Kayınvalidem benimle ve öz oğluyla arasına mesafe koydu, ne yapmalıyım?

Eşimle evleneli 4 ay oldu. Çok fazla badireler atlattık öncelikle eşim 36 yaşında ben 27 . eşim bu zamana kadar ailesine sürekli maddi destek olduğu için bu yaşına kadar evlenememiş. Ben ailesinin durumu iyi değil diye herşeyin en ucuzunu aldım evlenirken. isteme nişan söz ayrı masraf olmasın diye ailemi ikna edip bunları tek seferde yaptırdım. ama kayınvalidem ve görümcem eşimin evlenmesini istemediler. sorun eşimin ailesinin maddi durumu çok iyi değil eşim evlenirse artık eve ekstra para vermeyecek sorun bu. nişan bozulsun diye elinden geleni yaptılar. kayın validem görümcem gelinlik bakmaya gelmedi eşim ve kendi ablamla gittim. gelinlik resmi attım WhatsApp dan görüldü yaptı. Çok burnumdan getirdi ama öyle böyle evlendik şimdi ben işsiz kaldım maddi sıkıntımız var evlerimiz yakın kayınvalidem arayıp sormuyor kızım evde sıkılma çaya gel bile demiyor. küslük yok kandilde aradık yalandan dualarım sizle bende hastayım şu bu hani bahane edip kapatıyor. kısacası eşimle beni yanlızlaştırdılar. Siz olsanız napardınız hani kadında gelin ailesine derse gibi bir utanma da yok. eşimde bende artık bayram doğum günü kandil dışında aramamaya karar verdik siz olsanız napardınız.

Kayınvalidem benimle ve öz oğluyla arasına mesafe koydu, ne yapmalıyım?