25 yaşındayım ve akşam 8 den sonra dışarı çıkmam yasaklanıyor normal mi?

Kardesim ergenlikte ve pskolojisi iyi degil. Annem sürekli ilgilen gezdir der. Ben hic bi arkadasımla bulusmayıp oldugum ilde sadece onu gezdırıyorum. Kendı memleketımızın 3 sehır yanına tasındık. Normalde erkenden evde oluruz. Dün kafeye gittik aksam saat 7 de. Sehir büyük semtten semte gittik ve yolda kaza oldu. Trafik sorunluydu geçe kaldık. Merkeze geldigimizde dolmus yoktu taksiye bindik. Taksi 150 tuttu. Benım üstümde nakit yoktu ibandan atıcaktım fakat bi türlü olmadı kartta sıkıntı cıktı. Annemı aradım 150 at ben gelınce verıcem. Ve saat gecenın 12 si. Atmıyorum dedi engelledi. Tam 40 dk taksinin icinde oturduk. Adam bari bi akrabanızı arayın dedi. Bende mecbur teyzemi aradım. O da annemı arayıp bu saatte bunların ne ısı var dısarda demis. Yaptıgımız sey 2 saat kafede oturmak 3 saat yol gelmek. Benım hic bi erkekle munsebetim yok flörtüm dahi yok. Gece hayatım yok sigara icmem. Cok avrupai yasıyolar ne kafesi diyomus. 25 yasımdayım. Eskiden yani 19 20 yken gece 3 te bile eve geldıgım oluyodu. Arada eglenmeye cıkardık kız kıza. Bu yasıma geldım ve aksam 8 den sonra evden cıkamazsınız diyor. Bütün arkadaslarım kendı yasıyor düzenleri var evimi ayırıyım diyorum asla ayrı evde duran kız osrpdur erkekle ytar flan diyor. Ya ben öyle seyler yapacak olsam yine yapardım. Ne kapalı arkadaslarm var her hafta biriyle ytıp kalkan yani bilmiyorum bana cok abartı gelıyor. Hayatımda İstanbul'a gitmedim. Kız kıza tatile cıkmadım. Yasıtlarım neler yapıyor. Ben kendı basıma memlekete gitsem olay oluyo görüntülü arıyo gece kimleyim diye. 4 gün memlekete gittim hep tek uyudum. Asla kimseyle kalmadım bisey yasamadım ki yasasam da onlara ne 25 yas az mı. Ne özel hayatım kaldı ne cnselligim. Hislerim duygularım gitti evlensem adam bosanır benden o derece.

25 yaşındayım ve akşam 8 den sonra dışarı çıkmam yasaklanıyor normal mi?