Birine göre aldatma olan başkasına göre olmayabilir mi
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Birine göre aldatma olan başkasına göre olmayabilir mi
Benim için başkası ile konuşması yeterlidir, bir şeyler yaşamasına gerek yok. Çünkü önemli olan niyettir beyinde bitirdiyse bitmiştir. Kimi insanlar tolere edebilir, kimisi için cinsellik ihtiyaçtır, duygusal olarak birbirlerine bağlı oldukları sürece buna takılmazlar bile.
Bazi insanlar çok "geniş" aldatan eşini affedebiliyor hayata eskisi gibi devam ediyor.2 gun sonra sonuc yine ayni , Başka birine farkli niyetle bakmak bile "Aldatma"sayilir benim düşuncem bu yönde
Aldatilmayan kadin yoktur
"Adriana lima' nin aldatildigi bu dünyada bizide harcarlar😑
Aldatmayı doğru bulmuyorum.
Hele ki saçma sebebten? Sevdiğini korumak için olsa bile? Seni aldatıyorsa? Yüzüne bile bakılmaz. Anca tükürülür. Ben öyle sevginin içine edeyim.
Cevap
6Cevap
gozu fisarida olan her davranis aldatmadir sadik birisi partnerinden baskasina bakmaz ve ya bakmayi deneyen bir davranista bulunmaz kimileri aldatma saymasa da partnerinden baska birisine bakacak her davranis aldatmadir bence
Aldatma herkes için aldatmadır, fiziksel aldatma zihinsel aldatma ruhsal aldatma psikolojik aldatma hepsi aynı kapıya çıkar
Herkes herkesi aldatıyor. Sadece isimlerini farklı koyup kendilerine göre aldatmamis oluyorlar
Saklanan , yalan söylenen her şey aldatmadır nereye gidersen git
Aldatmayan kadin yokdur herkes burada masum ayagina yatmasin kimse masum deyil catir catir siksirler ama lafa gelince yok canim ne aldatmasi gecin bu isleri
Aldatma aldatmadır nokta
Evet bana göre değil şahsen.
Aldatmayan insan daha doğru erkek nerdeyse yoktu
Şerefi olan aldatmaz. (Konu kapanmıştır)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?