Bunu buraya soru olarak soracağım başlığı da sonra karar veririm. Lütfen gerçekten dolu dolu yazacak olanlar cevap versin.
Üzerinden yüzeysel geçeceğim. Sosyal anksiyete ve zorbalığa uğramış bir geçmişim var. 11. Sınıfta hayatıma gerçekten kötü biri girdi ve uzun zamandır depresyon yaşadım. Şu an 21 im üniversite 3. Sınıftayım ancak ağır depresyondan sonra 2 yıl boyunca hiç bir şey yapamadım. Seçtiğim bölümün bana uygun olmadığınj da farkettim ancak istediğim iki alan var çünkü aile baskısı yüzünden kendi ekonomik özgürlüğümü kazanıp gitmem gerekiyor. Ancak ikinci istediğimi daha çabuk istiyorum ve yıl kaybı düşüncesi beni delirtiyor
Üstüne bu hafta yaz mevsimi olmasına rağmen ağır grip oldum üstüne bir arkadaşımın bana yalan söylediğini öğrendim eski flörtüm de denemek istedi. Kabul etmedim
Hayatıma yoluma koymak ıstiyorum. Yazarken aklıma yol da geldi ancak sizden de duymak istiyorum
Çünkü dış görünüş yüzünden kendimi herhangi bir işe kabul edileceğimi de düşünmüyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Üzerinden yüzeysel geçeceğim. Sosyal anksiyete ve zorbalığa uğramış bir geçmişim var. 11. Sınıfta hayatıma gerçekten kötü biri girdi ve uzun zamandır depresyon yaşadım. Şu an 21 im üniversite 3. Sınıftayım ancak ağır depresyondan sonra 2 yıl boyunca hiç bir şey yapamadım. Seçtiğim bölümün bana uygun olmadığınj da farkettim ancak istediğim iki alan var çünkü aile baskısı yüzünden kendi ekonomik özgürlüğümü kazanıp gitmem gerekiyor. Ancak ikinci istediğimi daha çabuk istiyorum ve yıl kaybı düşüncesi beni delirtiyor
Üstüne bu hafta yaz mevsimi olmasına rağmen ağır grip oldum üstüne bir arkadaşımın bana yalan söylediğini öğrendim eski flörtüm de denemek istedi. Kabul etmedim
Hayatıma yoluma koymak ıstiyorum. Yazarken aklıma yol da geldi ancak sizden de duymak istiyorum
Çünkü dış görünüş yüzünden kendimi herhangi bir işe kabul edileceğimi de düşünmüyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok basit önce kendine güven sonra mücadeleye başla
Peki bunu nasıl yapabilirim kafamdaki sesi susturamıyorum yapsam otamatik hastalanıyorum ya da kötü bir şey denk geliyor iradem dışı
orada iredeni kulanmalısın ben güclüyüm ve ben her şeyi başarabilirim de insan hayal etiği kadar yaşar umut her zaman olmalı