Annem babamı aldatıyo olabilir?

annem şu aralar gece herkes yattıktan sonra odada biriyle telefonda konuşmaya başladı. kim olduğunu bilmiyorum ama diğer odadan dinlerken erkek sesine benzettim konuştuğu kişinin sesini. odaya girdiğimde telefonu kapatıyo bende dikkat çekmemek için sormuyorum kim olduğunu. ara sıra kiminle konuşuyodun falan diyorum ve çok aşırı tepkiler veriyo “sana ne” “ben kimseyle konuşamaz mıyım” “benim arkadaşım olamaz mı” gibi şeyler söylüyo bende tartışmamak için uzatmıyorum. bi gün yine telefonda konuşurken kapatıp lavaboya gitti bende hızlıca telefonun arama geçmişine ve whatsappa baktım ama son aramalarda kimse gözükmedi ve whatsappta konuştuğu benim tanımadığım kimse yoktu (annem biraz telefon cahili arama geçmişini sildiğini düşünmüyorum) elimde bi kanıt olmadan onu suçlamak istemiyorum ama içten içe bi kanıt bulmaktan da korkuyorum. ayrıca babamın da geçmişte annemi aldattığını ve şuanda içki içmekten ve kavga etmekten başka hiç bişey yapmadığını düşününce annemi suçlayamıyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?

Annem babamı aldatıyo olabilir?