Kocam evde durmuyor napmaliyim?

1 yıllık evliyim kocam 1 gün dursa iki gün dışarıya çıkıyor bende evde tekim sıkılıyorum ve korkuyorum bazen yemek yiyor çıkıyor 12 den sonra geliyor. Çok karıştım çok kavga ettik dinlemiyor bende artık seslenmiyorum tartışicaz yine diye. bana sende çık kimsen yokmu diyor ama cidden yok köy yerinde yaşıyorum kafe AVM vs hiç bir yer yok gidebileceğim sürekli hergun anneme de gidemem evde çok sıkılıyorum hiç bir hayatım yok sürekli yemek yap temizlik yap başka hiçbir hayatım yok hergun evdeyim arada bir anneme gidiyorum piskolejim iyice bozuldu artık ruh gibi yaşıyorum herşeyi görmezden geliyorum hicbirseyden zevk almıyorum evlilikten bile artık yaşamak bile istemiyorum hergun aynı döngü dunle bungun aynı yarının da aynı olacagini bilerek uyanıyorum ve yine aynı temizlik yemek başka bişey yok hapiste yasiyormusum gibi aynı döngü içinde bagda kalmış gibiyim artık beynim uyuşuk tartışmak bile istemiyorum eşimle ona kendimi durumumu anlatmaktan vaz geçtim gün gün bitiyorum ama ona hiç belli etmiyorum sürekli gülüyorum hep pozitif ve normalmisim gibi davranıyorum ama yok o gidince bı sessizlik çöküyor eve TV bile açmıyorum temizlik bitince oturup boş duvar izliyorum dışarıda cikicak hiç bir yer yok napcagimi bilmiyorum sizce ne yapmalıyım
Kocam evde durmuyor napmaliyim?