Kimi cocugu ailesi varken baska kadinin peşinden gider. Kimi kendi kurdugu ailesini yari yolda birakir. Kadini cocuklarla yalniz birakir. Kimi kadin hamile oldugu sirada da bunlari yapar.
Kadinlar aldatilmaya, psikolojik siddete falan ragmen o evlilikte kalabiliyorlar cocuklar icin falan ama erkeklerde neden benzer bir durum yok? Erkekler icin hamilelik, cocuklar, babalik vs bu kadar basit mi?
Bir kadin tanıdığım (akraba) esiyle bosanacaklardi. Kadın çalışmıyor. Bir sey talep etmedi. Ama hamileymis. Ama adam buna ragmen devam edelim falan dememis. Kadin bu durumu öğrenince bosanmamayi kabul edebilecek durumdaydi ama karsi taraf istemedi.(kadin tarafından aldatma vs yok)
Kocasi avukat araciligiyla hamile oldugundan dolayi tazminat nafaka gibi seyleri verebilecegini söylemiş. Yani bari kadin dogursaydi bu ne acele anlamadim. Baska kadin var mi bilmiyorum ama calismayan, parasi olmayan, hamile bir kadini boyle birakmak ne kadar dogru bilmiyorum.
Calisiyor olsa bile zor bir durum. Belki hamile halde dayanamayip işi bırakacaktı, bu zor donemde esine sirtini dayayacakti maddi olarak. Calismaz halde daha da zor. Siz erkek olarak yapar misiniz bunu mesela?
Erkekler neden evlilikte veya cocuk konusunda kadinlar kadar fedakarlik gosteremiyor? Kurulan yuva ve cocuklar sadece kadina mi ait? Bazi seyleri sineye cekmek erkek icin neden bu kadar zor? Bir erkek cinsiyetinde mi gurur var?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer