Aslında çok normal bir şey fakat toplum anormal karşılıyor.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal derken? Evinde kaldığın kişi o kadar iyi olmalı ki bu durum normal olsun. Her kızın, her erkeğin evinde kalması değildir normal olan. Kişilik analizi yapma ve kendini koruma yeteneğine güveniyorsan olabilir. Ama bir mecburiyet yoksa karşı cinsten iki arkadaşın aynı evde kalmasının hiç gereği yok. Evsiz barksız değilsen git kendi evinde uyu. Ha sevgilinse bilemem, sizin kararınız fakat dediğim gibi arkadaşların düzenli olarak birbirinde kalması çok gereksiz. Daha önce yaptığım bir şeydir yani kendim uzaktaki arkadaşım gidip kaldım bu normal evet ama zevkine sürekli gidip kalmak saçma. Kendi evimde normal kız arkadaşlarım da zaman zaman kaldı. Saat geç olduğu için dönemediler, dışarıdan kafamız güzel gelmiştik dönmek istemediler, yurdun giriş saati geçmişti bende kaldılar vs. çeşitli sebeplerle birçok kez normal arkadaşım olan kızlar bende kalmıştır ve onlara kendi odamı verip kendim salonda yattım olması gerektiği gibi fakat her erkeğin bunu yapabileceğinin garantisi yok. sen o kadar güveniyor ve eminsen olur ama. bu kararından dolayı pişmanlık yaşatmadığı sürece kimseye laf düşmez nasıl kalırsın diyemez yani.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
aptallar kalınmamalı der sanane kardeşim benim evim benim kurallarım benim hayatım ! sen kimsin ki?
İsteyen kalır istemeyen kalmaz düşünceleriniz umrumda değil. kalmamalı diyenlerin kafası şöyle '' her gece seks yapıcaklar '' cahillik işte..357 Yorumla- +1 yıl
Kafaasi hep sekse calisir diyen adamin profil resminde dusta oturup kroca pozlar veren bir adam var :D canim sen o kurallarini koydugun evde boyle dolasmayi planliyon herhalde ya sabir ya :D
- +1 yıl
Profil foton yeter senin ne mal olduğunu anlatmaya :) sovmen seni
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim en iyi arkadaşım erkek ve 4 yıldır aynı evde kalıyoruz. Odalarımız ayrı olsada sabahlara kadar birbirimizin odasında oyun oynayıp film izlediğimizde oldu. İlk sevgilimden ayrılıp sarhoş olup kendimi dağıttığımda o beni o toparladı. Beraber yemek yapıyoruz, çamaşırları beraber yıkıyoruz, sevgilimizi eve getirip gayet medeni bir şekilde oturabiliyoruz. İş biraz zihniyette bitiyor sanırım. Ev öncesi 2 yıllık bir arkadaşlığımız vardı ve o zamandan beri hiçbir yanlışını görmedim. Erkek ve kızın aynı evde kalması bir kişide sadece seks düşüncesini uyandırıyorsa kendisi sapığın tekidir, bir kızla mecburen aynı evde olsa yapıcağı ilk şey kızın üstüne atlamak olur. Gerçi kuzenle bile aynı evde bulunmayı doğru bulmayan kişiye bir erkek ve kızın sadece arkadaş olacağını ne kadar anlatırsam anlatayım, anlamayacaktır.
64 Yorumla- +1 yıl
Hic osurdunuz mu gegirdiniz mi birbirinizin yaninda
- +1 yıl
Neden olmasın arkadaşım insan değilmiyiz... Aynı evde kalınmasınıda geçiniz. Dost olarak arkadaş olarakta ne farkı var zaten. Çıkış oktası oarası. Yıllar önce ilk boşandığımda aile desteğimde olmadığı için kalacak yerim yoktu mesela evim eşyalarım hepsi gitmişti. Arabam vardı birtek gidecek yerimde yoktu 7-8 yıllık bir bayan arkadaşım duymuş aradı, halimi sesimi görünce dayanamadı yanına çağırdıçok eski dostumdur gittim. bunalımdayım çok kötüyüm içki içtik birlikte. Ağlamışım insanlık halidir. omzunda uyudum. üzerimi örtmüş oda yanımda durmuş. ne var bunda? hiçbir cinsel hissiyatımda olmadı o sıralar güven telkinine ihtiyacım vardı o insanda bana dostluğunu gösterdi. Bana kahvaltı hazırladı evinde misafir etti. Çamaşırımı yıkayıp ütümü yaptı. Şimdi evlendi, çokta mutlu her zamanda yeri bambaşkadır bende. Dost gibi dosttur. Sapıklık abazalık başka birşey. Hastalık beyninindeyse kişinin ne anlatsan boş
Cevap sahibi+1 yılAnlatmak istediğim bu işte ancak cevaplara bakıyorumda sizin gibi düşünen erkek çok az. Kadın erkek arkadaşlığı aslında çok daha iyi oluyor. Ama bu insanlara ne anlatsak boş gerçekten.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz sözde ileri görüşlü insanlar (!) medeniyet adı altında zinayı normalleştiren gençlere nesillere yazıklar olsun... Aynı evde yaşamak istiyorsan evlen. Senin eşin olmayan biriyle niye aynı evde yaşarsın ki. Birtakım şeyler yaşanacak aynı ortamda olduğunuz için ve bu sizin gekeceğinizi etkileyecek. Kürtajlar merdiven altı doğumlar tuvalete çöpe ooraya buraya atılan yeni doğan bebekler. O bebeklerin ne günahı var. Siz zevk için yapın sonra dışarı atın diye mi dünyaya geliyorlar. Düpedüz cinayet ve sizde katil oluyorsunuz. Sevgili iseniz dışarı da gezin tozun ayanı evde yaşamak da ne. Haramı bu kadar normalleşme aşamasına getirene de yazık... Bu nnesil daha nereye gidecek.
95 Yorumla
Soran+1 yılOy oy senin dilin neler söylüyor.
- +1 yıl
Sanane herkesin kendi bedeni
- +1 yıl
O çöpe atılan da bir bedene sahip değil mi?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
150Cevap
Normal değil.. normal olanı sevgılınmış gıbı okuyacağın sürece boyuca takılman.. (ki öğrencılık hayatı dısında bu zaten absürt kaçar) sevgılınmiş gibi diyorum çünküm zaten bu kadar süre boyunca aynı evde takılan ilişkiler çabuk tükendiğinden evlenmeye heves kalmıyor. İstisnalar kaideyi bozmaz. Modern toplum değiliz kaldı ki Amerikan babanın bıle (ittirilmiş Hollywood filmlerındekı babalardan bahsetmıyorum) bizim babalardan daha ya da ailevi yapıları daha sert. Katolik bir hristiyan ailenın kızı olmadığı ıcın anlamazsın.. anlatmamda faydasız kacar. Toplumumuzda boyle rahatlık derecesı pek yok gıbı.. senıde anlıyorum.
.. ama bir kadın ile bir erkeğin aynı evde arkadaşca kalınması diye bir şey yok.. Doğalarında av-avcı güdüsü barındıran oluşumların aynı ortamda kalamyı bırak yan yana gelmelerınde bıle harekete geçen güdüsünü doyurması geektiğinden uzun bir süre arkadaş-mış gıbı yapmaları uzun sürmez. Olmaz yani.. höfff boşver bunlar yeaa hayatını yaşa asasfg
Sahtekarca ıyımserizzz !!!00 YorumlaBu deneyimi yaşadım özetle anlatayım iyi okuyun kimse sıkmasın kafadan,
A) Hergün saç ve makyaj yapan hatunlardan işe gitmek için kalktığım da bana sıra ne zaman gelip traş olucam diye wc kapısın da nöbet beklemek.
Laf aramızda da birde sıkıştıysanız işemek için huhaha,
Saç tellerinin lavaboyu kapattığını hiç yazmıyorum bile!!
B) O çok seksy hatunların ev hallerinde bir ucubeye döndüğünü unutmayınız.
C) Pis sigara içen bir hatunsa evi terk edin kadınlardan soğursunuz.
D) Kafanız şişer sosyal aşırı sosyal bir insan olarak canınız daha çok sıkılır.
É) Regl dünyasına hoş geldiniz, kadınlar kokuyormu, kokmuyormu sorusana bütün cevaplar o evde.
İyi yanları yok değil aç kalmasınız tabi yemek yerken lavabodaki saç telleri aklınıza gelmezse
Sürekli aşka dair ne varsa sohbetleri
Dışarı çıktığınız da yanınızda sağınız da solunuz da 3,4 tane hatunla çıkıyorsunuz.
Yoldan geçen abaza erkekler adama bak ya 4 hatunla geziyor, Adaletmi bu birini bana ver diyen bakışlar.
Tabiki kızların dostluğu vefalı olmaları saygılı olmaları genel itibariyle süper ötesi.
Biraz hijyen lütfen.
Not: Çok acımasız bir eleştiri olduğunu düşünmüyorum,
4 sapla aynı evde yaşamanın olumlu, olumsuz yönlerini birdahaki serüven de anlatırım.12 Yorumla- +1 yıl
Sadece temizliğe ve hijyene önem vermeyen kişilerle aynı eve çıkmışsın :) diğerlerine laf atma...
+1 yılKızlı erkekli aynı evde kalınmasına karşı olan insanlar, tamamen güvensiz insanlardır. Bir insan kendini biliyorsa kızlı erkekli aynı evde kalmak sorun değil bnce. bunu sorun yapan insanlar, yadırgamak için söylemiyorum ama geri kafalı insanlardır. ayrıca bunu söyleyen insanlar erkek kardeşinizle aynı evde kalmıyo musunz ya da kız kardeşinizle. ülkemizde akraba evliliği denen bir şeyde var. hiç mi her hangi bir akrabanızla aynı evde kalmadınız. Artık böyle ufak tefek şeyleri sorun haline getirmekten vazgeçmeliyiz toplum olarak.
55 Yorumla- +1 yıl
profilimdeki soruya cevap verebilr msnz rica etsem @ezgiibaşakk
- +1 yıl
içiniz fesatsa ben ne yapıyım. her erkek her kıza cinsel istek mi duyuyo
- +1 yıl
Yok öyle brişey ben kaldım. Düzgün insanlara bir arada kaldığınızda kuzeninizle nasılsanız öyle işte.
Hatta bayanlar yemek felan yapıyor çokda iyi oluyor. Üstelik ben tertipli bir adamım. Bayanlarda titiz oluyor mesela çok iyi anlaşıyorduk. Taş devrinde değiliz ki herkesin sevgilisi felan var zaten. Kimse kimseye muhtaçda değil. Üstelik kendi namıma konuşacak olursam 32 yaşında adamım bu konuda beni birisi yüzüme karşı eleştirecek olursa onun kalıbını indiririm aşağıya... hayırdır? - +1 yıl
@Miraslan ben de onu anlatmaya çalışıyorum, ama gel gör ki hala çağ dışı insanlar var memlekette.
Bence gayet normal bir durum. Ama bizim Türk milleti geri kafalı olduğu için bu durumdan "her gece seks yaparlar, grup seks de yapar bunlar " vs. cümleler kurar. Herkesin kendi hayatı. Kimsenin laf etmemesi gerekir ama gel gör ki susmaz, dedikodu yapar bizim millet.
82 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence normal değil. Biraz gerçekçi düşünmek gerekir. Kan bağı olmayan her erkek ve kadın ateşle barut misali bir şekilde birbirinden etkilenebilir. Bu insanın doğasında olan bir şey abazalıkla alakası yok. Bu konuda geniş bir kişiliğe sahipse kendisi ve ailesi "ne olmuş etkilenirsek sevişiriz" diyorsa zaten ona diyecek bir söz yok. Ama herkes kendi kızı, oğlu ve erkek ya da kız kardeşi açısından düşünsün. Bizim buralarda kız kardeşini ya da kızını el oğluyla aynı evde bırakan adama bir şey söylerler ama onu ben söylemeyim.
Kimse kimseye karışamaz isteyen istediğiyle reşit ise kalabilir. Kalanları elbette her gün grup seks yapmakla falan da suçlamıyoruz ancak bunun normal bir şey olduğunu falanda iddia etmeyin. Gayet anormaldir, toplumu 68 kuşağı hippilerine çevirmeyin.50 YorumlaHerseyden önce insan rahat edemez. Duş alması sıkıntı canının istedigini yemek sıkıntı kirası bölünmesi falan sikinti hayatta uğraşma. Erkek arkadaşı bırak kız arkadaşımla bile aynı evde kalmam. Ya ailemle yaşarım ya da yalnız yaşarım bu hep böyle olucak
111 Yorumla- +1 yıl
profilimdeki soruya cevap verebilr msnz rica etsem
Bence değişen bir şey yok. Aynı evde kalınması grup seks yapılıyor manasına gelmiyor... Bende 2-3 ay kadar İstanbul'da mecburiyetten kalmıştım. Ev arkadaşlığı işte bir farkı yok. Herkesin kendi odası var. evde soyunup çırılçıplak gezmiyor kimse veya akşamları üzerimize kramşanti sıkıp salonda birbrimizi yalamıyoruz. EV l*n İŞTE... Odanda çalşırsın.. geçer uyursun.. Salonda film izlersin. yemek yaparsın.. Pijamalarla oturursun.. Ne farkı var ki.. Sapıklık tecavüzcülük başka birşey zaten o kafadaysa bir insan aynı evde kalmaya gerek yok ki :)
İşin dini boyutunda problem varmış. Doğrudur, doğrudurda. Yasalara göre problem yok. O zaman tercih edenlere saygı gösterilmesi esastır. Zira kimseyi ilgilendirmez..10 YorumlaNormal cinsinden biriyle kalmanın artı eksisi neyse bununki de odur, hiç bir farkı yoktur, AKLI UÇKURUNDA OLANLAR SADECE O EVDE SEVİŞTİKLERİNİ DÜŞÜNÜR MANTIKLI BİR İNSAN İÇİN CİNSİYET FARK ETMEZ. Kİ AYRIYETTEN BELİRTMEK İSTERİM Kİ O EVDE SEVİŞİLSE DE SANANEEE, SANANE SEN SEVİŞMİYORSAN SIKINTI YOK EL ALEMİN SEVİŞMESİNDEN SANANE? ELALEMİN KİMLE KALDIĞI NİYE BU KADAR UMRUNDA? SANANE ARKADAŞIM SANANE? BU SORUYU KENDİNE HEP SOR "BANA NE KİM KİMLE NERDE YAŞIYORSA NİYE BENİ İLGİLENDİRİYOR?" DE.
61 Yorumla
+1 yılArtıları evde yapılacak tadilat vs olunca erkek üstlenir temizlik benzeri şey olunca bayan üstlenir gerçi her ikisini de yapabilecek kişilerde var kimseye ihtiyaç duymadan dezavantajı ise bayanın daha önceden ev arkadaşı erkek olduğunu öğrenirse sevgili muhtemelen bu kız verici motor gözüyle bakacak hiç bir erkek daha önceden aynı evi bir erkekle paylaşmış bir sevgili istemez bence haklıda sonucunda evli değilsin kocan değil kardeşin değil baban değil her an arkadaşı gelip sana kayabilir muhtemel olasılık ve her an senin arkadaşın gelip senin erkek arkadaşına verebilir sizin aranızda bir şey geçmese bile bunlara olacak şeyler bekar evinde ;)
10 Yorumla
+1 yılBen 5 sene boyunca bekar hayatı yaşıyordum ve şu an ailemin yanına yerleştim bir süreliğine. İleride aile kurup yaşamak isteyenler için gerçekten kalınmamalı. Çünkü dışarıdan bakıldığı gibi olmuyor ev içinde. Ve yaşadığınız ev arkadaşınızla bir süre sonra gevşemeye rahatlamaya başlıyorsunuz. Erkek evde nasıl yalnızken oturmak istiyorsa öyle olmaya başlıyor kızda aynı şekilde. Günümüzde herkesin umurunda olmuyor ama hiçbir kız zamanında boxer la veya duştan çıkıp hazırlanırken onu gören bir bayanın oldugu evde yaşamış bir sevgili veya hayat arkadaşı istemez. Hiçbir erkekte zamanında aynı evde bu şekilde görmüş veya bu şekilde bir hayat yaşamış bir sevgili veya hayat arkadaşı istemez.
30 YorumlaEvin sorumlulugunu alabiliyorsa isleri bana yikmiyorsa bana arkasini toplatmayacakaa ortak alanda daginiklik yapmayacaksa haftada iki gun benimle temizlik yapacaksa bulasik yemek siatemini oturtabilecekse herkesle ayni evde kalabilirim kiz erkek farketmez
20 YorumlaAbartılacak bir durum degıl ama kalınmaması daha iyi
hem cinsinle daha rahat olursun
ne bilim meslea bir ağda yaptıgında örnek kalkıp o erkegi yardım icin cagırmaszsın o durumdada görmemsi icin gizli gizli yaparsın bu örnekti daha nice örnek var rahat etmezsn kısaca10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkalinmamali nedenleri sunlar
kadin ile erkek arkadas olamaz bunu burada kimseyle tartisacak degilim
ayrica ilerde sevgilin olunca ya da evlenince bu basina buyuk bela acar
hatta oyle erkeklerle kaldigini duyan ya da ogrenen adam seninle evlenmekten vazgecer yahu ortada kiz mi kalmadi da erkeklerle eve cikiyosunuz bunun tacizi var gozetlemesi var sen yokken ic camasirlarinla fanteziye girmeleri var hangi ulkede yasadiginizi unutmayin icirip icirip seni kullanmak istiyeni var daha saymaya da gerek yok erkeklerle ayni evi paylasmayin sakin ilerde basiniza is acarsiniz00 Yorumla
+1 yılneresi normal bunun? bence normal olan bir tarafı yok. kesinlikle kalınmamalı. benim kızım olsa kaldırtmam. benim de erkek arkadaşlarım var ailemde tanır bize gelirler otururlar babamla muhabbet ederler falan. en fazlası bu. babam güvenir arkadaşlarıma. ama en fazla budur yani. aynı evde yaşamak nedir öyle?
30 YorumlaKimsenin dogrusunu yanlisini sorgulayacak değilim ben bir erkekle kalmam çünkü bir sure sonra ne kadar arkadaş olsanda ev isini yemegi sana yikicak filan gelemem oyle seylere kızlarla da kalmam pasakli olur gevsek olur hic gelemem oyle seylere milletin pisligini pasakliligini cekcegime 1+1cik yalniz cikcaksin en iyisi
01 Yorumla- +1 yıl
Hahaha süper yaklasim
+1 yılBizim topluma anormal.. Biz şu anda laik devletiz ama 90 sene önce İslamiyeti bütün yaşıyorduk birincisi bizim inançlarımıza ikincisi toplum standartlarımıza ters şahsen ben erkekli kızlı evde kalan biriyle evlenmek istemem fıtratım kabul etmez. Avrupa'da olabilir orası Avrupa.. Burası Müslüman çoğunluğu olan Türkiye Cumhuriyeti
00 Yorumlakızlı erkeklı aynı evde kalmanın artısı vadır eksısı yoktur tamamlarlar l*n bırbırlerını ıste ne ole kadınlar hamamı gıbı kız kıza aptal muhabbetler ya da erkeklerın testeron kokan bayıcı muhabbetlerı ıkı cıns bır arada guzeldır bunu yok sayan orumcek kafalı beyınlerın cıkardıgı yenı ıkonlarla ugrasmayın sevın sevısın yolunuza devam edın
03 Yorumla- +1 yıl
Belli oluyor kimin kafasini orumcek sarmis diye sen hic edep adap diye birsey duymadin sanirim senin bu laflarini feminist ateist yahidi tohumlari kullanir hic kimsenin dini goruslerine dil uzatamazsin islamiyette kizli erkeli karma bir odada kalmak yoktur haa sen musluman deyilsen senin icin sorun olmayabilir sen kalacaksan git kal git hepsiyle beeraber ol kimse cikipda demez sana neden okadar erkelen beraber oldun diye
- +1 yıl
sen olaya cok yanlıs yerden bakıyosun sxman senın aklın bacak aranda kalmıs asıl. sen o beynınle benım deger yagılarımı sorgulayamazsın sevmenın ayıp gunah oldugu bı dını kabul etmıyorum kı ıslamıyetın boyşle bı dın oldugunu dusunmuyorumda kımse kımsenın ınancını yargılayamaz. sevısmeye gelınce senın kafan hemen çok eslılıge gıtmıs zıra sız bunu cok ıyı bılırsın ! edep ve haya ıkı bacak arasında degıldır kafadadır kurtulun bunlardan
- +1 yıl
bir kere benim aklimin bacak arasinda oldugunu nerden biliyorsun taniyormusun beniki oyle dusunuyorsun ben seni tanimiyorum ben burada sevmenin islamiyette yasak oldugunu soylemedim aksine eslerinizi sevin diyor peygamber efendimiz sizlere bu tur bilgileri veren yanlis vermis bence ben sadece her iki cinsin ayni ortamda kalmalarinin yanlis islamiyette yer almadigini ima etmek istedim haaa sen istedigin gibi yasiyabilirsin sana kimse karisamaz ama oteki aleme goctugun zamN orada karisirlar oni oraya gittigin zaman gorursun anca
+1 yılKızlı erkekli direk yanlış bir söylem. Cinsiyetçi toplumumuz insanlara insan değil kadin erkek diye bakiyor. Kadin ve erkek arkadaş olabiliyorsa ev arkadaşı neden olamasın? Aynı evi paylaşan iki insan var senin dilini uzatmaya hakkın yok. İsterlerse her gece grup seks yaparlar isterlerse pilavlı sohbet. İnsanlarin kac. cocuk yapacagina karisam bir cumhurbaskanimiz var, toplumun da bu tip seylere karismasi anormal degil.
10 YorumlaAçtıgın konuya bak gereksiz bir konu tatısılır eig sectginin profil resmi ne ya.. kzli erkekli ayni evde kalmanın +lari değil ---ileri var ne kadar iyi niyetli de arkdscda olsa ateşle barut yan yana durmazz dinimizce bir erkek ve bir kadının aralarında resmive dini birşey bulnmadigi sürece yalnız odanın içinde bulnmalari bile günahkenn beraber ayni evde kalmak nedir kalanlar da kendi bilir o kararı verecek olgunlukta doğru değil bana göree
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKul olmak çağdışıyken, soyunmak çağdaşlık,
Din kardeşliğini bıraktık biz, ecnebiyle kaynaştık,
Sünnet sakal yobazlık, topsakalsa medeni,
Unuttun sen ey vefasız, ehli sünnet dedeni… Mehmet Akif Ersoy
soyunmak çağdaşlık, zina çağdaşlık, kızlı erkekli aynı evde kalmak çağdaşlık yok o çağdaşlık yok bu çağdaşlık çağdaşlık buysa ben çağdaş değilim kardeşim41 Yorumla- +1 yıl
Ne guzel soyledin
+1 yılŞöyle düşünelim. Sizin kızınız kızlı erkekli bir evde yaşasa kabul eder misiniz? Sorunun cevabı neyse sizin görüşünüz de odur.
Bana göre normal değil ama 18 yaşında bir bireye ailesi dahil kimse karışamaz. Bu da bir gerçek.44 Yorumla- +1 yıl
Efendim akacak kan damarda durmaz derler sizin evladınızın bir niyeti varsa :) inanın kendi odasında yatarkende yapar yapacaktır. Mesele evladı o duruma düşürmemek zaten artı reşitlik ve kişisel hakka saygıda esastır. Öyle isteniyorsa eğer yasalar önünde siz ne diyebilirsiniz? Vicdanı değerlerden yola çıkarak özgürlüğü kısıtlama hakkı bulunabilir belki ama :) sizin vicdanınız umursandığı sürece yine kişinin kendi kararıdır yani
- +1 yıl
Ah ahh bir de okuduğunuzu anlasanız :) zaten aynı şeyden bahsediyorum 18 yaşında bireyin özgürlüğüne kimse karışamaz diyorum. Içinde var mı yok mu ne alakası var? Ben empati yapın diyorum kendi çocuğunuzun kızlı erkekli ayrı bir evde kalmasına izin veriyorsanız sizin için böyle bir durum normaldir diyorum.
- +1 yıl
o da senin görüşün saygı duyarım
neyi normal arkadaşım gayet anormal :) sadece seks açısından bakma olaya farklılar bir kere hoşlandığı şeyler farklı olur yaşayış tarzı farklı olur hadi onlar aynı diyelim rahat edemezsin evde okula gidiceksin aceleyle gömleğini salonda pantlnunu odada giyiyorsn yeri geliyor :) ama o zaman böyle rahat olmazsın anlıcağın çok eksisi var bence artısı anlaşırsan eğlenceli vakit geçirirsin o da zaten illa kızlı erkekli çıkmana gerek yok tüm ev arkadaşları için geçerli
30 Yorumlaben temizlikten yırtıyordum ama bulaşıkları çok kitlediler yaa :) birde aslında o kişiyle evlilğinizin nasıl geçeceğini anlamanız için bir demo mahiyetindedir tabi o kişiyle evliliği düşünüyorsanız :) normal olup olmamasını tartışma konusu dahi etmem.
00 YorumlaKızlı Erkekli evde kalmak zinadir gerzekali cahil dinimizin neresinde yazıyor iman nikahı ne demek onu öğren
O erkek olacak zihinsel senin zihniyetin nasıl sen bacinla başka erkeği aynı evde birakıyorsan baya geniş insansın bravo sana beyni olmayan insan bunun neresi normal asorte güzeli30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemizlik daha sık yapılıyor, ev genelde daha toplu olabiliyor.
Yerler, banyo feci şekilde saç oluyor. Saçlar toplu bile gezseler bir süre sonra açılıyor ve yerler saç içinde.
Ayrıca yapılan bir araştırmaya göre sevdiğin erkek/kadın ile birlikte uyumak uyku kalitesini arttırıyormuş. Seks yapıp uyumak ve sabah seks yaparak güne başlamak daha zinde ve odaklanmaya yardımcı oluyormuş.00 Yorumla
+1 yıldaha bir kızın elini bile tutmamış adamlar burada seks profesörü ne bekliyorsun onlardan? bir erkekle bir kız yalnız kalınca sevişiyor sanıyorlar gariplerim :D haha cahiller
60 Yorumla
+1 yılKim nasil kalirsa kalsin beni ilgilendirmez. ben kalmam rahat da edemem. amaaaa kalip da evlilik zamani gelince sir gibi saklayan sutten cikmis akkasik pozlarina burunen üstüne bir de birinin biseyini duyunca siddetle kinayan ahlaksiz kisiliklerden nefret ediyorum. yapiyosan biseyi arkasinda dur saygi duyalim...
40 YorumlaBen yurtdisinda okuyorum..3 kiz 2 erkek kaliorz... kizli erkekli ortamda gerilme olmaz, sakinlik olur, duzen olur... tabi kimse icinde hayvani dusunceler barindirmadigi surece... burada bir sorun olmuyo ama turkiye de insanlarin bu kafa yapisi bu seks odakli dusunceleri gitmedigi surece olmaz orda bu is.. olsada rahat edemezsn...
00 Yorumla
+1 yılOlabilir ama illede zayıf nokta günler ola bilir buda istenmeyen yollara isteniyormuş gibi girmlere yol aça bilir
iradem çook kuvetlidir ama şahsen tercih etmem. erkekle masada bayanlada yatakta görüşeceksin. yalnış anlamayın bunlar gerçek olan ve gerçek olan şeylerede sapıklık demeyin lütfen00 Yorumla
+1 yıluniversite okurken ablamın ev arkadaşları kızdı. ablam uyuduktan sonra eve camdan erkek alıyormuş :D yani hersey düsünce karakter kişilik meselesi. erkegi kizi yok ki bunun
31 Yorumla
+1 yılkızlı erkeklı bence zor durumda kalınmadııg surece kalınmamalı, sonucta kadının ve erkegın dogasında bır ıhtıyac vardır, hernekdara o ınsana guvenıp kalsanda sonunda husran bıten arkadaslıklarda var, umuarım anlatabılmısımdır :) + sı farklı fıırler ve yardımlasmalar belkıde cevreler , - sı kendıne hakım olamayan aolmak ıstemeyen bır ya da bırkac kadın ve erkekler sızce?
00 YorumlaKendini bilen kalmaz aynı evde. Ananız babanız o kadar genişse bilemicem. Ben kendimde kalmam ilerde cocuğumda kalamaz asla. İnsanlara güvenmek güç. Ben herkesin düşüncesine saygılıyım aynı seyi sizden de bekliyorum !
11 Yorumla- +1 yıl
Aferin
Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı. Neresi normal bisey. ateşle barut yan yana dururmu. kim olursa olsun kiz ve erkek ayni evde duramaz. simdi senle ben ayni evde kalsak rahat duracakmiyiz. dururuz dersen kendini kandirirsin ancak
20 YorumlaEvet diyen erkekler kızkardeşinizi bir aklınıza getirin, onaylıyorsanız, sizden genişi yok.. Yanlız yanlış anlaşılmasın isteyen istediği ile kalır o kişilerin hür iradesidir, özel hayattır isteyen istediği gibi yaşar, konu komşu adap çerçevesinde..
60 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl+ ları
sünnettir
cinsler birbirlerini yakından tanırlar o yakınlık öyle derecedirki anlatılmaz
- leri
bunları gören diğer gençler'' baba bize niye yok bize niye böyle ev vermiyolar ''derler47 Yorumla- +1 yıl
@jackass anlayana davul zurna az anlamayan sazı soksan az
Gizli Üye(30-35)+1 yılCoook normal coook.. sonra da arkadasimla yattim aman hamileyim cocugu aldirmali miyim.. aman soyle boyle.. eli seyinde dolasiyor bu erkekler ya onlarla ayni ortamda durmaktan korkuyotum ben sen nasil normal karsiliyorsun.
41 Yorumla- +1 yıl
Bacım abartma sende ne eli şeyindesi
erkeler için sıkıntı yok ama kızlar için sıkıntı olabilir ne kadarda desende banal bir kelime olacak sizede ters gelecek ama ateşle barut yan yana durmaz kendi bildiğin doğruyu başkasına danışmanda kendi bildiğin doğruyu değiştiremezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle olur mu ya, ne o. ç. var erkeklerde hemde A kalite valla. anasını başka yerde bulmuş erkekler var. hadi kızlar neysede sonuçta onlar zarar veremezler cinsel olarak
ben böyle işlerden daima nefret ediyorum
bence kızlar ayrı erkekler ayrı olacak en iyisi10 Yorumla
+1 yılBırakın bu işleri o ne öyle kız erkek aynı evde kalıcakmış kim geri kafalı derse desin ben kızım falan olsa bırakmam.
81 Yorumla- +1 yıl
+...
Kisilerin inanclarin ve kulturlerine gore degisir
turkiyede ve musluman bir toplum icin boyle bir seyin konusulmasi bile anormal bir durum
benim gibi insanlrin ahlak ve terbiyeleride bu durumu asla kaldiramaz.20 Yorumla
+1 yılSoruyu soran kevaşe acaba neyin kafasını yaşıyon bu devirde daha akrabana güvenemezken elin adamınla kızını aynı eve koymak nasıl bir mantık. kızına güvenin sonsuz olsa da karşı taraf ne kadar Güvenli sence. babalık Duyguları farklı ben hiçbir Baba'nın isticeğini düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılBu konu bir ara akp nin de qundemindeydi erdoğan başbakanken öğrenci ewleri denetlenmeli falan diyodu ama bnce kaldiğin kişilere qöre ve kalan byn ya da erkeğin iradesine bağli bir yerde ipi kaçirirlarsa iş qrup seks e şişe cevirmeye kdar qider yani..!
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. tabi canım ne olur ki, biziz sapık olan biz yanlış düşünüyoruz, aynı evde birbirlerinin suratına bile bakmazlar aslında, o kadar terbiyeli o kadar namuslu bu arkadaşlar (!)
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu şöyle güncelle bence.. Misal sizin evinize erkek arkadaşlarınız gelip 1 kaç gün kalıcak mı? Bu erkek arkadaş sevgiliniz mi normal arkadaşınız mı? Normal arkadaşlarınla mı sürekli aynı evde kalıcaksınız?
00 Yorumla
+1 yılO iş olmaz ateşle barut yan yana durmaz ilk bir iki ay normal gider sonra illaki cinsellik düşünür senle imkansız tersi olması he ipneyse erkek dediğin bilemeyiz orasını
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben zamanında kaldım 2 arkadaşımın kız arkadaşı vardı onlar sevgilileriyle kalıyordu odalarında bende kendi odamda tek kalıyordum. benm sevgilim yoktu. sevgilinse + yönleri birlikte yatıp kalkıyosun karı koca gibisin yemektir temizliktir birlkte yapıyosun mutlu oluyorsun. - yönleri ise hep birlikte yaşadığın için sıkılabilirsinve bir yönüde kızların ailesi geldiği zaman erkeklerin hepsi eşyaları toplayım bir arkadaşının yanında kalıyor haftalarca :D
00 Yorumla
+1 yılBir erkek ile bir kız aynı evde olmaz. Olsa idi dinimiz müsait ederdi. Nefsimiz ve şeytan bizi rahat bırakmaz ki
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl@WinqqyWon1 öncelikle şunu belirteyim ak koyunlardan ve ak beyinlerden nefret ediyorum. İkinci olarak eğer kız kardeşinin başka bir erkekle aynı evde kalmasına göz yumabilirsen benim için hiç bir mahsuru yok kızla erkeğin aynı evde kalmasından.
30 Yorumla
+1 yıleger arkadaşların kız erkek farketmez kafana uyuyorsa senin iin de sıkıntı yoksa gercekten cok eglenceli olur tabi iclerinden biri sevgilin degilse cünkü herşeyine karışır :)
20 Yorumlabütün D: ağır işleir tamir vs ona yaptırırsın ama senden yemek bekler evi toplamanı bekler erkeklerden soğuya bilirsin :d
10 Yorumla
+1 yılnefis diye bişey var kızla erkek aynı ortamda çarşafla dolaşsalarda mutlaka biri hata yapar hata yapmayacağına eminsen hata yapmayacağına emin olamazsın...
40 YorumlaArtısı senin için bu free takılma ortam arkadaşlık olucak eksisi ben sana şunu sorayım sen anla sevgilin üniversitede ögrenci kızlarla aynı evde kalıyor hoşuna gidermi izin verirmisin cevabını kendine ver emin ol bende aynı fikirde olacağım ;)
10 YorumlaArtısı eksisi de hepsi insana ait bisey kimseyi ilgilendirmez. Ha baana sorarsan ben kalmam? Çünkü herşey çok kötü artık ailen dışında esin dışnda kimseye güvenmiyceksin. Yani benim aileme bana ters bişey bu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ben mecburiyetten bir kizla kaldm bikac gun ama hic te birsey olmadi. Yorumlara bakiyomda dogru degil -sex kafasi yasiyor millet. bir kizla ayni evde kalsalar yapicaklari seyleri "millet yapar" diye yaziyorlar. Bu cahillerle ayni ulkede yasamak eziyet kimseye zorla seks yaptirmiyolar
00 YorumlaKalın tabi canım aaa ananiz babaniz yok dimi Allah bilir onlara ne yalan söylüyor sunuz git babana de bakim sana ne diyecek
40 YorumlaOlumlu tabiki elalemin ağzı torba değil ki sıkasın harika bence
22 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi canııım kalın kalın :D bende kızlı erkekli kalma taraftarıyım oh ne güzel çat pat çat pat çok güzel :D
32 Yorumla
Soran+1 yılGayet normal.
Cevap sahibi+1 yılpaf küf pat pat pat anlamadın galiba :D
normal değil sonuçta musluman bir ülkeyiz ters geliyor boyle şeyler her insan istediğini yapmakta ozgur sonuçta senin hayatın gunahıda sevabıda sana ama yanlış tabikide artısı yok
30 Yorumla
+1 yılBence. kısa süreli gidip gelmeler filim ve oyun oynamak veya kafa güzelleştirmek için bir kaç gecelik güzel de sürekli olunca insan bayan dan soguya biliyor :)
00 YorumlaErkek için avataj şu kızlar iyi yemek yapar
Kızlar için avantaj şu sizi rahatsız edemez kimse ev arkadaşın erkek korur seni
Dezavantaj ise şu polis basar :)00 Yorumla- Devamını Gör (133)
Devamını Gör(178)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası