Ben yapmamam gereken bir olayı, tanımadığım, öylesine goygoyuna muhabbet ettiğim bi adama anlattım, instadan tanıştığım. Bi de canım gibi orjinal hesabımdan he. Bu adam da dünyaca tanına bir markanın torunu çıktı 🤦🏻♀️ bak dedi beni delirtme istesem şimdi kocana ulaşır herşeyi anlatıeım dedi o kayıtları bulurum anana babana kovana ulaştırırım 1 telefınuma bakar bilmem ne dedi. Araştırdım. Ama bu kişiyi bulamadım. Marka bilindik de. Şimdi yazmayayım google da sorum çıkar. Ben bu bela heriften nasıl kurtulcam ya. Huyuna gitmeye çalışıyorum. Kendisi çok kfrediyo. O yuzden ona çık kzıyodm atar gider yapıyodum iyice kızıyodu. En sonunda böyle yükseldi istesem şunu bunu yaparım dedi ama yapmam çnkü umrmda değlsn dedi. Yapamazsın de bak nasıl yapıyorm dedi. Arkadaşlar başıma bela aldm sanırım. Nasıl kurtulcam bu şımarık heriften?
Güncellemeler
+1 yıl
Adamı buldum kim olduğunu da :D ismini değiştirmiş, şimdi şeytan diyo ağzna et. Ama başıma bela alamam. Ben bundan usulca kurtulcam
Ya ben bayağı büyük bi mallık ettim. Napıcam şimdi?
Üf canım snein kocana ulaşsın başına bela alsın adama yazki sen kocama söylersen ben en fazla cinayete kurban gideirm müge anlıda ismin basbas bagrılır eve bir mektup yazıp bıraktım git anlat bakalım
instada gördün tabi takipçisi var zengin hemen muhabbet kurayım dedin. sonra adamın deli olduğunu anladın
demek ki neymiş her kuşun eti yenmezmiş. önüne gelene yazma
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Abi ben yazmam ki bana yazarlar. O bana yazdı yürüdü. Sonra küfürlü konuşmaya başladı. Muhabbet arasında ağzm durmadı anlatıverdm olayı. Sonra defalarca başıma kaktı. En sonunda da iyice çıtayı yükseltip şantaj yaptı.
Soran
+1 yıl
Tanıdığm biri değil ve bana yazdı ama hani soyisim benzerliğidir dedim. Profilde gönderi olarak fotoğrafları da yok. Sadece profil fotoğrafı var. Çok kızla düşüp kalkmş hava atıyo bunnla.
Cevap sahibi
+1 yıl
engelleseydin
Soran
+1 yıl
Engellesen de bulurum diyo
Cevap sahibi
+1 yıl
kardeşim sen her yazana cevap mı veriyorsun bu ne ilgi açlığı ya. sonra böyle böyle oldu diyorsun
Neden cok basit Adam ne ünlü birisi ne de güçlü birisi marabanin biri :) Ama Ogrendigi bilgiyi kocana anlatması içinde ünlü olmasına gerek yok diyorum :)
Abi benim için harbi çok önemli bir mesele. Niye anlattm bilmym valla. Adamın ciddi olup olmadığını bilmiyorjm. Ama ciddiyse başıma bela aldm herhalde.
Evli kadınlar in işte bu yüzden kimseyle konuşmaması lazım bak kendi istegnle yaptın ve şikayet bile edemezsin şikayet etsen sen suçlu olacaksn herkrs öğrenir ve bu adam da buna güveniyor
Bu şekilde seni kullanabılır farkındasın değil mı. Emınım çok farklı şeyler de isteyecek senden
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çıplak foto istemeye başladı da. Ama o bana şantaj yaparsa ben de ona şantaj yaparım, çok bilindik bir markanın sahibinin oğlu. Görüntülü konuştjk 1 kere. Ondan sonra araştırdım. Adını da sahte isim koymuş
O kişinin isim soy isim ve hengi şehirde doğduğunu biliyorsan ben o kişiyi bulabilirim. Teknoloji çok gelişti.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Abi çok bilindik bir markanın sahibinin oğlu diyorum sen ne diyosun. 1 kere görüntülü konjştuk. Sonra kim olduğunu söyledi ama başka isimle tanıttı kendni. Anlık istediğimde bambaşka bi adamı atıyo ve saçmalama bh sen değilsin diyince kıyameti koparıyodu sen bana nasıl laf edersin seni şöyle yaparım böyle yaparım diye. Gerçek onu görmesem, inanmam. Cidden bi markanjn oğlu.
Adamdan kurtulmak istemiyormuşsun da tam tersine herif bir hata yapsa da sende tazminat davasını burnuna dayasan gibi bir koku geliyor burnuma :)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
O da aklmdan geçmedi değil. Ama benim sırrom ortalığa çıkarsa diye ödüm kopuyor. O sebeple girişmeyebilirim. Ama mis gibi bi sapıklık tazminatı alabilirim. Çünkü az evvel benden çplak foto istedi :D
Kendini zdus sanıyo çok yakışıklıyım bilmem ne benle knştgun için şükretmelisin filan. Tipine laf ettim gayet normalsin dedim ağzını bi açtı bi daha kapatmadı tipime laf edemezsine getirdi. Yahu 1 kere sadece, görüntülü knştk, yeni uyanmştı, o tipini beğenmedm. Az evvel anlk istedim taş gibi çıkmış. Buna delirdi.
Sen onunla ufak ufak konuş ve istagramdan yavaş yavş takipcilerini çek önemli olan kişileri cekmeye başla tamam mi kocanin hesapi varsa git sen git sil kocanin telefonumdan tamam mi
Eee kocani nerden bulucak- sana sinyal yapiyor diyorki sana bak şantaj taktikleri böyledir sana diyeceki - beni engelesen biel bulurm sana düpedüz şantaj yapiyor senle uğraşmaz inan bana inan -
Sana bir şey söylimi yemin ederim bu adam düpediz yalanci senin hiçbirşeyini bulamaz yemin ederim yalanci bak- ona cevap verme seni bulamaz- engelle gitsin bak bir tane kizda bana şantaj yapdi engeledim beni bulamadi - yok dedi elinde video var herkeze atarim şimdi o kiz hiçbirşeyde yapamadi inan bana bak bana buradan yaz sadece bende şantaja uğradim gerçekten
Abi adamı buldm daha doğrsu kim olduğunj. İyi ki görüntülü konuşmuşuz. Google lens ile arattım. Profil fotoğrafı filan full yalan. Fake. Kendisi cidden tanınan bir markanın sahibinin oğluymuş. Ama şimdi kıskırtmamak da lazkm.
O bana şantaj yaparsa ben de ona yaparım mutlaka bir pisliği vardı ki norveçe kaçtı. Ooğloom çok yanlış adama çarptıı. Beni tehdit etmicektiii. Kimliğinin açığa çkmasını istemitosa rahat duracak :D ama garantiye almam için bi kez daha görüntülü konuşmam lazım. Ss alcam. Google lens ile aratıcsm. Gerçi Google lens e gerek yok benim gözüm olmuş google lens.
Hahah iyi ki durmayıp araştırmışım onu ve asıl iyi ki görüntülü konuşmuşuz çünkü onu gerçekten görmesem inanırdım ve bulamazdm gerçek kimliğini. Cahilliğin gözü kör olsun. Mal gibi niye anlattım ki ağzm durmadı adeta. Anlatmca elime beladan başka ne geçecek sanki.
Ben baktm google lenstwn profil fotosuna. Deri ceket firmalarının reklamlarından çalmış koymus g. t :D bama attıgı foto da fake. Google da bile bulamadm. Nasıl kırmışsa. Lens bile bulamadı. Güya norveçteymiş, arka plan hiç de norveçin soğuğuna benzemiyo. Fotonun fake oldgu çok belli :D kendisi norveçtw olablr görntlu knşmada montla oturuyodu. Kendsi harbiden o firmanın sahbnn oğlu ve kendni gzliyo ay dört köşeyim şu an bana bi halt yapamaz :D
Bence bidaha kimseyle konuşma kocan seninle ilgilenmiyorsan ondan ayril- ve kendine yeni eş bul- sana hiç bir erek ilgi duymaz sadece seni becermeye çalişir
Sadece korkutmak içn yazmş ya kim olduğunu buldm ama piyasada kendini gizliyor hakknda pek haber gönderi yok fake fake dolanıyo ortada. Görüntülü de gördm gerçek halini ve kendisi malum markanın sahibinin oğlu gerçekten :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Üf canım snein kocana ulaşsın başına bela alsın adama yazki sen kocama söylersen ben en fazla cinayete kurban gideirm müge anlıda ismin basbas bagrılır eve bir mektup yazıp bıraktım git anlat bakalım
He oldu iyice kışkırtayım
Onun ağzınaaaa sçarım hiç bir halt yapamaz şimdi bir şey yapmadan onu her yerden engelle
Evet sadece şantaj yapiyorlar bu kadina
Evet adeta şantaj
Sen de safsın 25 yaşındayım kaç kere tehdit edildim adamın ağzına ettim.
Tdhditle peynir gemisi yürümüyo ya cidden yaparsa napcam?
Off kocam çok ilgisiz arkadaş o yzden yazanlara cvp verr oldm ilgi istym ya daha gencm
Boşansana çekilmez o adam
Kendi ayaklarımın üzerinde durana kdr düzelmdzse boşicam
instada gördün tabi takipçisi var zengin hemen muhabbet kurayım dedin. sonra adamın deli olduğunu anladın
demek ki neymiş her kuşun eti yenmezmiş. önüne gelene yazma
Abi ben yazmam ki bana yazarlar. O bana yazdı yürüdü. Sonra küfürlü konuşmaya başladı. Muhabbet arasında ağzm durmadı anlatıverdm olayı. Sonra defalarca başıma kaktı. En sonunda da iyice çıtayı yükseltip şantaj yaptı.
Tanıdığm biri değil ve bana yazdı ama hani soyisim benzerliğidir dedim. Profilde gönderi olarak fotoğrafları da yok. Sadece profil fotoğrafı var. Çok kızla düşüp kalkmş hava atıyo bunnla.
engelleseydin
Engellesen de bulurum diyo
kardeşim sen her yazana cevap mı veriyorsun bu ne ilgi açlığı ya. sonra böyle böyle oldu diyorsun
:))))))
Adam hic biseyde
Ama zaten kocan içinde anlatanin ünlü biri olması önemsiz:)
Anlamadım ne alaka
Neyi anlamadın
Yazını
Neden cok basit
Adam ne ünlü birisi ne de güçlü birisi marabanin biri :)
Ama
Ogrendigi bilgiyi kocana anlatması içinde ünlü olmasına gerek yok diyorum :)
Adam ünlü ve tanınan birinin yeğeni. Goofle da bulamıyorjm. Çünkü parayı basmış kendiyle ilgili herşeyi sildirmiş. Beni bulamazsın diyo.
Evet ama kocamn içine kurt düşürür işte. Bu niye böyle bişey dedin der bana.
Hahahaha
Bak tekrar söylüyorum.
1 - ) adam amelenin biri
2 - ) ip adresinden amerika baskanini bile bulursun
Heryerden sil engelle kurtul
Kocanada anlatamaz zaten cok da onemli birsey değil belli
Konuştukça eline kiz verirsin inanmayın boyle s. laklara
Abi benim için harbi çok önemli bir mesele. Niye anlattm bilmym valla. Adamın ciddi olup olmadığını bilmiyorjm. Ama ciddiyse başıma bela aldm herhalde.
İp adresini nasıl bulucam zaten
Sen degil
Sikayetci ol rahatsızlık verirse birde avukat tut yumurtalarindan kan alırlar
Ufak ufak yol vermeye calışcam bklm
:))))
Abicim sil engelle diyorum hic bisey olmaz hatta seni tehdit ettiği bir durum varsa direk savcılığa gideceğim de hepsi bu
Evli kadınlar in işte bu yüzden kimseyle konuşmaması lazım bak kendi istegnle yaptın ve şikayet bile edemezsin şikayet etsen sen suçlu olacaksn herkrs öğrenir ve bu adam da buna güveniyor
Evet işte sıkıştırdı beni
Ben şimdi yazdm dedm ki usulca iletişimi keselim mi, ben başıma bela istemiyorum dedm
Bunu demen yanlış. Ayrıca bu saatte kocan nerde
Uyuyo napcak
Bu şekilde seni kullanabılır farkındasın değil mı. Emınım çok farklı şeyler de isteyecek senden
Çıplak foto istemeye başladı da. Ama o bana şantaj yaparsa ben de ona şantaj yaparım, çok bilindik bir markanın sahibinin oğlu. Görüntülü konuştjk 1 kere. Ondan sonra araştırdım. Adını da sahte isim koymuş
O kişinin isim soy isim ve hengi şehirde doğduğunu biliyorsan ben o kişiyi bulabilirim. Teknoloji çok gelişti.
Abi çok bilindik bir markanın sahibinin oğlu diyorum sen ne diyosun. 1 kere görüntülü konjştuk. Sonra kim olduğunu söyledi ama başka isimle tanıttı kendni. Anlık istediğimde bambaşka bi adamı atıyo ve saçmalama bh sen değilsin diyince kıyameti koparıyodu sen bana nasıl laf edersin seni şöyle yaparım böyle yaparım diye. Gerçek onu görmesem, inanmam. Cidden bi markanjn oğlu.
Araştrnca anladm hakikaten markanın sahibinin oğlu oldugunu.
Yine de telefonunu ve adresini bulabilirim
Sana santaj yapiyor bundan para bile kopaririz bu ne cesaret
Kocana şikayet et beni rahatsız ediyor de hem suçlu hem güçlü ol
Ya abi offf
Bence mantıklıydı 🤦🏻♂️
Adamdan kurtulmak istemiyormuşsun da tam tersine herif bir hata yapsa da sende tazminat davasını burnuna dayasan gibi bir koku geliyor burnuma :)
O da aklmdan geçmedi değil. Ama benim sırrom ortalığa çıkarsa diye ödüm kopuyor. O sebeple girişmeyebilirim. Ama mis gibi bi sapıklık tazminatı alabilirim. Çünkü az evvel benden çplak foto istedi :D
Cıbıldak çok yazar de :)
Isdedigini yapmiyarak eger bir kere istedigini yaparsan hayatin boyunca asil simdi mallaik yaparsin sana söylim sana hic birsey yapamaz
Benden bişey istemedi şimdiye kadar.
Kendini zdus sanıyo çok yakışıklıyım bilmem ne benle knştgun için şükretmelisin filan. Tipine laf ettim gayet normalsin dedim ağzını bi açtı bi daha kapatmadı tipime laf edemezsine getirdi. Yahu 1 kere sadece, görüntülü knştk, yeni uyanmştı, o tipini beğenmedm. Az evvel anlk istedim taş gibi çıkmış. Buna delirdi.
Napablrsn?
Ona fake hesaplarla gidicicem duruma bağli değişir yurt dişindayim ben kanada
Abi bi bela daha istemiyom sçablr ağzma
Sen onunla ufak ufak konuş ve istagramdan yavaş yavş takipcilerini çek önemli olan kişileri cekmeye başla tamam mi kocanin hesapi varsa git sen git sil kocanin telefonumdan tamam mi
Hesabı kilitli hem 5000 kişinin hangisini çekiyim hepsi kızdır
Eee kocani nerden bulucak- sana sinyal yapiyor diyorki sana bak şantaj taktikleri böyledir sana diyeceki - beni engelesen biel bulurm sana düpedüz şantaj yapiyor senle uğraşmaz inan bana inan -
tamam ufak ufak iletişimi kesmeye çalışcam
Sana bir şey söylimi yemin ederim bu adam düpediz yalanci senin hiçbirşeyini bulamaz yemin ederim yalanci bak- ona cevap verme seni bulamaz- engelle gitsin bak bir tane kizda bana şantaj yapdi engeledim beni bulamadi - yok dedi elinde video var herkeze atarim şimdi o kiz hiçbirşeyde yapamadi inan bana bak bana buradan yaz sadece bende şantaja uğradim gerçekten
Abi adamı buldm daha doğrsu kim olduğunj. İyi ki görüntülü konuşmuşuz. Google lens ile arattım. Profil fotoğrafı filan full yalan. Fake. Kendisi cidden tanınan bir markanın sahibinin oğluymuş. Ama şimdi kıskırtmamak da lazkm.
Tanınan markanın sahibinin çocuklarının dotolarına baktım
Kendisi o amcam dediği kişinin oğlu :D bi olay yaşamış yurt dışına taşnmış. Kaçmış bee.
Kurtuldun. Mu
Yok. Güya köpeğini çişe çıkarmş. Teşrif ederse yazcak.
Bence bundan kurtulursun sonuçta yurt dişinda yaşiyor sana söylim senin nude fotoraflar istiyeceçek çok şey yapicak sana
O bana şantaj yaparsa ben de ona yaparım mutlaka bir pisliği vardı ki norveçe kaçtı. Ooğloom çok yanlış adama çarptıı. Beni tehdit etmicektiii. Kimliğinin açığa çkmasını istemitosa rahat duracak :D ama garantiye almam için bi kez daha görüntülü konuşmam lazım. Ss alcam. Google lens ile aratıcsm. Gerçi Google lens e gerek yok benim gözüm olmuş google lens.
Tamam bari yaparsan buradan bana yaz çok merak ediyorum- çok ilginç olay
Hahah iyi ki durmayıp araştırmışım onu ve asıl iyi ki görüntülü konuşmuşuz çünkü onu gerçekten görmesem inanırdım ve bulamazdm gerçek kimliğini. Cahilliğin gözü kör olsun. Mal gibi niye anlattım ki ağzm durmadı adeta. Anlatmca elime beladan başka ne geçecek sanki.
Bana bu adamin ismini versen o fake ismini bende araştirim senin için- bide google lens nasil giricem
Ben baktm google lenstwn profil fotosuna. Deri ceket firmalarının reklamlarından çalmış koymus g. t :D bama attıgı foto da fake. Google da bile bulamadm. Nasıl kırmışsa. Lens bile bulamadı. Güya norveçteymiş, arka plan hiç de norveçin soğuğuna benzemiyo. Fotonun fake oldgu çok belli :D kendisi norveçtw olablr görntlu knşmada montla oturuyodu. Kendsi harbiden o firmanın sahbnn oğlu ve kendni gzliyo ay dört köşeyim şu an bana bi halt yapamaz :D
Yok ablacm destegn için çok saol gerisi bende bu bana bi halt yapamaz anca havlar. Zaten ne demşler havlayan köpek ısırmaz :D
Abla bari ismini verseydin gerçekten merak ediriyorsun belki taniyorumdur
Söylemem. Gerek de yok
Adamın pisliğini yaymaya gerek yok. Dediğim gibi niye taa norveçe gitsin uzak olmak için tabii ki
Tamam tamam ben sana yarin burdan yazarim tamam mi
Olur. Bildirim gelir hemde iyi olur :) sahur hazırlayacağım. Hadi iyi geceler
Bence bidaha kimseyle konuşma kocan seninle ilgilenmiyorsan ondan ayril- ve kendine yeni eş bul- sana hiç bir erek ilgi duymaz sadece seni becermeye çalişir
Kendi ayaklarımın üzerinde durabilince eşim de düzelmezse boşanıcam. Niyetimde var.
Ama onu altatmagerekmez boş ver - boşamak daha iyi-
Haklısın.
Durum nedir merakdayim
Isırcak oğlan it dişini göstermez rahat ol
Demi, ben de en sonjnda öyle düşündüm
Takma kafana
seni umursamıyorsa bişi yapmaz herhalde
Sadece korkutmak içn yazmş ya kim olduğunu buldm ama piyasada kendini gizliyor hakknda pek haber gönderi yok fake fake dolanıyo ortada. Görüntülü de gördm gerçek halini ve kendisi malum markanın sahibinin oğlu gerçekten :D
olaya bak sen ya jfjfdkfd
Yapsa şuana kadar yapardı zaten korkmicaksın boylelerinden ama konu ne anlamadım konu da önemli
Bende anlamadim ki
Konu çok özel. Anlatmaya müsait olsaydı yazardım.
İlgisiz mi kalmıştın?
Hiç bişey yapamaz dik dur
Engelle korkma bisey yapamaz
Soruyu tam anlamadım
ne ile ilgili olay
Özel. Özel olmasa yazardım.
Yok yazamam. Konu değil olay. Olay bu heriften nasıl sıyrılıcam ve ebeden kurtulcam
İstagramdan yazdiysan seni kurtaririm aslinda
Evet ama kendmi deşifre edemem
Ya seni kurtaririm sorun değil yemin ederim seni kurtarmaya çalişcağim merak etme