CİHAZ İŞİTME ENGELLİ KULAKLIK?

Selamün aleyküm adım merve 20 yaşındayım küçükken beri doğdunu annemin şey dediler Merve Merve Merve diye bağırdı kulağı duymuyormus öyle diyorlar? Neyse ki şöyle soyliyim sana insanların beni anlamıyor ya da anlıyo o kadar değil yani mesela ben seni anlamıyorum klavye yazdıklarin çok cümle kuruyorsun dediler bazen anlamıyo bazen anlıyo? Evet klavye yazdıklarin karışık olabilir ama benim ağızda dil bozukluğu yanlış söyleyen var bir kere arkadaşım buluştum anlayınca sonrası eve gidince durduk yerde beni anlamıyor diye takipçi çıkarmışlar numara silmisler herhalde bilmiyorum? Ondan sonra erkek arkadaşım konuştuğun için beni anlıyo sadece geç cevap veriyorsun o kadar sinir bozucu ki belki birisi konuşuyor olabilir tabi ki Allah'tan bilir yani umarım beni kimseye anlayacak yok ki? Beni anlayan çıkar umarım eğer olmuyorsa yapacak bişey yok? Mesela Saf olmam herkesin bana saf demeleri, Çok yanlış anlıyorum insanları, Toplum tarafından dışlanmak, Her toplumda bana konuşma hakkı vermemesi? Tabi ki normalde konuşuyorum ama klavye yazdıklarin veya sesli konuşmak için bazende anlamıyo gerçekten kafayı bişe takılıyorum üzülüyorum ağlıyorum diyecek sözüm yok iyi akşamlar?
CİHAZ İŞİTME ENGELLİ KULAKLIK?