Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. ayıp tek kelimeyle ayıp, Eshefle kınıyorum;yapılan tüm sevgilisi olan ve sevgilisi olma ihtimali olan kişilere yönelik bir alenen isyan, halka kötü örnek olamaya yönelik eylem olarak tarihin tozlu sayfalarına kazınmıştır ;Cevap veriyorum, hiç normal değil. Haklısınız. Kendinize İyi Bakınız. İyi Günler.
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederım aydın görüşleriniz için
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekler böyledir, geç gelebilir. Ben de taaa 13-14 yaşımdayken o saatlerde gelirdim, düşün. Büyüdüğünde daha da rahat olursun.
Hani kızlarla takılmıyordur o saatlerde herhâlde... Aldatacak değil, erkeklrele sohbet gırgır işte.09 Yorumla
Soran+1 yılişte o ayrımı yapamıyorum bılıyorsunuzkı artık rahat unıverste genclıgıde var cafelerde sen erekk erkege oturuyorsun kız karsıdan sana bakıyor ıkı gun sonra sosyal medyadan mesaj atıyor falan falan ıste nebıleyım sadece erkeklerle gır gır oldugunun ıkı snra farklı pıslıkler cıkar dıye korkuyorum
- +1 yıl
Vallahi işte güvenmen gerek sevgiline, şüphelenirsin bir şey olsa, belli olur illâki...
O yüzden rahat ol.
Soran+1 yılvar suphe gerektıren durumlarda malesef
- +1 yıl
Gece alem de yapıyor olabilir. O zaman sıkıntı vallahi kardeşim, ayrılma noktasına gelinebilir.
Soran+1 yılgeldıgınde arıyor alem yapan adam ayık gelmez o konuda ıcmıyırdur ya da ben anlamıyorum.
- +1 yıl
İçmeden yapıyordur, kızlarla falan.
Soran+1 yılyanı ılla aldatıyor dıyorsun vay beee
- +1 yıl
Yok günahını almayalım da, şüpheli hareketleri var dedin. Korkutuyor bizi bu durum.
Soran+1 yılgece gec gelmek , telefon ısteyınce vermemek , gıbı gıbı gıbıı
Eğer başka cinsiyetle bir münasebeti varsa normal değil tabi ama eğer arkadaşlarını bende tanıyorsam çıkabilir yeri geldiğinde ben de çıkarım zaten..
01 Yorumla
Soran+1 yılarkadaslarını tanımam kendımde o saatlerde cıkamam ımkanımda yok ıste karsı cıns var mı yok mu bılme ımkanım yok. gıdıp bakamamkı yakalayamam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Anası babası düşünmüyor da sen mi düşünüyorsun?
Gece gece ne yapıyormuş istihbarat sağla
Belki pavyona düşüyordur pîç kurusu25 Yorumla
Soran+1 yılAnnesine seni taniyali bir yere çıkmaz oldu eskisi gibi değil diyor
- +1 yıl
Başkanım Emrindeyiz;Yine Bizi Bilgilerle Donatırken , Feyz almamıza İmkan Tanıdınız Bitmez Tükenmez Işığınızla.
Alalımmı Bu Arkadaşın Sevgilisinide İçeri Başkanım , ne hakkı var bu Hanım Kızımızı Üzmeye , Annesi Babası Düşünmemiş , Biz Düşünelimmi Sayın Başkanım? #Yampirizm , #YampirikHareket ,#YampirikKardeşlik. - +1 yıl
@AyıYogii sîktir edelim o zaman
images.hepsiburada.net/.../Oyuncak_3984600.jpg
Soran+1 yılartık öyle olacakj gıbı
+1 yılerkek kadın anlamıyorum ben.. cok gezen itin ayagına halt bulasır... huzuru dınlenmeyı evınde bulamayanlar kayıptakılerdır sadece..
11 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın
+1 yıl1 sene önceye kadar benim içinde normaldi. 2-3 ten aşşağı eve gitmezdim. şu an evden çıkasım gelmiyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden birden degistin
- +1 yıl
bir kaç gün dinleneyim dedim devamı geldi. İyi ki evden çıkmıyorum. Kahve alışkanlığım kalmadı. Alkolü bıraktım. Bir tek sigaram kaldı inşallah yakında onuda bırakırım.
Soran+1 yılcok ıyı olmus adına sevındım mutluluk ve huzur zaten kendımızde var onu cafelerde arkadaslarda aramak zaten sacma
- +1 yıl
Katılıyorum sana. Sahte dostluklar sahte arkadaşlıklar. Yanındayken yüzüne gülen arkandan ağzına geleni söyleyen insanlarla doldu benim güzel ülkem.
Soran+1 yılaynen
ya arkadaş arkadaşa takılıyolardır ne bılım belkı halı saha maçı belkı ıçkı ona sormak lazım gelç gelebılır ama onemlı olan dışarda ne yaptıgı :D
05 Yorumla
Soran+1 yılsadece oturuyoruz cafede dıyor sohbet sadece alkol hıc kullanmadım dıyor.
Soran+1 yılişte inanmıyrum mesele bu
Soran+1 yılEvet guven olmayınca olmuyor
Herkes ozgur istedigi zaman eve gelebilir dilersen sen de git ona katil ve ayak uydur
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte ailemle yaşıyorum imkanım olsa bende giderim arada kontrol ederim
+1 yılNormal ama ne yaptığını bilmek hakkın. Gezerim soramazsın diye bişey olamaz
05 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle demiyor ama işte arkadaslarla yim arkadaslarla yim diyor deli oluyorum
- +1 yıl
Arkadaşlarını sor kimmiş diye falan
Soran+1 yılTanimam ki ben kimseyi evden işe işten eve ailemle yaşıyorum öyle kendim sosyal değilim arkadaşlarının adını söylesene tanımam carsiya çıkıp oturduğu yeri söylese gidip baskın yapamam
- +1 yıl
İnternetten araştıracan
Soran+1 yılInternetten araştırsam ne olcak ahmetleyim der gider aysegl ile oturur bulamam bilemem
+1 yılerkek arkadaşından hesap soramazsın, sana ne der olur biter, kocandan hesap sormlaısın,
05 Yorumla
Soran+1 yılAdam evlilik istiyor aileler tanıştı ve bu olay oldu yani koca oal istiyor bunun için hesap sorma hakkım var
- +1 yıl
peki,
Soran+1 yılYani sadece sevgili değiliz ciddiyiz
- +1 yıl
hayırlısı olsun,
Soran+1 yılSaol ins
şu an ilişkiniz ne durumda? Soruyu soralı 1 seneden fazla süre geçmiş. Ilişkimiz ilerlediyse nasıl davrandın, bu problemi nasıl çözdünüz?
01 Yorumlaerkek arkadaşınla aynı evde kalmak normalmi😅
03 Yorumla
Soran+1 yılaynı evde kalmıyorum kı kameralı konustugumuz ıcın evede olmadıgını bılıyorum.
Soran+1 yılcanını sıkıp elıne verecegım zaten az kaldı bana normal gelmıyor bukez benım canım sıkılıyor
+1 yılsiz aynı evdemi kalıyosunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılaynı evde kalmıyoruz ben aılemle oda aılesıyle kalıyor.
- +1 yıl
anladım
erkek kendini özgür hissetmek ister
024 Yorumla
Soran+1 yılozamn hep özgür kalsın sevgılısı olmasın
Soran+1 yılne alaka sende
Soran+1 yıltanımay luzummu var gece 1de sokakta bı sokak köpeklerı oluyor :) burası buyuk metropol bır sehır degıl kardesım
Soran+1 yılneresı oldugunun ne önemı var
Soran+1 yılsende il merkezı burası köy degıl fakat cok buyuk bır ıl degıl.
Soran+1 yılhaftalık izin gunlerınde dısarda yanı haftada bır ya da ıkı gun her gun kameralı arar özlüyorum falan fılan der ama ıste cok sıkılıyrum hafta boyu yoruluyırum bı gunde kendıme ayırıyım gıbı bır konusma yapıyor
Soran+1 yılİşte herkes aynı değil
Soran+1 yılTamam tamam diyor bildigini yapiyor
Soran+1 yıl1haftadir konuşmuyorum tribn alası var oda yüz kere ario acmiom
Soran+1 yılBilmiyorum bitirmeyi düsunuyorum
Soran+1 yılSeviyorum evlilik düşünüyoruz ama içinde bu güvensizlik varken zor
Soran+1 yılTeşekkür ederim saolsin
kocan değil bişi değil sana ne
09 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım kocam değil ama kendi koca adayı sıfatında ailemden istediler falan öyle liseli falan değilim konu ciddi yani
Soran+1 yılben gecmısını kurcalamıyorum ya benımleyken bı halt edıyor ve sezıyorum bende bunu seviyorsa o guvenı verecek gece gec gel telefonu ıste vermez alan fılan
Soran+1 yılo yoldayım zaten
Soran+1 yılSaol ya senden hemen ayrılmamı onayladin
Soran+1 yılYol haklısın
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılberaber mi yaşıyorsunuz?
08 Yorumla
Soran+1 yılhayır tabıykı o aılesıyle ben aılemle yasıyorum. her halde bı erkek dısarı cıkınca sureklı mesaj atamıyır ve bunu fark edıp kameralı arayınca dısarda oldugunu anlıyorsun.
- +1 yıl
O zaman çıksın dolaşsın adam, sosyal bir arkadaş sanırım sıkıntı yaratacak bir durum yok bence.
Soran+1 yılsosyal sosyal bu gısıle sadece sosyal halıyle yanlız kalacak
- +1 yıl
Asla yalnız kalmaz bir erkek neden yalnız kalsın ki. Kendi tercihi olmadıktan sonra yalnız kalmaz bir erkek.
Soran+1 yılbir kız gıder bı kız gelır dıyorsun haklısın
- +1 yıl
Evet aynen öyle diyorum. Kızlar için de geçerli tabiki bu söylediğim. Sadece erkekler için söylemiyorum.
Soran+1 yılsevmıyorsan ya da ayran göüllüysen dedıgın dogru.
İnsanların özgürlüğünü kısıtlayan bir bayan beyanı
01 Yorumla
Soran+1 yılinsan özgurlugu neden kıstlatsınkı sadece o guvenı versın hıc bırseyı kısıtlanmaz.
+1 yılhee normal hava ıyıyıse sabaha kadr oturulur
03 Yorumla
Soran+1 yıloturunca neoluyor anlam veremıyorum sabaha kadar ne konusacaksın kı adam sıkılır ya sandalyede otur otur cafede
- +1 yıl
kafede otrlmaz zaten onlar belli sahatte kaptr parkta musayit damda balkonda cay nargile esliginde ohh mis
Soran+1 yıltemellı kalbımı bozdurdun ha
+1 yılbaskasina ugruyodur gelmeden
018 Yorumla
Soran+1 yılugruyorsa keske benden ayrılsa
- +1 yıl
valla seninle. ozel birseyler yasiyormu bilmiykrum ama ikinci kisi ile hep bu sebeble gorusulur
Soran+1 yılvalla ailesı ıstemeye falan geldı bızımkıler vermedı sözde evlılık düşünüyor dahada ne olacak gidip baskasıyla beraber olacaksa ne dıe ıstemeye gelıyor bılemedım aman of
- +1 yıl
seni duygusal o kisiyi fiziksel istiyodur
Soran+1 yılonun duygusunada fızıgınede neyse ya ıcım boguldu temellı
- +1 yıl
bana yazsana
Soran+1 yılsebeb
- +1 yıl
bu derdini paylasmak istiyorum uzulme sen diye kanka
Soran+1 yıltesekkur ettım
- +1 yıl
gel hadi cay da var 😄
Soran+1 yılafıyet olsun
- +1 yıl
gel hadi
Soran+1 yılGerek yok saol
- +1 yıl
cok kotusun ya
Soran+1 yılKötü olduğum için kötü şeyler geliyor basima
- +1 yıl
mesela
Soran+1 yılBosver
- +1 yıl
gel arkadas olalim ya
+1 yıliple bagla sende 😂
017 Yorumla
Soran+1 yılSeni iplemi bağladılar ise yaradimi
- +1 yıl
😂😂 benim ipe ihtiyaçim yok telefonla arayıp haber ediyorum 😉
Soran+1 yılAkıllı telefonlar var ya şu kamera işi gerçekten ipe gerek birakmiyor
- +1 yıl
ne anlamda
Soran+1 yılYa sürekli kameralı arayınca eğer acmiyirsa kesin dışarda ve haber vermedi anlamı cikio mesala
- +1 yıl
ya o kadar da değil şimdi ben arkadaşlarımın yanında olsam sevgilimde beni kameralı arasa açmam geri dönerim ama normal
Soran+1 yılİşte dışarı gittiğini söyleyip ya da söylemeden gece 2de disarda olunca Ee insan arıyor kameralı ne ayak bu diye
- +1 yıl
güven yoksa sevgide yoktur zorlamaya gerek yok ama sen biraz fazla kiskacsin sanirim
Soran+1 yılGüveni zedeleyen kendisi oldu şimdide ben paranoyak oldum
- +1 yıl
sorunlar sorunlar zamanla çözülür merak etme bu kadar takma rahat ol zaten seviyorsa senden uzaklasmaz
Soran+1 yılBilemiyorum gerçekten seviyormu işimi kariyerimi olduğum konumu benden iyisini bulamayacağı içinmi birlikte artık herşey şüphe duyarım böyle gider
- +1 yıl
zaman
Soran+1 yılHadi bakalım zamana bırakalım dediğin gibi tesekkir ederim
- +1 yıl
rica ederim de ilk başta dalga geçtim kusura bakmayın
Soran+1 yılÖnemli değil sende iple bağlasın ya sorun yok
- +1 yıl
😂😂
Soran+1 yıl🙄 🙄
+1 yılNormal.
015 Yorumla
Soran+1 yılNeye göre normal
- +1 yıl
Bu tar bir yasami olanlara gore.
Soran+1 yılAlisilmislik diyorsun
- +1 yıl
Elbette. Zaten aliskanliklarimiz alinirsa geriye ne kaliyor ki.
Soran+1 yıliyi bir alıskanlık olsa zaten guven sorunu yasamaz ve karısmazdım ama alıskanlıgı ıyı degıl gece yarsıı sokakta olmanın nerssı ıyı
- +1 yıl
Orasi tartisilir. Yasam tarzina ne o saatte ne yaptigina gore degisir.
Soran+1 yılne yaptıgından emın olsam sorun orda
- +1 yıl
Hayat böyle. Kimin ne yaptigindan her dem emin olamazsin. Zaten sadakat, guven gi i kavramlar bu yuzden onemli. Bir kisinin her seyini bilmek degildir ona guvenmek. Karıştırmayın.
Soran+1 yılEe illa gözümle mi görünce ihaneti doğru olacak
- +1 yıl
Anlamamışsın. Bu kişinin hayatındaki farklılığa saygı duymak yerine, ondaki bu farklılığı ihanete yoruyorsun. Sırf gece dışarıya çıkması ve bunun sana ters gelmesi yüzünden mi? Bu hareket, bu yaklaşım, bu düşünce ne kadar akıllıca? Ne kadar doğru?
Soran+1 yılSadece bu değil geç gelmesi telefon saklaması gizli mesaj silmesi arabasına arkadaşının sevgilisini alıp biyerden bir yerde benden gizli götürmesi msjini bana yakalatt ması yakalanınca dahi kabul etmemişi yani sadece gece geç geldiği için değil güven sarılması yaşadım olaylar sadece bundan ibaret degil
- +1 yıl
Öyleyse bana bunlarla gel ama en başta gel. :) Dikkatimizi böyle tek bir noktaya odaklarsan, diğerlerini görmemiz imkansız olur. Şimdi daha etraflı düşünmemizi sağladığına göre, meseleyi baştan ve etraflıca bir anlat bakalım. Buradan ya da özelden yazabilirsin.
Soran+1 yılDaha ne anlatayim ki işte dediklerim yetmezmi
- +1 yıl
Yetmez. Çünkü bunlar onun yaptıkları ve senin gördüklerin. Peki bu gördüklerin hangi aralıklarla oldu, her birine bu kişinin cevabı ne oldu ve ona dair güveninin kalmadığından kendisi haberdarsa buna cevabı ne oldu? Bunun gibi nice soru var.
Soran+1 yılmesaj da yazdım
+1 yılkesin vardır onun görüştüğü birileri
013 Yorumla
Soran+1 yılgece yarısı 1de cafede ne ısın var sohbetmıs sohbet ne ya
- +1 yıl
yani bazen sohbet olur ama her gün ya da çok siksa onun pek açıklanacak yönü yok
Soran+1 yıltatıl gunlerı zaten baska zaman gıtme ımkanı yok nezamn işten fırsatı olursa hafta bır gun ıkı gun
- +1 yıl
kesin aldatıyor seni benden demesi
- +1 yıl
sende onu aldatarak sınırını geçirebilirsin
Soran+1 yılnerden bu kanıya vardın aldattıgının
- +1 yıl
aldatmak çok zevkli bir şey her erkek yapıyordur da ondan
Soran+1 yılaldatınca elıne ne gecıyor
- +1 yıl
dene anlarsın😀
- +1 yıl
hep aynı kişi seviyor
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
sıkıyor demek istedim
Soran+1 yılSıkan ne
+1 yılYok öyle bir şey
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ya yok
Normal
01 Yorumla
Soran+1 yılNeresi normal gece gece
+1 yılGayet normal
05 Yorumla
Soran+1 yıldıyorsun bana normal gelemıyr işte
- +1 yıl
Yahu erkek bu istese yalanda söyler sana ben sabah 6 da eve girerdin p gene iyi 😂
Soran+1 yılcekırge bır sıcrar ıkı sıcrar sonuc olarak yalanı cıkar sende abartmıssın sabaha kadar ne ısın var yuhh
- +1 yıl
Ben turizm bölgesinde yaşıyordum ,;)
Soran+1 yılTurizm bölgesi ise belki normal olabirlir
+1 yılBiseler var
06 Yorumla
Soran+1 yılsanırım
- +1 yıl
Korkuonmu
Soran+1 yılkorku degıl sadece böyle bırseyı hazmedemem sonucu hosolmaz.
- +1 yıl
Hmm sende onu aldt
Soran+1 yılherkesın namusu kenıdne onun namusu aldatmayı kaldırıyorsa yapsın defolsun ben yapmam
- +1 yıl
Ee kendine yedirebile enmi
Gizli Üye(30-35)+1 yılPavyondadir :D
022 Yorumla
Soran+1 yılpavyon olabılır hıı
Cevap sahibi+1 yıl😁😁😂 ayril
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılYaa küsme
Soran+1 yılİnsanlara güven olamaz belkide dediğin gibi dır nebiliyim
Cevap sahibi+1 yılNekadrdir cikiyosunuz
Soran+1 yılYıl oldu
Cevap sahibi+1 yılOlur öyle. bak caresine iste ya :D