Kocam saatlerce eve gelmiyor?

Arkadaşlarım eşim işten bugün geldi ve yemek yer yemez ben okeye gidicem dedi gitti aceleyle zaten faturasını da ödemediği için hattı kapalıydı bende dışarı çıkacaktım o ara nede olsa ben geldiğimde evde olmuş olur diyerek çıktım 1 saate eve geldim gelmemiş hala eve arayamıyprum wpden de yazamıyorum bende bekledim sabah 11 de çıktı 6 ya kadar eve gelmedi bana ulaşmaya çalışmadı da sonradan baktım nerdesin aşkım yazdı beni dışarda sanki galiba bende eve gelme tartışmak istemiyorum dedim 7 saattir gelmedin şimdi de gelme dedim oda bana internetim yoktu aşkım dedi ve gayet kibar bir şekilde konuştu önceden oda benle beraber trip atardı şimdi kısa kısa cümleler kuruyor ve bahane ediyor aşkımlı canımla konuşuyor eve gelme yazdım engelledim defim herhalde bunları dedikten sonra gelir üstünden 1 saat geçti hala eve gelen yok bende anahtarı içeri aldım kapının girmesin diye hattı kapalıyken de birileriyle buluşmuş olamaz ne mesaj atabiliyor ne arayabiliyor sonuçta ama hala eve gelmedi sizce ne yapıyor
Kocam saatlerce eve gelmiyor?