Arkadaşlar kocam eve geç geliyor?

Merhaba arkadaşlar yabanci uyrukluyum koyde oturuyoruz... 2 yıl oldu evleneli... İşimi bıraktım... işin ne diye sorarsanız Avmde pazarlama elemanı olarak çalışıyordum yabanci ülkede...
Esim tarim ve hayvancılık yapıyor... bende ineklere bakıyorum. Bir kaç aydır eşim eve geç geliyor alışık değilim... evlenmeden önce eve geç gelmek yok diye konuşmuştuk geceleri boş boş geziyor... aldatmiyor konum acik surekli boktan 2 3 arkadaşı var evlenmis bosanmis hayatta bir sey becerememis insanlarla içiyorlar ben koydeyim diye konum atıyor evde tek başıma oturuyorum... evlenen değişir, evlendigi halde bekar gibi geziyor... Onu seviyorum onu diye ulkemden isimden vazgeçtim... Köydede otururum cadirdada yasarim ama o bunlari gormuyor. Arkadaslarim diyor senin Köyde bok icinde ne işin var aciyorum sana falan filan... Durumumuz orta bundan sikayet etmedim... Kuru ekmek olsun doyarim. Ama eşimin bu yaptiklarina dayanamiyorum... Ben evlenmesemde evde yalniz otururum sıkıldım yani bilmem... Ne yapabilirim? Son care olarak terk ederim turkiyeyi... biraz degisik yazdim kendimi bu kadar ifade edebilirim
Arkadaşlar kocam eve geç geliyor?