Kadinlar erkekler icin neden bu kadar fedakarliklar yapıyor? Deger mi?

Kadinlarin iliskide yaptigi bircok fedakarlik var. Erkeklerin cogu bunlari görmüyor ve ayni sekilde karsilik dahi vermiyor. Bu her konuda boyle tek bir konuda has degil.

Hatta şöyle seyler yapanlar var. Bu kadar da olmaz, bu kadar da erkege kul kole olunmaz gercekten. Iki kiz arkadasim var. Bir tanesi daha onceden sevgilisiyle iliski için ayarlama yapmislar.

En son 2 hafta önce iliskiye girmişler ve kiz resmen erkegin c*kunun zevki icin, iliski yasayacaklari donem regl donemine denk geliyor diye gitmis regl geciktirici ilac almış, icmis. Yani yasayacaklari 5 dk lik zevk icin kiz hormonlariyla ve duzeniyle oynuyor.

Sonra ona ders oldu. Ilaci kullandiktan sonra regl olmadi bir sure. Oldugunda da her zamankinden daha sıkıntılıymis. Erkek tarafi bilmiyor işin bu tarafını. Zevkini aldi bitti. Kizin ilac kullandigini dahi bilmiyordu. Gercekten bu kadar fedakarliga, birinin seyinin zevki saglansin diye bu ne aptal aptal seyler.

Simdi az once baska bir kiz arkadas mesaj atmış bana. Sevgilim bu haftasonu il disina cikacak, bir sure ayri kalacagiz xxx diye ilac varmis, kullandin mi sen? Sinirlendim bilmiyorum falan dedim daha da mesaj yazmadim.

Yahu senin bir dongun var. Iliski yasacagiz diye ne bu vucudun dogal duzeniyle oynamak? Ha cok mecbur kalirsin, önemli bir sinavina denk gelir falan kullanırsın o donem, agri sizi cok oluyorsa, sinav zamani cok etkileyecekse kullanirsin. Ama erkek icin boyle vucutla oynamak akil erdiremiyorum. Vucut, bir erkekten daha mi degersiz yani? Ki bu sadece anlattigim olay.

Baska hangi kizlar ne tur fedakarliklar yapiyor bilseniz sadece boyle seyler de degil. Erkeklere bakiyorum dunyadan haberleri yok. Ki normal iliski icerisinde de iliskiyi yuruten kiz tarafi cogunlukla. Hani degmiyorda boyle seyler yapmaniza kadinlar olarak.

Avrupalı bir erkek arkadaş siz turk kizlari erkegin uzerine cok dusuyorsunuz, onun icin cok sey yapiyorsunuz, benim icin bir sey yapmak zorunda degilsin demisti.

Adama bana gore yaptigim bir sey yoktu ama demek ki kultur geregi farketmeden yapmışım ve adam beni boyle uyarmak zorunda kaldı. Ki bizim ülkede bu ustune düşme, erkek icin bir seyler yapma olayini yapiyorsun daha da fazlasi istenir mesela. Yetmez bizde karşıdakine.

Bu ulkede hep kendinden bir seyler vermek zorunda olan kadin olur. Bu kodlanmış zaten bu ulkenin kızlarına. Yaparsin begenilmez, takdirde gormez, farkedilmez de.

Elin gavuru 1 hafta sonunda benim icin bir sey yapmak zorunda degilsin diye soylenmeye basladi. Demek ki onlarda iliskiler denge uzerine. Bizde ki gibi iliskiyi sirtlayan, yurumesini saglayan, aman erkek benden gitmesin, aldatmasin diye diken üstünde olan kizlar yok. Turk kizlari olarak azicik gururlu olun yahu. Bu yaptiklarinizi karsi taraf haketmiyor bile. Gercekten yazik.

Kadinlar erkekler icin neden bu kadar fedakarliklar yapıyor? Deger mi?