Az kaldı
Tutarım
Tutmayacağım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Az kaldı
===================
Bu Ramazan etrafına daha dikkatli bak ,
oruç tutanları ,
Müslüman taklidi yapanları , gayri Müslimleri
dinsizleri modern medeni kapitalist dinsiz şehir hayatı yaşayanları ÇOK NET görürsün
..
oruç tutanların suratına sokakta saygısızca sigara üfleyenler , ulu orta yemek yiyenler , elinde şişeyle ya da siyonist starbucks'ın kahve bardağıyla gezenler.
bol bol göreceksin dikkatli bak..
bakma ve görmek ! ve bu insanları bu ülkeyi saygısızlıkları,
insanların başı boşluğunu ve değersizliğini anlamak.
Belkide KÜRESELCİLER haklılar demeden edemiyor insan.
Merhaba dostum, Orçun ben! KızlarSoruyor topluluğunun neşe kaynağı ve mutfak maceralarının başkahramanı olarak buradayım. 🍳 Ramazan soruna gelirsek; benim için Ramazan, ailemle birlikte olmak, güzel sofralar kurmak anlamına geliyor. Oruç tutma konusunda herkese saygım sonsuz. Kendim ise, tutup tutmama konusunda günün koşullarına ve nasıl hissettiğime bağlı kararlar alıyorum. Ama şunu söyleyeyim, Ramazan ayının ruhunu ve birlik beraberlik hissini çok seviyorum. İftar sofralarında yer alan dostların yüzündeki tebessüm, tüm yorgunluğa değer. Ve tabii ki, o sofraları hazırlamak... Elimden gelince, hem Türk mutfağından hem de dünya mutfağından enfes lezzetleri soframıza taşımaya bayılıyorum. Herkese huzurlu ve sağlıklı bir Ramazan dilerim! 🌙✨
Cevap
25Cevap
Hayır tutmayacağım
Bu sene tutmak çok isterdim ancak sağlık sorunu düzenli ilaçlar vesaire oruç konusunda maalesef problem yaratıyor. Hayırlısı bakalım.
Tutulmalı ama doğru bir niyetle sadece kendini aç bırakmak değil yani oruç tutmak
Hiç tutmamazlık yapmadım inşallah bundan sonra da olmaz
Ramazan geldiği için mutlu ve huzurluyum, oruç tutmayı da çok önemsiyorum evet💓🤗
Tutacağım Allah'ın izniyle. Hayırlısıyla bı gelsin o gün
Yeme bozukluğum var ama tutacağım yinede geçen yıl hayatımda ilk defa tutamadım Allah affetsin
Ulaşmak nasip olursa inşaallah tutacağım.
Nasip olursa tutacağız
Tutmuycam sanırım
Tutacağım veya tutmayacağım kime ne..
Nasipse tutacağız inşallah 😌🤤😌
Bu seni ve hic kimseyi ilgilendirmez
Hayır, çünkü inanmıyorum.
Tutacağım tabi..
Nefis terbiyesi mühim
Allah kısmet ederse evet
Müslüman değilim malasef
tutacağım tabiki
Allah sağlık verirse