Kardeşiniz genç ve böyle bir durumun içinde diyelim ki çocuğu yok saymak, ailenize demek istemiyor derse kıyametler kopacak. Bu durumda ne yapardınız?

Kardeşiniz genç ve böyle bir durumun içinde diyelim ki çocuğu yok saymak, ailenize demek istemiyor derse kıyametler kopacak. Bu durumda ne yapardınız?

Tabi önce Allah korusun diyeyim🤭 eğer böyle bir şey olursa, yemiş bir şey derim atsan atılmaz, satsan satılmaz kardeşimdir başımın tatlı belasıdır. Önce onunla konuşur ikna ederim. Sonra alırım ailemi karşıma konuşurum onlarla onlarda eminim böyle bir haksızlığı asla kabul etmezler alır bebeği bakarız severiz büyütürüz ailecek ne yapabiliriz ki başka..
Bu tür durumlar çok hassas ve karmaşık olabilir. Her aile farklıdır ve bu tür bir bilgiyi paylaşmak veya paylaşmamak kararı, ailenin dinamiklerine, ilişkilere ve bireylerin duygusal durumlarına bağlı olarak değişir. Ancak, ahlaki ve etik açıdan, doğru olduğuna inandığınız bir şeyi söylemek önemlidir. Kardeşinizin çocuğunun varlığı veya yokluğu, aile üyelerinin bilmesi gereken bir gerçek olabilir. Ancak, bu tür bir bilgiyi paylaşmadan önce kardeşinizle doğrudan iletişime geçmek ve onun bakış açısını anlamak önemlidir. Kardeşinizle yapıcı bir diyalog kurarak duygularınızı ve endişelerinizi paylaşabilir ve ailenizin sağlıklı bir şekilde bu durumu ele almasını sağlayabilirsiniz.
O çocuk ne olursa olsun neticede bir can. Yapılan işin neticesinde ailenin mutlu olmayıp çocuğu acımasızca ötede tutma hareketlerini ben cehalet olarak okurum. Birey olarak dünyaya tekamüle gelmiş bir cana her ne yaşandıysa unutulup destek çıkılması gerekir
Biz artık aile evinde yaşayamazdık sanırım o yüzden kardeşimi de alır ayrı eve çıkardım destek olmaya çalışırdım. Böyle bir şey yapmış olması kardeşim olmadığı anlamına gelmiyor. Yapmış bir hata herkes yüzünü dönse de ben yanında olurum.
Cevap
12Cevap
Beni ilgilendirmez.
Söylerim tabi bu fırsat kaçar mı 😃sevsinler anne babası onu
Önemli bir mesele çocuk.
Ailenin haberdar olması çocuk için iyi bir gelişme olur.
Ne desem büyük konuşma olur. Akılsız olduğu kesin korunma denen bir şey var.
Aileme söylesem muhtemelen kan gövdeyi götürürdü, o yüzden bir süre susardım sanırım.
Öyle şeyler olmazz yaaaa nerden geliyo bunlar aklına 😂😂😂
Ohooo büyümüş al besle sana baksın 😂😂😂
Olan olmuş söylesek te söylemesek te. Önemli olan o çocuğun sağlıklı büyümesi.
Tabiki haklısın onun bir suçu yok sonuçta
İlk ben söylerim abimin ne b*k olduğunu anlasınlar diye ayrıca oda yapmasaydı diye düşünürüm.
Demezdim ya içimden gıcıklığına, inanılmaz "aneee bak bu napmış biliyo musunn" diye ispiklemek gelse de yapmazdım kendi içimizde hallederdik ki böyle bişi de yapmaz biliyorum. Yine de Allah korusun bu hataya düşmeyelim
Aileme söylemekten ziyade sahip çıkardım. Ailemin olumsuz tepkisine de engel olaraak..
O nasil bir soru lan :d
Söylemem. Kendisi söylesin.
Aşkimm ben derim duramammmmm😅
😂
Söylemem kendisi ne zaman söylemek isterse söyler
Tüm sülaleye yayarım anında asdjdk
Benim kardeşlik becerileri lzldlslldls
😂😂😂
Bu saklanacak bir şey değil abim tek başına bu yükü kaldırabileceğin bir şey değil o yüzden söylerdim sonra aile sülale toplanır senin ve çocuğunun infazına karar verirdik
evet söylerim
Evet söylerim
kaderim iyi degil ya ben kaderim harbi cop
Hemen ispiyonlarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?