HHayatim icin yardim eder misiniz?

merhabalar bu mesaji cogu sitede paylasicam ve paylasmama yardim edermisiniz. Oncelikle ismim X diyelim. 7 yildir turkiyedeyim normalde baska bir ulkeden geldim. dogdugumdan beri babam asla yanimda olmadi beni hatirlamiyodur bile. Annem bana calisti didindi naparsa yapti beni 14 yasima kadar getirdi. Cok sosyal biri degilim caliskanea degilim. Turkiyede kalmak icin oturuma ihtiyacimiz vardi ve annem mecbur sevmedigi biriyle evlendi. O adam annemi kandirip kszakistana calismaya giyti ve oturum alamadik. Annemin adina +18 hesaplar açtı ve yaymaya çalıştı. Annemle beraber kucuk bi ilceye tasindik. annem ise sevgili yapti ve ben bu adami hozum hic tutmadi. Annem calisamadigi icin mecbur bana anneannem ve o adam bakiyodur ve anneannem baska sehirde. normalde onunla yasiyodum fakat annemi 1 yildir goremedigim icin burada kalmaya karar verdim. Bu adam sürekli her fikre karşı cikiyor ve beni dinlemiyordu. Mesela bana heo ateist satanist damgasi yaptı çünkü manga okuyordum ve sacim uzundu. Erkeklik soyle olmaz boyle olur diye diye gezinip duruyordu. Hayvana saygisi yok kadina saygisi yok cocuga bile yok. o kadar tiksiniyordumki o adamdan bana 1 yilda hic bir hayri dokunmamıştır. Turkiyede yasamasina ragmen ataturke kafir diyip kufurler ediyordu. benimde annem calismadigi icin mecbur hayatimizi kurtarmam gerekiyodu. O adam ve anneanneme ihtiyac olmadan. Anneannemi cok seviyorum cunku gerektigi zaman bana belirli miktar yolluyodu. bende para kazanmakla aklimi fena bozmuştum ve o sirada elimde 128 gb a31 vardı. Onunla surekli ugrasireim fakat kartim olmadigi icin annemden izin alamıyordum. Hazır oturumumuz bitmeewn e ticaret sitesi acalim dedim dinlemedi. Bu dedigim adam sanayi gibi bi iş yapıyor ve sadece disaridan para kazanilacagini saniyor ve annemide manupile etmişti. bu yuzden elimden geleni yapmama ragmen yatirim hesabini anneannemin uzerine açmak icin izin alamadim. Kendimi kurtaemak istiyorum fakat hayattan cok bıktım intihar denemelerim olduki paylastigim bi story annem gordu ve teledonumu kirdi. eski bilgisayarimlayken 3 kez tasinsik ve interner xektiremedik. Şu an elimde anneannemden kalan j7 var ve para kazanmak istiyorum. Bu mesaji saat 7 gibi yaziyorum ve yaklasil 1 2 saat once bu adam anneme vurdu. Kavga sebepleri ise benim kopegime cok sert davranıyor oyun oynuyprum diyo. Kopek o kadar korkuyprki aniden altima birakiyoki kopek artik benden bile korkuyo. az once kavga ettiler ve anmeme agza alinmauacak seyler soyledi. Lutfen bana su konularda yardim edin

1-Nasil para kazanip kurtilabilirim

2-Bu adama napabilirim?

3-Psikolojik destek ucretsiz var mı?

4-Benimle tanismak isteyop tavsiye alabilecegim birileri var mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Ha merak ederseniz ders notlarım gayt iyi hic calismadan 92den asagi ortalamam yok
HHayatim icin yardim eder misiniz?