Edebiyatçımız Adnan hoca bir de tarihçi Tuncay hocayı çok severdim. Adnan hoca aşırı otoriter öğrencilerin korkuşu rüyasıydı amaaa ona rağmen herkes saygıda kusur etmez ve çok severdi. Beni de ayrı severdi öğretmenler valla çalışkan bi öğrenci olmamama rağmen gözde olmayı başarmıştım ajskdkdkfkfkflflg Felsefeci ve beden öğretmeni hariç hep ihtiyardı bizim öğretmenler. Dersten çok muhabbet eder gibiydik. Bolca nasihatvari sohbet ederlerdi bizimle. Çoğu ders kaynardı işimize gelirdi. Genel olarak lisede arkadaşlarım, öğretmenlerim ve o ortam şahaneydi. Çok özlediğim zamanlar..
En sevdiğim biri yoktu ya ben direk okulu sevmiyordum ama edebiyat öğretmenimi seviyordum bayandı instagramdan takip ediyorum Fen öğretmenim vardı 9. Sınıfta onu da takip ediyorum İngilizce öğretmeni şeker adamdı Diğerlerini hatırlamıyorum.
Coğrafyacı kimdi hatırlamıyorum dinci hatırladım ama sempatik bulmuyorum felsefe hiçbir şey düşünmüyorum nötr Birde sağlık dersimize girenler vardı Rabia hoca dışında hiçbirini hatırlamıyorum Rabia hoca da çok iyiydi onu da çok severim