Güncellemeler
+1 yıl
bunun huyu buymus. eski kiz arkadaslari da beklermis hep bana sadece sen bunu sorun olarak goruyorsun dedi..
Erkek arkadasim surekli her ama her bulusmamiza gec kaliyor Şu an bile 1 saat gecti kafede onu beklerken bu soruyu yaziyorum. Uyumayi cok seviyor mesela 1 de bulusacaksak, 2de geliyor. Bahaneleri ise; uyumayi cok seviyor, her sabah banyo yapmasi gerekmis. KAHVALTI BILE EDEMIYORUM DIYOR? bir insan 2 3 saatte nasil hazirlanamaz? ben belki dakik birisiyim ama bekletilmeyi gercekten sevmiyorum bir kiz olarak onun beklemesi gerekmez mi? cok sacma ne yapacagim bilmiyorum. bazen 2 saat bekledigim de ise kalkip gidiyorum bu sefer buyuk kavga ediyoruz. 2 senelik iliskimiz var onu cok seviyorum ama madem gec kaliyor en azindan benim gonlumu almaya calissa keske. ben ozene ozene geliyorum kafede onu saatlerce bekliyorum. metrobuste de bekledigim oluyor yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Madem gec kaliyor ona göre erkenden hazırlanmaya baslayacak misal bende gec hazirlanirim 2 saat evvelden basliyorum bence seni sevmiyo yoksa önemser ne dedigini canim da bi anda misir cekti niyeyse
ahahsgdha benimde canimi cektirdinn
ya diger sevgililerine de boyleymis diger arkadaslarina da. ilk zamanlarimizda bana cok bagliydi hic gecikmezdi hatta benim icin 9da gozu sis gelip beklerdi simdi istese yine yapar ama hafife aliyor bence artik
Beklerken bana asılıyorlar de bak nasıl vakitinde gelir gelmiyosa yol ver
cok guzel fikiirr bunu sonrakinde yapacagim tesekkurler
Bi çocuk geldi bana saati sordu falan amacı ne diye anlamazdan gel erkekse anlar
asiri kiskanc zaten bunu soylersem belki degistirir kendini
Seni pek umursamıyor belli. Saygısıda yok. Gereksiz hareketler. Erkek diye ölenlere müstahak. İyi ediyor.
erkek diye oldugumu nereden cikardigini sorabilir miyim bay cok zeki
"Erkek arkadasim surekli her ama her bulusmamiza gec kaliyor Şu an bile 1 saat gecti kafede onu beklerken bu soruyu yaziyorum." Diyen sensin bayan... -ki bayan kelimesinden nefret ederim.-
Nasil bi umursamazlik seviyesi bu :) level atlamis cocuk
1 diyorsan sende 2 de git. Hatta 3te git.
askim bana da o saatler uymuyo:(
Enteresan cidden
Evden alsin