🤮
013 Yorumla
Soran+1 yılBütün uyku düzenimi bozdu gece dört defa uykumdan uyanıyorum sınav haftamda geldi, ellerimi sürekli dezenfekte ediyorum diğer kızlarada diyemedim emin değilim vajinasını kaşıdığından ama bence kaşıyo çünkü idrar yolu enfeksiyonu olanda kaşıntı da olur bendede vardı ben lavaboya gidiyodum ve yanımda peçete bulunduruyodum çıplak elle kaşımıyodum, bin tane yere dokunuyo o ellerle bütün gece yüksek sesli alarm sanırsın odadan ambulans geçiyo.
Soran+1 yılAkşam kızlarla konuşup bi fikir birliğine varıcaz bu böyle olmayacak
- +1 yıl
Iiiy sus midem bulandi. Atin gitsin ya mk 1 kisi mi oneml i2 kisi mi igrenc kopek
Soran+1 yılRanzayı titretiyo bide deprem oluyo saniyorum inanir misin
- +1 yıl
Hep birlikte sikayet edin zaten calisiyor dedin gitsin calisan diger kizlarla kalsin
Soran+1 yılAy 4 kişiyiz 3 kişi bıktık
Soran+1 yılUzun uzun telefonda konusma huyu var bide gece kac olursa olsun uyuyan var demiyo sevgilisiyle konusuyo bi anda bizim uyku firar
Soran+1 yılBen mudure soylucem
- +1 yıl
Asko dovun. Nasil dayaniyosunuz lan ben max 3 gun sabrederdim sonra doverdim yeminle
Soran+1 yılO zaman haksız biz oluruz haklı o olur
Soran+1 yılZor sabrediyoruz
- +1 yıl
Olsun akillanie
Soran+1 yılAkıllanmaz bunlar
+1 yılÖnce oturup güzelce konuşun baktınız anlamıyor birlik olup gitmeni istiyoruz deyin
01 Yorumla- +1 yıl
@zelihakosar45 kızların çoğu tipsiz ve sorunlu
Hep beraber bi şikayet dilekçesi verip odasını değistirtmek en mantıklısı olur sanırım.
01 Yorumla
Soran+1 yılKızlarla bi türlü bir araya gelemiyoruzki
+1 yılSiz ona ayak uyduracağınıza o size ayak uydursun idare etmeyin herşeyi direkt yüzüne yansıtın söyleyin
062 Yorumla
Soran+1 yılAkşam 9da iyi geceler diyo gece 12de katır kutur bi saat cips yiyo az gozu dalıyo bidaha cips sesleri, cips uyumadan yenilir dişler fırlanır uykuya dalınır.
- +1 yıl
Aynen öyle ama sizde odaya bir kural koyun o ve okurala uyun
Soran+1 yılKaç defa uyarıcaz kızı uymuyo kurallara, müdür demişki senden bi şikayet daha duyayım yurttan çıkarıcam.
- +1 yıl
Uyarmalara kulak asmiyorsa Kural yazısı yazın odaya asın onu okursa belki bir nebze düzelir
Soran+1 yılKızlarla konuşucam bu durumu onlarda çok huzursuz, konuşuncada dedikodu gibi oluyo ama amacımız dedikoduda degil biz istemez miyiz anlaşalım olmuyo.
- +1 yıl
Huzurlu bir ortamda ders çalışmak her zaman daha iyidir ama sizin huzurunuzu kaçıran birisi olduğu için kendinizi derslere veremiyorsunuz buda dedikodu değildir
Soran+1 yılİlk geldiği gün başladı saat gece 2ye geliyodu seslere uyandim baktim yatakta gayet sesli telefonda konusuyo bide hizli konusuyo uykumdan sıçradım.
Soran+1 yılBiz idare etmek zorunda değiliz zaten son senemiz ne bu ya
- +1 yıl
Kalabalık ortamlarda daha önce kalmadığı için anlayışı yok demekki
- +1 yıl
Kpss ye mi çalışıyorsun birde
Soran+1 yılSözleşme imzalanıyo buraya kayıt olunurken bilmesi lazım bunları, alarmıda çok yüksek çalıyo.
- +1 yıl
Böyle bir şey sürekli devam ediyorsanız işte önce odaya Kural yazısı asın onu kaale almazsa o zaman gene müdüre şikayet edin gerekeni yapsın
Soran+1 yılBu iyi fikir ben kızlarla konuşayım bunu, bencil biri eğerki umursamaz ise idareye durumu biz bildiririz.
- +1 yıl
Aynen öyle sabah önceliğin bu olsun hatta
Soran+1 yılKızların odada olduğu bi vakit konuşcam, sabah derse gider onlar.
- +1 yıl
Tamam senin dersin ne zaman
Soran+1 yılSalı
- +1 yıl
Salı gününe kadar çözersin sen bu işi
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yılHiç derdimiz yokmuş gibi bide bununla uğraşıyoruz
- +1 yıl
Onu yok sayın kurallarada uymazsa direkt yönetime söyleyin
Soran+1 yılUymuyo kurallara, mecbur yonetime soylucez.
- +1 yıl
Söyleyin yönetime başka odayamı atıyor yoksa yurttanmı atıyor ne yapıyorlarsa yapsınlar
Soran+1 yılSöyliycezde kızlarla bi turlu ayni vakte denk gelemiyoruz
- +1 yıl
Hepiniz teker teker gidin şikayet edin bir araya gelsenizde olur gelmesenizde olur
Soran+1 yılBir araya gelirsek daha etkili olur, gerekirse ben odamı degiştircem ama bu kizla ayni havayi solumak istemiyorum.
- +1 yıl
Sen niye odanı değişiyorsun git şikayet et arkadaşların geldiği zaman birdaha şikayete gidersin
Soran+1 yılGecenin 4. dunde uyandim 2 saat uyuyamadim onun yuzunden. Bangir bangir alarm, 4 olmuş yataginda telefonda konusuyo delirdim
Soran+1 yılHer gece uykumu kaçırıyo
Soran+1 yılYatağında telefonda sessiz konuşuyo güya ama nasıl bir millet nasıl bir dilleri varsa motor takmış gibi hızlı.
- +1 yıl
Nereli ki bu rahatsız kız
Soran+1 yılPakistanlı ya da hintli kara kura bişey
- +1 yıl
Kara kuru birşeyse Pakistanlıdır
Soran+1 yılOdaya geldi odanın kurallarını soyledik dedikki saygı karşılikli biz ayni oda icinde birbirimizi uyadikmi bitti dikkat ederiz atiyorum esra beni uyarir ben esrayi birbirimizi rahatsiz edemeyiz ayni seyide ondan bekledik ama bizim ona gosterdigimiz saygiyi o bize gostermedi kac defa uyaricam daha yoruldum
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Onlarda öyle onlar kafalarına göre takılırlar ona kural ogretmek deveye hendek atlatmaktan daha zor
Soran+1 yılBurası toplu yaşam alanı kurallara mecbur uyacak
- +1 yıl
Aynen öyle mecburen uyması gerekiyor ama çok zor o gene kafasının estiği gibi davranır
Soran+1 yılGel bide bunu idareye anlat
Soran+1 yılİdare edecekmişiz
Soran+1 yılAy mecburuz sanki devlet yurdunda kaliyoruz her ay desteyle para sayiyorum ellerine
- +1 yıl
İdarelik durummu var bunun başka odaya versinler onu
Soran+1 yıl2 oda değiştirdi başka yatak kalmadı
- +1 yıl
Gene oda değişsin
Soran+1 yılDiyorumya oda yok
Soran+1 yılMilletin dili yanmış artık
Soran+1 yılİngilizce küfür edicem sonunda buna
- +1 yıl
İngilizce anlar o
- +1 yıl
Küfür etsende hoşuna gider
Soran+1 yılKavga edicem sonunda
- +1 yıl
Yurttan atilmiyasin dikkat et
Soran+1 yılİşte haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum
- +1 yıl
Aynen öyle hakliymen haksız duruma düşersin bu sefer o kız her seferinde haklı olur
Soran+1 yılTabiki duzen boyle işliyo
- +1 yıl
Aynen öyle hiç kendini bozma cihazlarına kablolarına zarar ver şarj kablosunu kes kulakligini kopar gibi gibi
Soran+1 yılOha ondan sonra bana odettirsinler
- +1 yıl
Odada kamerami var
Soran+1 yılYok olamazsa zaten
Soran+1 yılOlamazda
- +1 yıl
Kamera olmadığı için senin yaptığını kim nereden anlayacak
Soran+1 yılO kadarda milletin hakkına girmem
- +1 yıl
Sende haklısın ama kurallara uymadığı hergün için telefonuyla internetiyle tehdit edin
+1 yılDikkat edin size de idrar yolu enfeksiyonu bulașmasın, Mantar da vardır onun vajinasında
036 Yorumla
Soran+1 yılBenimde enfeksiyonum oldu olmadı değil, insan kağıt havlu bişeyle kaşır gider elini yıkar.
- +1 yıl
Baya açıp kaşıyo mu yani şeyini
Soran+1 yılValla şapır şapır sea geliyo ranza titriyo geçen zelzele oldu sandım uykumdan şıçradım ödüm koptu.
- +1 yıl
Gitsin tuvalette çıkarsın kașısın vajinasını çok kașınıyosa, Belkide kașımıyodur başka bişey yapıyodur, Emin misin kașıdığına 🙄🤔
Soran+1 yılBaşka bişey olsa anlarım uzun sürer bu bi kaç saniyelik bişey oluyo ve arada yapıyo uykumdan uyanıyorum onun yüzünden.
- +1 yıl
Hım anladım, Diğeri uzun sürer yinede dediğin gibi, Çok saygısız bi hareket, İdareyle konuşun odanızı değiştirin
- +1 yıl
Peki çok ihtiyacı olsa ve o dediğim şeyi yapsa yinede kızar mıydın yoksa anlayış gösterip bikaç dakika sabreder miydin
Soran+1 yıl3 kişi birden odasını niye degiştirsin hepimiz şikayetçiyiz
- +1 yıl
İdrar yolu enfeksiyonu çok kötü bişey bu arada, Ben çok olmadım da, Bi geçen yaz çok sıkıștığım için tutamayıp çișimi yapmak zorunda kalmıştım, Eve geldim tuvalete bi girdim ișerken acıdan bağıracaktım nerdeyse 😔
- +1 yıl
Denizde olmuştu
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun gerçekten kötü bişey şu an bendede var ama onun yaptıgını yapmıyorum peçete denen bişey var.
- +1 yıl
Sana da çok geçmiş olsun, Sende de aynı mı oluyo, İșerken acıyo mu șeyin
Soran+1 yılTeşekkür ederim sadece kaşıntı
- +1 yıl
O idrar yolu enfeksiyonu değildir belki o zaman, Șeyin çok ıslanıyosa ondan olabilir kașıntı
Soran+1 yılDoktora gittim enfeksiyon dedi
- +1 yıl
Hım anladım, Geçmiş olsun gerçekten, O bölgeyi kaşımak da zor olur diye tahmin ediyorum
- +1 yıl
İçi mi kașınıyo tam olarak
Soran+1 yılBu kadar özele girmesek malum burada bi dünya insan var.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Gizliyiz ama
- +1 yıl
Rica ederim 🤗 Çıktım gizliden
Soran+1 yılGizlide olsak bunları konuşmak cok gereksiz
- +1 yıl
Merak etmiștim sadece, Özür dilerim 🙏
- +1 yıl
Biraz fena oldum da, Malum bekarlık 😔
Soran+1 yılBen bu paylaşımı bunun içinmi yaptım
Soran+1 yılNeden bu kadar cinselliğe açsınız
- +1 yıl
Evet haklısın, Özür dilerim 🙏 😔
- +1 yıl
Ben utangaç olduğum için bakirim, Belkide o yüzden sanal ortamda böyleyim
- +1 yıl
Ayrıca cinsellik de bi ihtiyaç sonuçta
- +1 yıl
Otuzbir de bi yere kadar 😔
Soran+1 yılMilletin derdine bak benim derdime bak mk
- +1 yıl
Özür dilerim ama napiyim, Sen de haklısın tabi de, Durup dururken azıyorum awk 😔
- +1 yıl
Sen de idrar yolu enfeksiyonu diyince aklıma kuku geldi direkt
- +1 yıl
Bugün neden uyumadın peki, Yine mi ses yaptı yoksa
Soran+1 yılHem ses yaptı hem kabus gördüm
- +1 yıl
Geçmiş olsun 😔 Ne gördün
Gizli Üye(30-35)+1 yılKipanın orada ki yerde takılın.
01 Yorumla
Soran+1 yılO neden
nereli ki
11 Yorumla
Soran+1 yılYa hintli ya pakistanlı
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Oda değiştirsin
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 defa değiştirdi mudur bu seferde senin hakkinda bisey duyarsam cikaririm yurttan demis
Soran+1 yılMüdür idare etmemizi istiyo
Aile & Toplum konusunda 643 cevap paylaştı. Bana yönlendir
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTekrar soyleyin
027 Yorumla
Soran+1 yılAnlayacak gibi değil kiz kendi sorun basli basina
- +1 yıl
Kıza değil ilgili kişilere gerekirse yurt değiştirmeyi düşündüğünüzden bahsedin ama bir iki kişi değil biraz fazla sayıda olmasi
Soran+1 yılKızlarla bi araya bi gelebilsek okeyde onlarda saldı artık bu donem burada kalır diye bende kabul edemiyorum boyle bişeyi, alarmimi 8e kurdum 4 saat uykuyla duruyorum Şu an onun yuzunden, bitirme projesi dersim var oglende okula gitmem lazım asla uykumu alamiyorum.
Soran+1 yılGecenin 4dunde yatakta sevgiliyle telefonda konuşmak nedir abi ya ne yaşıyosunuz bu kadar butun gun konuşmak yetmiyo mu
- +1 yıl
Odani değiştirme ihtimalin varsa sen değiştir
Soran+1 yılNe münasebet ben burada geçen dönemden beridir kalıyorum ben niye gidiyorum oda arkadaşlarımla iyi anlaşıyorum onlarda benimle anlaşıyo ben neden gideyim
Soran+1 yılO bozsun düzenini ben değil
- +1 yıl
Bana niye kızıyorsun ben Öneri sundum sadece yurt yönetimine gerekli tepkiyi gösterin o zaman
Soran+1 yılBizden hic birimiz idareye bu zamana kadar birbirimizi şikayet etmedik bu kız geldi duzenimiz alt ust oldu
- +1 yıl
Bazen etmek gerekiyor demekki
Soran+1 yılSana neden kızayım durumu soyledim
Soran+1 yılSağol onerin icin
- +1 yıl
Yönetime bastirmaniz lazim
Soran+1 yılBaşka çare yok oyle yapıcaz
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Yani bu sorunu yönetim çözecek sizden ziyade ya kıza gerekli tepkiyi gösterecek uyaracaksiniz ya da yönetime bastırıp onların gerekli olanı yapmasıni saglayacaksiniz
- +1 yıl
Kimse kimsenin hakkına giremez rahatsız edemez toplu bir ortamda yaşıyorsan oranin kuralına uymakla mukellefsin dikkat etmek zorunda
Soran+1 yılÇok uyardık bi çözüm bulamadık, ben kaç defa uyardım kaçıncı uykumu berbat etmesi bidaha uyarmıcam, idareye yol göründü, bana bugun dedilerki kurutma makinesi çalışırken camasir makinesini çalıştıramazsin, iş yurt kuralları olunca mangalda kül bırakmıyolar bi zahmet bu konu ile de alakadar olsunlar idare etmek gibi bi toleransı gösteremem bende bu yurda para veriyorum.
Soran+1 yılBu konu tolere edilemez cunku o kız çalışan biz öğrenciyiz derslerimizi okulumuzu etkiliyo
- +1 yıl
Yani onlar çözüm bulmak zorunda
Soran+1 yılGecenin köründe yuksek sesle alarmini saygisizliklarini cekemeyiz artk
- +1 yıl
Çekmeyin zaten bir tek sen değil herkes tepki gostermeli
Soran+1 yılBu hafta bu kızı buradan gondermemiz lazım yoksa ben aklımı kaçırıcam az kaldı
- +1 yıl
Birlik olmazsanız senin işin zor
Soran+1 yıl3 kızız biri akşam konuşuruz dedi sevgilisine gitti kaldı digeride ben konustum idare edin diyolar dedi
Soran+1 yılKız mal mı ne dilovasında çalışıyo izmitte öğrenci yurdunda kalıyo sanki is yerine yakın özel yurt yok
- +1 yıl
Odadaki diğerleri halinden memnun senin kadar rahatsiz olmuyorlar demekki
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem