Hayatım tepetaklak lütfen yardım?

Benim sizlere göre hayatım biraz daha zorluydu bir döneme kadar annesiz babasız büyüdüm ve 18 yaşımda hayatımın erkeği ile tanıştım 4 yıllık bir ilişkimiz oldu ve dahası da olacaktı taaki o kazaya kadar hayat erkeğimi elimden almıştı o zamana kadar bağlı olduğum sevebildiğim güvenebildiğim tek insanı herşeyimi ilk ve tek aşkımı benden almıştı beraber evlilik hayalleri kuruyorken ve daha sevişmemişken birbirimize sadece aşk ile bağlı iken bana dokunmaya bile kıyamıyorken bu kaza oldu.. Daha sonra hayatım tam tersine düzensizliğe döndü önüme gelen her erkek ile belki biraz zevk alırım diye yattım ama olmadı ceset gibiydim her zaman ruhsuz ve soğuk.. Sadece üzerimde tepinen insanlardı onlar zevksizce sadece bir zevk damlası tadabilmek için 2-3 erkekle de birlikte oldum aynı anda ama gün geldi birisi çıktı beni sevdiğini söyledi o an içimde bir şeyler hissettim hayatımı sorgulama gereği duydum beni gerçekten sevdiğine inandım ben ona bu kadar güvenebiliyorken uzun zaman yaşadığım güvensizlikten sonra ben ona kendimi nasıl anlatabilirim iğrenmez mi benden geçmişimden bahsetmeli miyim lütfen yardımcı olacaklar yazsın.
Hayatım tepetaklak lütfen yardım?