Arkadaslar bugun is yerinde calisirken oncelilikle ben bir resturantta calisiyorum bulasik falan yikiyorum ve dukkanda soferler vardi iste onlarla ben sakalasiyordum girgir falan ondan sonra ben sakasina Alt üstü bir şöförsün dedim sonra oda bana sen de amelesin bulasik yikiyorsun falan dedi yani tamam ben abarttim ama hani amelesin ustune bulasik yikiyorsun deyip küçümsedi resmen. Eve geldigimden beri o lafina uzulup duruyorum. Isim basit olabilir ama severek gidiyordum simdi ise amele diye kucumsedigi o ise gidip o kisinin yuzunu gorucem zoruma gidiyor bu. Sizce ben mi uzatiyorum? Yani lutfen dobraca ne dusundugunuzu soyleyin🫥🫥
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani sakanın dozu kaçmış herkesi kendin gibi görme sana yapılsa belki şakayı geri çevirerek iade ederdin ama kimse gözünün yaşına bakmaz işte böyle. İşine devam et kimseyi takmama ya bakcan artık
Bilmiyorum işe devam etsem mi cunku gercekten zoruma gitti. Bir de Ben o ise ihtiyacim yok calisamasam da olur. Ben Şu an farkli bir ulkedeyim ve ingilizcem yok. Ama yakin zamanda da intihara kalkistim kuzenim de kafam dagilsin surekli evde olmayayim diye hafta 3 4 gun onlarin resturantinda oyle calisiyorum oda ogleden sonra 4 de gidiyorum gece 10 11 de birakiyorum isi. Yani kafam dagilsin diye gel calis harclik da cikartirsin kendine dedi. Yani ihtiyacim yok calismaya ama sirf bu yuzden calisiyorum. Her gun severek gittigim ise ustelik is arkadaslarimi da seviyordum ama simdi o kisi boyle yapinca cok zoruma gitti hani bana diyebilirdi sen de alt tarafi bulasikcisin diye ama o sen amelesin cunku bulasik yikiyorsun dedi simdi ise her gun mutlulukla gittigim ise o kisinin bana amele dedigi lafi hatirlayarak berbat hissederek gidicem işe. Bilmiyorum napicagimi🫥🫥
Marketlere bak part-time
Öyle bir durum varsa, mesgul edecek iş mecbur.
Iste Ben fransiz bolgesindeyim ve fransizca ogrenmek istemiyorum ingilizce ogrenmeye calisiyorum ama Şu an seviyem A1 falan yani yeterli degil bir markette calismak icin bilmiyorum napicam
Yani sen benim yerimde olsan o kisiyo gormezden gelip dukkanda kimseyle muhattap olmayip devam eder miydin ise yani sen olsan napardin
İlk yorumda bekirttim zaten, takmıcaksın sen muhattap olmazsan kimse olmaz, ya da saatlerini degistir dicem de onu görmemek için olmaz mı
O genelde kapanisa kadar kaliyor. Ama kuzenime sorayim sabah saatinde yoksa sabahtan giderim oglen gitmem oyle olabilir bu arada sizce bu durumu kuzenime bahsetmeli miyim? Cunku bahsedersem ona kizar
Bence bahset en azından yanlış anlaşılma olduğunu ve daha da bu tür davranışlar olmasın mahiyetin de ortayı bulur tabi asabiyse bir sey deme kuzenine
Asabi degil sadece Der kuzenime neden oyle dedin falan Der sonra da bana birdaha kimseyle boyle sakalasma boyle olur falan Der bana da kizar biraz ama hakli da Ben salaaaak gibi gidip insanlarla ugrastim onlari kendim gibi sanip.
O zaman söyle biraz azar işitcen ama kabullencen en azından kimseyle ilgilenmezsin onlarda bulasmaz suyla terapi yap kendine
Yani sen olsan soyler miydin
Suyla terabi nasil
Söylerdim tabi ki, şöyle düşün tüm olumsuz düşüncelerini bulaşıga benzet suyuyla kirli olanları beyninden akıt gitsin, arkadas gibi düşün sen ankatıyon o seni dinliyo akıp gidiyo
Evet haklisin bu yonden dusunmedim hic. Bugun oyle yapacagim iste. Tesekkur ederim dinledin tavsiye verdin. Allah razi olsun her sey gonlunce olsun guzel insan🙏
Teşekkür ederim, ben buralardayim ne zaman konuşmak istersen..
İki laf ta çok kırıcı. Altı üstü şöförsün de, amalesin de.
Ama benim dukkanda herkese takildigimi bilir yani mesala bana sen de alt tarafi bulasikcisin diye karsilik verebilirdi ama o direkt kucumsemedi mi sen amelesin bulasik yikiyorsun cunku diyerek sanki o ciddi anlamda kucumsedi gibi
bilmiyorum. espri de olsa, insanlar da benim mesleğime laf etsin istemem. şaka bile olsa, rahatsız oluyorum. belki onun da zaafı vardır. boş ver sen takılma
Peki napayayim? Ise gideyim ve kimseyle muhattap olmayayim? Bu olaya kuzenimden de bahsetmeyeyim degil mi o resturantin patronu cunku
bana niye kızıyosun. sadece rencide edici dedim.
Yazdigim yaziyi ust uste okudum ama sana hic kizacak hicbir sey demedim. Sadece sen olsan napardin diye tavsiye almaya calistim senden. Yani nasil kizdigimi dusundun anlamadim okuyorum ama kizacak hicbir sey demedim ki sana
son cümlende atar sezdim. arka arkaya sorular. algılar karıştı sanırım. nyse
Son cumlemde kuzenim patron oldugunu soyledim ve kizacak hicbir sey demedim ama gercekten neyse. Iyi geceler size
Algımın karıştığını bildirdim düzgünce, hala saplantılı bi şekilde insanın üstüne gelmeye devam ediyosun. Sanırım bundan da zevk alıyosun.
Bak sana karsi uslubumu bozmadim sana sinirli bir sey de demedim yapmadigim bir seyi biri yaptin deyince bana saplantili diyemezsin ruh hastasi aptal once okudugunu anla yoksa bu beyinle fazla yasamazsin oksijen israfisin ama iste Turkiyenin gelismemesininn nedeni senin gibi okudugunu anlamayan asalaklarin basa gecmesi yazik gercekten
Sinirlenmek boyle olur senin gibi aptallar bu dilden anlar da
önündeki bulaşıkları yıka çok konuşma
oldu mu?
Ahh bosuna demiyorum Turkiye insani aptal diye hahahahs