Biz istanbuldayız eşimin ailesi samsunda benim ailem Ankara 'da. Eşim uçakla samsuna gidip gelelim sizinkilere gitmeyelim diyor açıklaması da şu. Bizimkiler 2 ayda bir babamın işi nedeniyle İstanbul'a geliyor eşim yılda 2-3 defa görüyor ailesini. Sizinkiler zaten çok geliyor diye gitmeyelim diyor bende saçmalaama ayıp olur dedim. Ayrıca şey diyor benim ailem yanımda olsa onlara da gitmeyelim seninkine gidelim derdim diyor. (Ama yalan çünkü yeni evlendiğimizde samsunda yasıyorduk. Bayramdan 2 hafta önce ailemle olduğum için benim aileme gitmedik yeni gördük diye eşimin köyünde geçirdik 2-3 kaldık.) Bunu söyleyince tamam askım dedi döndü.
Her bayram bu tartısmadan bıktım gerçekten bana kalsa iki tarafada gitmeyelim tatile gidelim. Benim ailem bir şey demez ama o ailesi laf edecek üzülecek diye yapamıyor. Bir bayram bizimkilere bir bayram sizinkilere gidelim diyorum ona da yok diyor herkes kendi tarafına gitsin dedim onu fa kabul etmiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bu kavga sadece tatile gidilerek aşılır ama keşke başta yapsaymışsınız. biz 2 bayramdır sadece yurtdışına gidiyoruz. ailelerimiz yakınımızda gerçi. kimse niye bayramda gelmiyosunuz muhabbeti yapamaz zaten de. insanlar tüm sene çalışıyor bi bayramları var onda da kendilerine zaman ayırsınlar ya aile ziyareti nedir allah aşkına. illa bayram şart mı normal zamanda da gidilir görülür haftasonu 2 günlüğüne bile. kocaman bayram tatilini hiç etmeye değmez. sıkıcı mevzular valla allah yardımcın olsun. tavır koy ve gitme samsuna. sen de ailenin yanına git biraz anlar belki eşin
Ya benim tatilim çok öğretmenim eşimin izni az eşimin ailesine kalsa o tatillerde bile onlarda kalmaya gitcem eşimi bırakıp 😅 bunu başta kabul ettirdm eşim olmadan asla gitmiyorum. Bayramda da eşiminde çok umrunda değil kendi ailesine gitmek vs sırf laf etmesinler diye gidiyor 2 ay önce gittik bu arada samsuna da benim 15 tatilimde izin aldı oda hak veriyorım da gitsin görsün ama ben olmadn asla gitmez seni aileni çok görüuorsun diyor ama ben kendim gidiyorum onu götürmüyorum ki
tatilinde onların yanına gidip napacakmışsın:D ne anlayışsız insanlar var ya. evlendirmişsiniz artık salın şu çocukları. anlayışlı olsalar onlar derler esas çocuğum birlikte vakit geçirin zaten az tatiliniz var vs diye. eşin olmadan neden gidesin zaten eşinin ailesine:D kafa yapılarına bak. benim kaynanam ikimizi ayrı istemiyo bazen diyorum oğlun gelsin benim işim var yok diyo istemem geliyosanız ikiniz gelin gelmiyosanız ikiniz de gelmeyin:D şu laf söz olayları çok sıkıcı gerçekten. aile yani atsan atılmıyor da. ama her şey dozunda güzel. onları da ziyaret edelim ama kendimize de zaman ayıralım olmalı mantık. bu da eşinde bitiyor biraz. o dengeyi eşin kuramamış. bazen diyorlar ya ailelerin şehir dışında olması daha iyi falan diye ben aksini savunuyorum. ailelerle aynı şehirde yaşayınca da evet git gel çok oluyor ama kalma vs olmuyor. şehir dışında yaşayınca ya o en az 1 hafta kalmaya gelir ya sen gidersin. aynı şehirdeyken bayramda bile gitmek zorunda kalmıyosun haftada 1 gördüğün için:D uzak mesafe aile ilişkileri de zor
Bu olacak her bayram ailelere gidilecek diye kural yok
Karsilikli anlayis sart ama
Of ben o kafadayım normalde zaten bayramda istanbuldan çıkmak ve girmek ölüm geçen yıl 8 saatlik yolu 13 saatte zor geldik yolda yiyecek yemek bulamadık her yer cehennem gibiydi
En güzeli sen kendi ailene o kendi ailesine gitsin
Bir kere ailesi yeni evliyken beni çıldırtmıştı kuzeninin düğünü olduğu gün gitmemiştim ve tek gitmişti eşim geri eve yollamışlardı karınsız millet laf eder diye 😅
Bırak etsinler elaleme göre yaşanmaz Nereden buldun bu ana kuzusunu...
Yok ya o kadarda ana kuzusu değil ailesi çok garip ister istemez etkileniyor daha benim sayemde biraz saldılar eşimi ben biraz hırpaladım onları 😅 balayından döndül daha ilkkez kalıcaz eve köye gelin diye 5-6 defa arka arkaya aramışlardı filan böyle psikolojik baskı kuruyolatdı arıyolardı cok acil ihtiyac bir şey varmıs gibi onu alın gelin filan gelene kadar arıyorlardı sonra ben biraz dişimi gösterince buraktılat bu huylarını