Yok affetmedim ama helallik almıştım böyle bir insanla sıraat köprüsünde bile karşılaşmak istemiyorum🙄

Yok affetmedim ama helallik almıştım böyle bir insanla sıraat köprüsünde bile karşılaşmak istemiyorum🙄

İnsan ilişkileri, yaşamın karmaşıklığını ve duygusal zorluklarını içinde barındırır. Hayatın her evresinde, sevdiklerimizden ya da yakın çevremizden biri tarafından incinebiliriz. Kalbimizi kıran kişiyi affetmek, içsel bir iyileşme ve özgürlük sürecinin kapılarını aralar.
Affetme, aslında kendimize duyduğumuz sevgi ve saygı ile doğrudan bağlantılıdır. Kalbimizi kıran kişiyi affetmek, nefret ve kini bırakarak içsel huzura kavuşma şansını sağlar. Bu, sadece duygusal bir yükten kurtulmakla kalmaz, aynı zamanda kendimize olan saygımızı da artırır.
Affetmenin gücü, geleceğe odaklanma ve yeni ilişkiler kurma kapasitesi taşır. Geçmişte yaşanan olumsuz deneyimleri sürekli düşünmek yerine, affetme sayesinde bu deneyimleri anlamlandırabilir ve geleceğe dair olumlu adımlar atabiliriz. Bu, bizi geçmişin zincirlerinden kurtararak özgürleştirir.
Kalbimizi kıran kişiyi affetmek, aslında bir içsel güç ve olgunluk göstergesidir. Bu süreç, kendimizi ve başkalarını insan olarak kabul etme yeteneğini geliştirir. Affetme, duygusal zekâmızı artırarak daha sağlıklı ilişkiler kurma konusunda bize yardımcı olur.
Unutmamız gereken bir gerçek var: affetmek, başkalarını haklı çıkarmak ya da unutmak değil, kendi içsel huzurumuzu koruma ve geleceğe odaklanma amacını taşır. Bu süreçte empati kurmak ve kendimize de hafiflik sağlamak, daha sağlıklı bir yaşam tarzına adım atmamıza olanak tanır.
Sonuç olarak, kalbimizi kıran kişiyi affetmek, kendimize ve yaşama olan saygımızı yeniden inşa etme fırsatını sunar. Bu içsel yolculuk, iyileşme ve özgürlük hissi ile dolu bir yeni başlangıca kapı aralar. Affetme, aslında en büyük gücümüzü keşfetme yolculuğumuzun bir parçasıdır.
Affetmek mi?
Kırılan kalp ise...
Anlamadığım bir şey var sadece.
Galiba nefes almaya devam ettikçe de anlamamaya devam edeceğim.
Bir insan ait hissetmediği , ilgi duymadığını söyleyen ve sonunda da ilişkiyi bitirmesine rağmen her fırsatta göz hapsine neden alır.
Neden her dakika izler...
Bakarken dalıp gider.
Sürekli ne yaptığımı başkalarından öğrenme çabasına girer.
Benim kalbimi kimse kıramaz.. sadece hayat kırabilir ki hayatta sürekli kıramaz zaten bir yerden sonra yaşadığım acılara alışıyorum sadece gece çok çok zorluyor beni ama onda da dayanmaya çalışıyorum
Affetmedim affetmeyi de düşünmüyorum. Beni kıran üzenleri Allah'a havale ediyorum ilahi adalete her zaman sonsuz inanıyorum. Dilimden affettim kelimesi çıksa da kalbimden affetmek geçmez
Cevap
12Cevap
sırat köprüsünde karşılaşmayacaksın garanti ediyorum çünkü sırat köprüdü fiye ahirette macera yaşanacak bir imtihan daha yoktur. Karşındakini görmek istemiyor ve onu affettiğini yazmışsın.. affetmemiş olmalısın ki tekrar karşılaşmak istemiyorsun. zaten sen affetsende günah Allah'a karşı işlendiği için Allah'a mutlaka hesap verecektir haksızlık yapan herkes... kaçışı yok bunun...
Ben hep affediyom ki. yakınımsa biraz kırgınlık oluyor sonra geçiyor. yakınım değilse sadece affediyom işte.
En son kalbimi kıran kişiyi affetmekten ziyade saliverdim gitti benden uzak dursun
Sevdiğim için sineye çekiyorum. Affedip yumuşamazsam mutlu olamam.
Affetmedim bir helallik istemeklede affetmem. Affedilmemesi gerekenlerdi
Affetmedim. Kırıldıktan sonra ne özür ve pişmanlık ben de bir yumuşama yaratmıyor.
Yo affetmem ama bu umursadığım anlamına da gelmez, ölüm herkese var 🙃
Affettim.
Ve daha da çok bağlandım allahın delisine
Kalbim. Yerini unuttum o derece. Kırıkları olmasa yerini hatırlamam. Onlar kim
Affedici birisi değilim, aynı şeyleri yaşamaları dileğiyle.
Allah affetsin onu ben saldım çayıra ajsjdkfkfkgkgk
Affetmedim, etmemde
Hayır. Hala kırgınım.
Kimseye kinim yok. Herkesin affı var
Hayır affetmedim.. Affetmem de çok zor..
S. A. hiçbir şeyi affetmez ✨
Hayır, kolay kolay da affetmeyeceğim.
Affetmeyi pek sevmiyorum
Önüme bakmak için affettim mecbur
Allah affetsin umrumda değil..
Asla affetmem hakkım helal değil ne bu dünyada ne öbür dünyada bana yaşattığıni yaşasın
Hayır etmedim ettiğimi söylesem de etmem
Allah affetsin , Hakkımda helal değildir.
En son ne zaman kalbim kırıldı hatırlamıyorum 😀
kendi içimde hallettim onu
Benim kalbim pek kırıklmıyor ya 😂
Öldü ve aradan bir müddet geçti sonra affettim.
Ben kimseyi affetmiyorum
benim kalbim kirilmaz gardas
Evet affettim.
Çokta s*kimdeydi
Affetmedim
Evet
affetmedim
Hayir
Etmedim
Henüz değil 🥹
Kalbimi kimse kıramaz
Kırarken affetim..