- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Ramazan ne ara gelmiş 🤨 instagramda kimse paylaşmayınca bende bir bakim dedim bu gece sahura kalkıyor muşsunuz 😅
Allah sizlerin orucunuzu kabul etsin ben Maltadayim burada yok😅😂
14 Yorumla- Soran1 yıl
Çok teşekkür ederim. Bende gece uyandım sahuruma. Birkaç şey yedim, suyumu içtim. Şimdi başladık oruca. Susuzluk var da geçer umarım birazdan.
- Cevap sahibi1 yıl
Şimdiye geçmiştir 😅😄
- Soran1 yıl
Dün tuttuk baya rahat tuttum. Sinirler tavan yaptı son saatlerde sadece. Bugün de orucum çok şükür böyle devam edersek hergün tutarım.
- Cevap sahibi1 yıl
Hadi bakalım kolay gele
En İyi Cevaplar
Tutmıcam ama canım sıkılıyor belki değişiklik olsun diye tutar tutar bırakırım (◕ᴥ◕)
08 Yorumla- Soran1 yıl
Anladım. Tutmak güzel bir şey de ama iftarda o şerbetin tadı hepsinden çok daha güzeldir. Sırf sadece o yüzden bile tutarım.
- 1 yıl
Vay be zihniyete bak canım sıkılıyo değişilklik olsun diye oruç tutmak zihniyetine tükürim senin
- Soran1 yıl
Herkesin kendi kararı. Saygılı olmak lazım.
- 1 yıl
tamam sen saygili olmaya devam et
- 1 yıl
@Junichi bende sizi coooook kınıyorum bayan
- 1 yıl
@Eliiflendim elif boş ver kuzum cok sükür ki herkes herseyin hesabini vercek
- 1 yıl
@Dertliymxm Allah görüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- 1 yıl
Regl oldugum icin ilk hafta tutamıyorumm Herkes tutuyor ben yiyor iciyorum ve cok garip geliyor henüz ramazan kafasına giremedim bilee İnsallah biter bitmez tutucam🙂
01 Yorumla- Soran1 yıl
İnşallah. Senin sağlığın daha önemli.
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
İlk gün tutmadım 2 günde tutmadım başlayacağım pazartesi gibi başlarım herhalde deprem psikolojisinden çıkamadım O yüzden böyleyim ruhum üşüyor sanki değişik bir psikolojiymiş Allah düşmanımın başına vermesin böyle bir çıkmazlik
00 Yorumla Sağlık sorunum olmadığı ve akli dengem yerinde oldugu için Tutuyorum Hamdolsun🤲
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
her küfürü edip, sitede her seks hayatım ile yanıt veya soru paylaşıp, 7/24 şeytanice şeyler düşünüp oruç tutmaya giderkenki koşuşum;
03 Yorumla- Soran1 yıl
Günahlarımız aynı o zaman. :) Bende affettirmek için tutuyorum orucu zaten. Allah kabul etsin.
- 1 yıl
İslamın 5 şartı var biri oruç sen günlük hayatında günah işliyorsan onun cezasını çekersin ama bir farzı yerine getiriyorsan o borcundan kurtulursun yani ben günlük hayatımda hep günah işliyorum oruç tutmayım veya diğer farzları yerine getirmeyim diye düşünmek yanlış, müslümanın farz olan ibadetleri var zaten bunlardan birini inkar etsen dinden çıkarsın ki kabul edip yapmamak başka inkar edip yapmamak bir başkadır. 10 tane dini görevin var diyelim sen bunlarım 5i ni yaparsın borcundan kutulursun diğerleri borç olarak kalır, işlediğin günahlarsa başka bir ceza gerektirir, umarım açıklayıcı olmuştur
- Cevap sahibi1 yıl
@şikirsiz ya hehe ahlaksızlar oruç tutuyor diye bir moda çıkmış.
- 1 yıl
Elbette tutuyorum
00 Yorumla - 1 yıl
yok 30 gün mahalledeki çıtırlarla altın günü yapıcaz
00 Yorumla - 1 yıl
Tutacağım her zaman olduğu gibi inşAllah
02 Yorumla- Soran1 yıl
Allah kabul etsin hocam.
- 1 yıl
Sağolun hocam
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Tutcam insAllah da tutamadim
00 Yorumla - 1 yıl
Tabi evet.
04 Yorumla- Soran1 yıl
Allah kabul etsin.
- 1 yıl
Amin. Cümlemize simdiden.. İnsallah kazasız belasız tutabiiliriz. Malum depremler sel vs.. :(
- Soran1 yıl
İnşallah. Bu kötü günleri de geride bırakacağız inşallah.
- 1 yıl
Amin insallah güzel kardesim.
Ramazan konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnşallah tutacağım
03 Yorumla- Soran1 yıl
Allah kabul etsin inşallah.
- Soran1 yıl
Evet, ramazan da hava bir güzel oluyor, kuşlar ötüyor. Bunun bile olması çok güzel. Ama çoğu kişi bu güzelliği göremiyor maalesef.
- 1 yıl
Insallah tutacam
01 Yorumla- Soran1 yıl
Allah kabul etsin.
Detaylı bilgi