Kocam isten cikmis ama arabada oturup dizi seyrediyor? eve gidim kizimla karimla ilgilenim demiyor? Sizce Bu nedemek oluyor Ya? Bir adam Neden evinden kacar? Neden boyle yapar genelde Gec saatte geliyor Eve megerse arabada oturup dizi seyrediyormus?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKişisel alan arıyor olabilir ama sizsiz tatile gitmek felan cık. Dul kadını özlüyordur. Çocuk yok sorumluluk yok evlilik yok ve cinsellik var. Bunlar erkeğin kadında aradığı şeyler. Üzüldüm 1 yaşında çocuk ve iki yıllık evlilik daha ve şimdiden böyleyse çok üzülürsün daha.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSessizlik, sakinlik istiyor demek ki. Evde küçük çocuk varsa ve onun sorumluluğundan sesinden gürültüsünden bıkmış olabilir. Maalesef çok rahatsız edici bir durum. Sen de çocukları babaya bırakıp arabada dizi izle bare arada.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Bu durumun sana üzücü geldiği açık, ancak kocanın evden kaçtığı ya da ilgisiz olduğu anlamına gelmez. Belli ki arabada oturup dinlenerek ya da kafa dinleyerek rahatlamaya ihtiyaç duyuyor. Belki de iş değişikliği onu stresli hale getirmiştir. Onunla konuşarak neden bu şekilde davrandığını anlamaya çalışabilirsin. Belki de evdeki karmaşadan uzaklaşmaya ihtiyacı var. Dürüst bir iletişim kurarak bu durumu daha iyi çözebilirsin. Endişelenmene gerek yok, eminim sorununuzu açıkça konuştuktan sonra çözüm bulabilirsiniz.🌟👩❤️👨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
63Cevap
+1 yılBu durumda birçok olası neden olabilir ve tam olarak ne olduğunu anlamak için daha fazla bilgiye ihtiyaç duyulabilir. Kocanızın işten çıkıp arabada dizi izlemesi, farklı sebeplerden kaynaklanabilir. Belki iş stresiyle başa çıkmak için biraz zaman istiyor olabilir veya evdeki dinamiklerden kaçmak istiyor olabilir. Belki de işten çıkıp eve gelmek istemiyor çünkü evde yaşananlarla başa çıkmak istemiyor olabilir.
Ancak, bu durumun altında yatan nedenleri anlamak ve çözmek için kocanızla açık bir iletişim kurmanız önemlidir. Onun hislerini ve düşüncelerini anlamak için nazikçe ve anlayışla yaklaşabilirsiniz. Empati kurarak, kendisini rahat hissedip hissetmediğini, işten sonra evde neyi değiştirmek istediğini veya nasıl destek olabileceğinizi konuşabilirsiniz. İletişim ve anlayış, bu tür durumların üstesinden gelmede çok önemlidir.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 779 cevap paylaştı. hep söylüyorum evlenince eşler birbirlerinin sahibi olmuyor, kendi özel alanları , birey olarak kendini değerli hissedebileceği aktiviteleri olmalı diye.. Tabi sizin hayatınızı bilemem ama tahminime göre ilişkinizde yukarıda yazdıklarım olmadığı için bir kaçış yolu tercih etmiş.. belki aynı sorun sende de var sürekli çocuklasın ve kendine vakit bile bulamıyorsun..
18 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz. Ama bi okuyun lutven. Benim Esim nisanlilik doneminde dul 2 cocuklu kadinla konusuyordu eski sevgilisi. Kadin para istiyordu kocamdan. Sonra aradi kfr etti git nisanliyim diye Benim yanimda ogrendigomde ben. Simdi o Ayni kadinin resmine baktigini gordum. Cocugumuz bile oldu. Cinsellk azalmalar. Arabada takilmalar. Tek basina ailesiyle tatile gitmeler. Normal mi bunlar ben Bence fazla bile dayandim.
- +1 yıl
elbette bahsettikleriniz normal şeyler değil.. Ancak bence durumlara yanlış bir açıdan yaklaşıyorsunuz, kendinizi haklı çıkarmaktan ziyade öncelik olarak onunla diyalog kurup sorunları dile getirin derim ben.. Zaten çözemiyorsanız sizin ya da onun haklı olmasının hiçbir önemi yok, önemli olan zamanın sürekli aktığı ve sizin hayatınızda mutsuz zamanların olması.. Bunları çözmek için onu suçlayarak değil sıkıntılarınızı dile getirmek için konuşun..
Soran+1 yılKac kere dedim durust ol bana karsi duygularini anlat yargilamadan dinlicem seni dedim. Hep birsey yok. Sen abartiyorsun. Kafanda kuruyorsun. Bunlari soyluyor hep
Soran+1 yılEvlendigimizden beri. Cocugum 1 yasinda 2 yil oldu evleneli.
- +1 yıl
Keşke bu sorunlarınız varken çocuk yapmayı düşünmeseydiniz.. :( olan olmuş artık tabi..
Evliliğin ilk yıllarında özellikle çocuk olduktan sonraki ilk zamanlarda bu tip sorunlar çokça olur.. çünkü her iki tarafta yeni hayatına adapte olmadan bir de üzerine çocuk ve sorumluluğu gelir.. Bunu aşabilmenizin tek yolu birbirinize karşı olan sevginiz ve fedakarlıklarınızdır.. bunlar yoksa mutsuzluk kaçınılmaz son - +1 yıl
Çocuk olmasa iyiymiş evlilikten hemen sonra çocuk yapmicaksin işte sonra böyle olaylar olunca çocuk arada kayniyor ya
Nedeini anlamaya çalışın. Sağlıklı iletişim kurun. Daha sonra birlikte izlemeyi önerin. Yanında yiyecek falan ekleyin. (Mısır, cips, kola). Umarım daha iyi olacaktır.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamın evde huzuru olmadığı için olabilir? Evde dizi izlemesine izin vermeyip dırdır yapıyor olabilirsin ! Erkek gibi hissettirilmiyor olabilir. O da çok sorumsuz olduğu için seni çene yapmaya sevk ediyor olabilir.
320 Yorumla- +1 yıl
Kadının düşmanı kadındır konu kapanmıştır
Cevap sahibi+1 yıl@Amaris2468 objektif bakan insanları da bu kafa yapınızla etiketlemeniz peki? Ayrıca siz de kadınsınız ya neden benim tüm fikirlerimi eleştirmeden kabul edip destek olmuyorsunuz da kendinize göre eksik olan ya da yanlış olanı dillendiriyorsunuz? Demek ki siz de aynısını yapıyorsunuz şu an!
- +1 yıl
@Amaris2468 sen evli misin?
- +1 yıl
Olay o değil ben aa bu kadınmış ne derse doğru destekleyelim demiyorum senin yaptığın farklı bişey soruyu soran kadının kocasının aklımda başka biri olduğunu biliyor musun bilmesen bile resmen kadını obje olarak görüp bunları yapmak zorundaymış gibi gösterip artı yargılayıcı bi ifadeyle konuşuyorsun kusura bakma ama bende böylesine erkek meraklısı derim
- +1 yıl
@siyahcorap hayır
- +1 yıl
@Amaris2468 Belli teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yıl@Amaris2468 erkek meraklısı mı? Bu da etiket ve hakaret değil mi? Ayrıca evet erkeğe evinde huzur vermezsen gelmek istemez, güler yüzle karşılamazsan , dur dır edersen belki gitmez düzgün bir adamsa ama eve gelmez araba içlerinde rezil olur böyle. Sizinle aynı kafa yapısında olmak zorunda değilim. Ayrıca da eleştirim de de haksız değilim. Erkek merakıma gelince gerçek bir kadın olup erkeklerin neyi isteyip istemediğini farkedip onları mutlu edip onlarla da mutlu olabilen , alma verme dengesini sağlayabilen bir kadın oldum diye senin saçma sapan hakaretlerine üzülecek değilim , yıkıksın sen de.
- +1 yıl
Evet erkek meraklısı artık etiket olarak mı hakaret mi paşa gönlün ne algılamak istiyorsa onu algıla ben bu yakıştırmayı senin o yorumuna dayanarak yaptım sende bi sorun gördüm ki yaptım ama sen o kadının daha dediklerini yapıp yapmadığını bilmeden etiket taktın kadın belki kocasının aklımda başka kadın olduğunu o kadının fotoğrafına baktığını bildiği halde kocasını güler yüzle karşılıyor ki yüzüne bile bakmaması gerek orası ayrı bu kadın yardım istediği için soruyor sen detayları ayrıntıları bilmemene rağmen o kadına yol göstermen gerekirken gidip eleştiriyorsun bir nevi kadınlığını yapmıyorsuna getiriyorsun sen ve senin gibiler iğrenç insanlarsınız
- +1 yıl
@Amaris2468 nasıl bir hayal gücün var, soran dizi izliyor arabada diyor :D :D :D
- +1 yıl
@siyahcorap al işte bak daha bilmeden konuştuğunuz nasıl belli oluyor parmağını birazcık aşağıya kaydırırsanız beyfendi kadının kocası hakkında dediklerini kendiniz görebileceksiniz eminim bundan sonrada insanlar aslını bilmeden eleştirmezler
- +1 yıl
@Amaris2468 Tüm sohbet geçmişini okumam soru ile bağlı kalırım yorumlarda. Kimse müneccim değil soranın soruyu eksik ya da gerçeği anlatmadan sormasından ötürüde kimseye yargılayamazsın hanımefendi.
- +1 yıl
@siyahcorap ben seni yargılamadım belli teşekkürler demen soruyu cevaplayan kadın gibi düşündüğünü hissettirdi ki zaten emin olmadığım için aslını bilmeyip eleştiren insanlar cümlesini kurdum senlik bişey yok
Cevap sahibi+1 yıl@Amaris2468 amma zırladın ya, ben başkalarının yazdıklarını niye okuyayım? Kadının sorduğu soruya cevap verdim, ayrıca senin acıtasyonlarında fikrimi değiştirmedi. Cilve adamı eve bağlar, güzel olmak şart değil, kişisel hijyene dikkat edince çok süslü bile olmak gerekmez. Ama senin gibi sert tepeden inme hakaret tarzında konuşan kadınlar hem kendilerini hem erkekleri mutsuz ederler. Kadın dediğin tatlı dilli olur, adam evine huzuruna yuvasına koşarak gelmek ister, kendini erkek hisseder karısını kollamak ister. Adam kendini çocuk gibi hissettiği dırdır edilen bir ilişkiden de 10 çocuğu olsa kaçar. Benim bu dediğim adam gibi adamlar için. İt kopuk olan adam zaten ne yapsan durmaz evde. Ayrıca ben ilk yorumumda da demişim zaten eşin sorumsuzsa seni dırdıra sevk ediyordur diye. Sen kadının avukatı mısın? Erkek düşmanı mısın? Ayrıca benim fikirlerimi senin gibi erkeklerle sidik yarıştıran, erkek kadın eşitliğini indirgeyen kafa yapısına sahip kişilere onaylatma beğendirme gibi bir derdim de yok.
- +1 yıl
Bana zırladın diyene bak maşallah yazmışta yazmış ne sallamışsın tek tek cevap verelim şimdi ya cidden anlama sıkıntın var ya da erkeklere laf söyletmemek için gotunu yırtıyorsun tamam allah aşkına al hepsi senin olay burada kadını cilvesi haraketleri değil zaten seven sevdiğine her şeyi yapar ondan yana rahat ol yapmayanda şüphe ederim ama o adamda gidip başka kadının fotoğrafına bakıpta dertlenirse işte o zaman ona cilveyi gösteririm ha kadının avukatı mıyım evet öyleyim canım istiyor savunuyorum gerisi boş ben bu düşüncelerle çok mükemmel bi ilişki içerisindeyim yeri geldiğinde cilvede yaparım yeri geldiğinde tribimi de atarım senin gibi bi kadının fikirlerini değiştirmek gibi bi düşüncemde yok olmasında zaten değmez kafa yapın belli ha onaylatma derdim yok diyip iki metre yazmanda ayrı ikonik uzatmaya gerek yok şimdi sen yoluna ben yoluma
Cevap sahibi+1 yıl@Amaris2468 tatlım al hepsi senin olsun diye saçmalaman da ayrı ironik. Ben zaten evliyim, senin gibi deneyimim olmayan bir konuda ahkam kesmiyorum. O yüzden uza bakalım
- +1 yıl
Deneyim? Ciddi misin sadece evlilik yapman deneyimlediğin anlamına gelmiyor ben cilve cart curt olayında değilim senin kadına yakıştırdığın saçma sıfatlardayım belli ki kadının kocasının arabada takılması seni çok germiş git az kocana cilve yap seversin
Cevap sahibi+1 yıl@Amaris2468 beni mi germiş 😄 emin misin 😄 bana niye bu kadar bilendin ki sen, baya komik gelmeye başladın 😄
- +1 yıl
Sana nasıl geldiğim hakkımda ne düşündüğün gram umrumda değil istediğini düşün ben senin ne olduğunu anladım fiyatını belirledim zaten hadi iyi akşamlar
Cevap sahibi+1 yıl@Amaris2468 edepsizsin net, ağzımı bozmak istemiyorum ama resmen bana musallat oldun. Kinini başkasına kus, zira dengim değilsin
- +1 yıl
Edepsizsem edepsizim ağzını bozsan ne yazar boz ki bende bozayım mı evet başına musallat oldum hadi bakalım ne yapacaksın aa dur dengin değilmişim sende haklısın o yüzden uzatma ve defol
+1 yılSıkılmış çevresinden bunalmış kafa dinlemek istiyor olabilir kişisel algilamak yerine iletişim kurmayı deneyerek neden böyle davrandığını ogrenebilirsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılEv gürültüsümden kaçıyor kendiyle kalmak istiyor. Bu yüzden arabada kendi halinde dizi izlemeyi kendine mutlu bir an mış gibi görüyor. Sebep kendi kafasını dinmek istemesi.
00 Yorumla Cocuktan sonra iliskiniz zarar gormus olabilir tamamen cocukla ilgileniyor da olabilirsin esin geldiginde ona daha cok vakit ayirirsan belki sorunu cozebilirsjniz bir de bu adamlar cocuk ister sonra sen tek basina yapmissin gibi hala onunla da ilgilenilmesini ister iste hep ayni tatava Allah yardim etsin gulum
00 Yorumla
+1 yılarabada tutmuşsa dizi izlemesi bu işin içinde bir şey var bariz yalan sylüyor biri ile yiyişiyor
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Haftada bir yapıyorsa sorun olmaz. Herkesin bir özgürlük alanı vardır. Ve bu alanı elinden alacak hamleler yaptıysan bıkmış olabilir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıldizi izlemiyor, sizi yalanıyla seni avutuyor
132 Yorumla
Soran+1 yılNe yalani. ?
- +1 yıl
başkasıyla yazışma mesela
Soran+1 yılSanmam. Nasil eminsiniz
Soran+1 yılBenden bikmis galiba Bence O yuzden
- +1 yıl
işte senden bıkkınlık ve başka kadın tarafından arzulanmanın cazibesi. nereden biliyoırum? tecrübe
Soran+1 yılBaska Kadin? Yokki kimse hayatinda telefon sifresini biliyorum
- +1 yıl
yazışmalarını siliyoır belki?
Soran+1 yılEminsiniz yani
- +1 yıl
eminim ben de yapıyorum
Soran+1 yılNeden bosanmiyorsun peki sebebi ne
- +1 yıl
seviyorum ama bana karşı çok ilgisiz
Soran+1 yılNe yapmasini bekliyorsun ki
- +1 yıl
arzulu bi şekilde gelsin istiyorum. ayda 1 ilişki çok garip değil mi sence de
Soran+1 yılHersey cinsellkmi. Anlamiyorum. Cok nankorsunuz.
- +1 yıl
her şey evcilik değil. evcilik oynamak için evlenmiyoruz
Soran+1 yılPeki o kadini seviyormusun. Karini aldatiyorsun madem. Hic korkmuyormusun. Gideceginden ogrendiginde.
- +1 yıl
sevgi sadece karıma olur. öğrenmez dikkatliyim. öğrenirse gideceğinden çok korkuyorum ama libido...
Soran+1 yılBen kocamdan emin degilim sevgi konusunda. Beni hep yok saydi ailesini dinledi. Onlarla tek tatile gitti kizimla burada kaldik biz. Arabada takiliyor Eve gelmiyor. Eski sevgilisinin resmine baktigini yakaladim. Nisanli iken Ayni kadinla konustugunu ogrenmistim Benim yanimda aradi kfr etti. Siz soyleyin boyle yapan Adam seviyormudur. Ben Bence Iyi katlandim.
Soran+1 yılGitme vaktim yaklasiyor… ama hala devam ediyor.
- +1 yıl
yok kocan cidden seni sevmiyor yaa
Soran+1 yılDemi.. neden soylemiyor ozmn
- +1 yıl
çünkü evde yemek yapanı var boşanmak istemiyor. seni kullanıyor
Soran+1 yılDun dedim beni kullaniyorsun dedim. Oda Oyle birsey yok senide kizimida seviyorum dedi.
- +1 yıl
sözle olmuyor işte
Soran+1 yılO Kadin konusunu annesiyle konusmayi dusunuyorum ben.
Soran+1 yılAnnesinin haberi olsun.
- +1 yıl
bence de olsun. sonra yarın bigün boşanma nereden çıktı demesin
- +1 yıl
softpower kişisi umarim karin en yakin zamanda öğrenir de terkeder seni bi tane de yapiştirsa keşke yüzüne slk adam ya bide gelmiş anlatiyor şöyle böyle yapiyor kendimden biliyorum diye
- +1 yıl
Madem cinsellik yok aramizda ayda 1 oluyor Ayril niye aldatiyon mk
- +1 yıl
@meliketefrikxq yargılamadan bi dinle isterdim. neyse
- +1 yıl
bilemedim ama cidden çok üzüldüm ona karin sonuçta o bunu haketmiyor ….. o böyle bir şey yapsa ve sen öğrensen anlarsin acaba başka bi erkekleee….
- +1 yıl
@meliketefrikxq ayda 1 ilişkiye girmek istesem zaten başkasını kucağına atmış olmak demektir. her şeye hazır olurdum
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSiz öyle öküzlerin elinde , biz de size hasret ziyan olduk
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılO evlilik bitmiş 👍🏻 zorski gidiyor yani, ite kaka. Belki de birisinden telefon bekliyordur evde rahat konuşamayacağı için. 👍🏻
00 Yorumla
+1 yılDizi izlediğine emin misin? Dizi izlemek için arabada kalmayı seçmesi için hiç özel alanının olmaması lazım bir insanın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBazen dışarda işlerim bitince eve dönerim, aşağıda kapının önünde arabada 1 saat boş takılırım zevkli oluyor. O da öyle bişey sanırım
00 Yorumla
+1 yılİşsiz olmanın psikolojik baskısıyla evde durmak rahatsız ediyor olabilir. Bence bu konuyu mutlaka eşinle konuşmalısın, rahatlatmalısın.
00 Yorumla
+1 yılbelkide o evdeyken ona olan tavrından dolayı olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılBirsey demiyorum ki
- +1 yıl
Karşına alıp konuştun mu hiç?
Soran+1 yılEvet kac kere.
- +1 yıl
ne cevaplar verdi peki?
Soran+1 yılYeni konustum telefonda. Oda kapat artik Bu konuyu hem kendine hem bana iskence veriyorsun ayriralim gitsin ozaman dedi.
- +1 yıl
Peki bu konuşmaya sen ne düşünüyorsunuz?
+1 yılçünkü seni sevmiyor senin ile seks yapmaktan zevk almıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki kafasını dinlemek istiyordur hem evde gürültü hem işte sıkılmış bunalmış olabilir stresini bu şekilde atıyordur bırak aksam gelsin bir süre sonra sıkılacaktır zaten bu durumdan
10 YorumlaSizinle ilgili sorunları var baska nedem olabilirki
00 YorumlaOna zaman tanı alan tanı bakalım belki degişir bu durumlar
00 Yorumla
+1 yıl😂😂😂 bende yapıyorum onu işten çıkınca arabada takılıyorum , dinleniyorum yorgunluktan
00 Yorumla
+1 yılbi bıkmadınız usanmadınız zaten ilgi ilgi diyerek bitirdiniz adamları
02 Yorumla- +1 yıl
Kadın tabii ilgi ister, ama sen diyorsan ki eğer yok ben ne ilgileneyim ne seveyim ne de masraf edeyim diyorsan bir şişme bebek alabilirsin. Dili yok dırdır etmez, senden bir şey isteyemez, senden sevgi beklemez ve ne zaman istersen o zaman ilgilenirsin ha abicim?
- +1 yıl
@Zeynepamayıkık YAV HE HE Zaten sen şişme bebeği kendine alternatif görüyorsan söz bitmiştir.
Aile & Toplum konusunda 961 cevap paylaştı. cok degisik. adam. hatali gorunuyor ama kendine de bi bak derim dost tavsiyesi olarak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa karısını istemiyordur ya da istediğini alamıyor
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kaç yıllık evlisiniz. Aranızdaki sorun nedir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKonusun aranizdaki sorunlari tartisin nedenkeri sebepleri bulun
00 Yorumla
+1 yılAdamı evde çok bunaltıyor, sıkıyor olabilir misin acaba
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSorun var demekki buraya sormak yerine eşine sor konuş
00 Yorumla
+1 yılEvde huzuru yok sanırım. Ya da içine attığı bir şey var. Konuşmalısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmursama üzüldüğünü belli edip de bir yerlerini kaldırma düşüncesiz herifin kızınla kendine göre yemek yap arabasıyla telefonu doyurur onun karnını da aklı sıra sorumluluklarından kaçıyor ama İnan böyle koca tek sende yok yüz verme ne kadar umursamaz olursan o kadar değerli olursun
00 Yorumla
+1 yılDizimi izliyor arabada takılıp başkaları ilemi gorusuyor
00 Yorumla
+1 yılBence eski takıldığı varsa eski günlerini arar olmuştur gelip geçici kendi haline bırak fazla sıkma her şey düzelir adam eve gelince seni biraz seksi görsün açık sacık seksi elbiselerle kocanı tahrik etki yola erken gelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim arkadaşımın kocasıda eve girmiyor işte sonra arabada oturup Annesiyle konuşuyor ya da Bağlama çalıyor 🤭🤭
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen de in arabada dizi izle hem sorununuz neyse konuşur halledersin abla, belki kendini dinleyen yok kendini yalnız hissediyor adam
00 Yorumla
+1 yılbenimki de çok sorumsuz hem o hem ailesi baktım düzelmiyorlar kendilerine huy etmişler bende bundan sonra kafama göre davranıyorum artık umursamıyorum bile beni umursamayanı önemsemeyeni ben hiç bişey veremem valla işlerine gelirse 😉
00 YorumlaBak canim tipik erkek bunlar evde
Sorumluluk var stresse gelemiyor beyefendi arabada dizi izliyor benciller bu konuda sen o konuda yanliz deyilsin canim cogu arkadslarimda ayni problem var.
Onunla sessiz sakin acik konuscaksin anlatsin nededini00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılgel beraber ızleyelım deseydın bence kocanla cıddı bır konusma yapmalısın
11 Yorumla
Soran+1 yılKac kere konustum Ayni degismiyor.
Kocanızı azarlamıyorsanız, başarısızlığını yüzüne vurmuyorsanız, kendisini değerli hissettiriyorsanız, gururunu okşuyorsanız. Buna rağmen ise sorun kocanızda.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe dizisi ya o da sen gibi KS ye üye fingirdiyor kızlarla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok mu ses var evde nefes almak için yapıyordur ya da sizden sıkılmıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDizi izlediği yerde sende izlemek istiyosundur mesaj felan geliyordur görme doye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar vırvır ettigin icindir. Benim annemde böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDizi izledigine emin misin?
gercekten arabada olduguna?
veya ne tür dizi izliyor?
-belki evde skliyordur
-belki cok kavga ediyorsunuz ve bu durumdan sklmistir onun icin evden kaciyordur
-belki eve gecmeden kisa dinlenmek istiyordur00 Yorumla
+1 yılEşinle aranız kötü galiba eşini mutlu edemiyormusun
015 Yorumla
Soran+1 yılBirsey demiyorum ki. Surekli boyle yapiyor kizdigimda huzur birakmiyordu diyor. Tamamda yaptigi Normal mi
- +1 yıl
Normal değil tabi bir erkek eve gelir eşiyle kızıyla ilgilenir yemek yer tv izler eşini alır odada sevişir rutin olan budur sizinki nasıl
Soran+1 yılHayir gelmiyor iste. Yemek yiyor tv bakior bende kizimla uyuyorum. Rutin bu.
- +1 yıl
Nasıl yani cinsellik olmuyormu
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
Niye ki
- +1 yıl
Siz ne kadar süredir evlisiniz ve yaşlarınız kaç
- +1 yıl
Cevap
Soran+1 yıl2 yil, Benim 30 kocamin 36
- +1 yıl
Peki cinsel hayatınız nasıl
- +1 yıl
Onun her istediğini yapıyor musun
Soran+1 yılKotu
- +1 yıl
Haftafa kaç kere oluyor
- +1 yıl
Ve çocuğunuz kaç yaşında
Soran+1 yılKizim 1 yasinda haftada degil 2/3 haftada 1 oluyor
Evde sıkılıyorsa veya diziizlemesine izin verilmiyorsa
10 Yorumla
+1 yılAranizda biseler gecmis orada rahat ediyor büyük ihtimalle
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 361 cevap paylaştı. Sıkılmış sizden geçmiş olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılKeyfi bilir
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılArabada dizi izlemek gerçekten etkileyici 😂
116 Yorumla
Soran+1 yılBir adam boyle yapar mi Ya gelsin evinde izlesin sorun ne
- +1 yıl
Senden bikmis
Soran+1 yılBosanalim desin ozmn zor olan ne
- +1 yıl
Bilmem onu ona sormalısın buraya değil
Soran+1 yılSoyledim Oyle birsey yok diyor ama biliyor beni onu rezil etmeden gitmem. Bence korktugu Bu
- +1 yıl
Rezil etmeden niye gitmiyosun
Soran+1 yılKandirmis oluyor beni. Bunu yanina birakmam O yuzden.
- +1 yıl
Belki de bu hallerinden bıkmış adam
Soran+1 yılOzmn Adam olsaydi. Simdiye kadar sustum. Nisanlilik donemin konustu Kadin para istedi bile O derece samimiyet vardi. Basta anlatmam lazimdi bunlari sustum ama. Ne oldu yillar gecti kadinin resmine baktigini gordum yine. Cok bile Iyi kaldim.
- +1 yıl
E ayrıl o zaman
Soran+1 yılSevmiyor demi beni
- +1 yıl
Onu bilemeyiz ki. Seviyordur ama evden kaçıran bişey vardır
Soran+1 yılAdam evden kacar mi. Cok dirdir ediyorsun diyor sanki merakliyim ben dirdir etmeye.
- +1 yıl
İşte altında başka nedenleri var
Soran+1 yılNe gibi baska nedenler? Boyle yaparak daha cok uzaklasmamiza sebeb oluyor. Dun resmen yakaladim Bu durumu süt almaya cikmistim tesadufen.
- +1 yıl
İşten kacmasi da garip ama araba da oturması
Dizi izlediğine emin misin?
20 Yorumla
+1 yılKafa dinliyor demekki
04 Yorumla
Soran+1 yılEvde dinlesin kafasini. Araba ne alaka
- +1 yıl
Dizi izlediğine emin miyiz
Soran+1 yılBilmiyorum. Yani her erkek Bu nedenle mi arabada takilir?
- +1 yıl
Yooo arabada takılmak nedşr yav
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü sende o çekici dişi ruhu bulamıyor.
39 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendimden biliyorum
Cevap sahibi+1 yılBak duymazsan gelirsin böyle
Soran+1 yılBeni begenmeyen ölsun valla. Diyeceklerim Bu kadar.
Cevap sahibi+1 yılO sana göre sadece
Soran+1 yılEvet bana gore. Yani digerlerin düsünceleri pekte onemli degil. Ben kendimden eminim. Emin olmayanda bosar. Bu kadar basit.
Cevap sahibi+1 yılO öyle düşünse yemin ederim sensiz yapamaz. Köle olur yoluna. Bir erkek buna biter.
Soran+1 yılTamam Iste diyorum Ya. Dusuncelerini degistiremem. Begenmiyorsa kendi bilir. Kendimi maymun edemem onun icin. Oda Bunu anlamiyor.
Cevap sahibi+1 yılBoşanınca görürsün. Aldatıldığını öğrenince görürsün maymunu.
Cevap sahibi+1 yılEğer konuşmak istersen de anlatırım sonuna kadar ne düşündüğümüzü
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılsen bılımesen bız nerden bılek kocan sonucda
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılinş sadece dizi izliyordur
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılcok sıkiyorsunuz demekki beybi
10 Yorumla
+1 yılİnşallah dizi izliyordur canm
10 Yorumla
+1 yılKafa açıyosun muhabbetin sarmıyordur ondan
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. işten ayrıldığını söyleyemedi muhtemelen
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılMutsuz demek ki evde
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıl😂 arabası evi olmuş yakında ikinci kadını da alır
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 952 cevap paylaştı.
+1 yılÇok konuşuyor olabilirmisin
00 Yorumla - Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026