Biraz derlerimi yazıp içimi döksem olur mu?

Okumak zorunda değilsiniz cevap vermek zorunda da değilsiniz. Ben sadece boğuluyor gibi hissediyorum. Kendi içimi rahatlatmak istiyorum. 1 yıldır iş hayatına başladım. Üniversiteden ailem maddi açıdan zorlanmasın diye erken mezun oldum. İlerde yapmak istediğim işlerde karşıma çıkar mı bilmiyorum. Onlar için kredi çektim. Hayalini kurduğum hiçbir şeyi yapamadım. Üniversite hayatım pandemiye denk geldi. Üniversiteden arkadaşlarımla bir kaç tane şehir gezmek istiyordum, yapamadım. Yaptıklarımdan asla pişman değilim ailemi çok seviyorum. Ama kendimi kullanılmış gibi de hissediyorum. Maddi açıdan sadece eve destek olmak için girmiştim işe. Para biriktirmek için ama şimdi zorunlu oldu. Evin çoğu giderini aylarca kendim karşıladım. Yardım etmeyi çok seviyorum ama dinlenmek de istiyorum. Ben bütün bunları ailem için yapmışken babam bir kavgada ben onun için okulu bıraktığımı söylediğimde "Bırakmasaydın, kim sana bırak dedi." Şeklinde konuştu. Kendisi haksızdı ama sırf haklı çıkmak için bana bunları söyledi. Aylarca evi gecindirmesine yardım ettim. Madem bana bırak demedi, benim kazandığım parayı da eve harcamama izin vermeseydi. Kalbimi çok kırdı bu söyledikleri. O zamandan beri acaba hak etmeyen birisi için mi ben kendi isteklerimden vazgeçtim diyorum. Bu histen kurtulamıyorum. Artık çalışmak istemiyorum çok yoruldum. Fiziksel bir yorgunluk değil mental bir yorgunluk. Ne yapmam lazım?
Biraz derlerimi yazıp içimi döksem olur mu?