Aile & Toplum Yeşil pasaport ile hangi ülkelerde oturma izni alınabilir? düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Hangi ülkelere yeşil pasaportla vizesiz gidip oturma izni alabiliriz? Güncellemeler+1 yıl Yeşil pasaportla oturma izni alınan ülkeler? Yeşil pasaport ile hangi ülkelerde oturma izni alınabilir? Cevapla Vize Soruları Pasaport Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
TheNorthRememberss Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl yeşil pasaportun oturma iznine etkisi yok turist olarak gidersin anca 0 1 Yorumla düşünmektükenmektir +1 yıl Hbaerde öyle demiyor. Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Oturma izni almaya faydası oluyor mu? Hiç bilmiyordum. 0 6 Yorumla düşünmektükenmektir +1 yıl Böyle bir haber duydum, ne kadar doğru bilmiyorum. Yorumla LostThrones +1 yıl Takipte olacağım haberi. Yorumla düşünmektükenmektir +1 yıl polonya mesela. araştırabilirsin. Yorumla LostThrones +1 yıl Yağmurdan kaçarken dolu gibi sanki Polonya... Yorumla düşünmektükenmektir +1 yıl Ne alaka? polonyaya kurban ol sen. bu ülke bir cehennem. bana polonya cennet. Yorumla meeks +1 yıl Neden Polonya ve bildiğim kadarıyla bordo pasaport alman lazım yeşil pasaportla alamazsın Yorumla
Sanalpsikoloq Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Avrupa ülkeleri ve amerika 1 7 Yorumla düşünmektükenmektir +1 yıl Avrupa ülkelerinin hepsi mi? Yorumla Sanalpsikoloq +1 yıl Evet hepsi Yorumla düşünmektükenmektir +1 yıl Vatandaşlık alınabiliyor mu? Yeşil pasaportum var. Yorumla Sanalpsikoloq +1 yıl Vatandaşlık almak için şartları var onun harici iltica başvuru ile alabilirsin Yorumla düşünmektükenmektir +1 yıl Ama yeşilpasaportla oturma izni alınır diye bir video yapılmış. Gerçeklik payı nedir? Yorumla Sanalpsikoloq +1 yıl Oturma izni alabilirsin ama vatandaşlık için söyledim sendemi sahtekar dolandırıcı yukseli izledin Yorumla düşünmektükenmektir +1 yıl Tanımıyorum o dediğini. Annem bir video gösterdi bugün. Polonyada yeşil pasaportla oturma izni veriliyormuş diye. Merak ettim. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oturma izi bambaşka bir şey pasaportla alakalı değil. 0 1 Yorumla düşünmektükenmektir +1 yıl Yeşil pasaportun olması yeterli diyen var. Yorumla
meeks Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Balkan ülkeleri bizi seviyor oralardan alabilirsin Kosova bosna Makedonya Arnavutluk karadağ falan 0 0 Yorumla
Projectmachine Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Oturma izni vermiyorlar bildiğim kadarıyla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yeşil pasaportun oturma iznine etkisi yok turist olarak gidersin anca
Hbaerde öyle demiyor.
Oturma izni almaya faydası oluyor mu? Hiç bilmiyordum.
Böyle bir haber duydum, ne kadar doğru bilmiyorum.
Takipte olacağım haberi.
polonya mesela. araştırabilirsin.
Yağmurdan kaçarken dolu gibi sanki Polonya...
Ne alaka? polonyaya kurban ol sen. bu ülke bir cehennem. bana polonya cennet.
Neden Polonya ve bildiğim kadarıyla bordo pasaport alman lazım yeşil pasaportla alamazsın
Avrupa ülkeleri ve amerika
Avrupa ülkelerinin hepsi mi?
Evet hepsi
Vatandaşlık alınabiliyor mu? Yeşil pasaportum var.
Vatandaşlık almak için şartları var onun harici iltica başvuru ile alabilirsin
Ama yeşilpasaportla oturma izni alınır diye bir video yapılmış. Gerçeklik payı nedir?
Oturma izni alabilirsin ama vatandaşlık için söyledim sendemi sahtekar dolandırıcı yukseli izledin
Tanımıyorum o dediğini. Annem bir video gösterdi bugün. Polonyada yeşil pasaportla oturma izni veriliyormuş diye. Merak ettim.
Oturma izi bambaşka bir şey pasaportla alakalı değil.
Yeşil pasaportun olması yeterli diyen var.
Balkan ülkeleri bizi seviyor oralardan alabilirsin Kosova bosna Makedonya Arnavutluk karadağ falan
Avrupa ülkeleri diye biliyorum
Oturma izni vermiyorlar bildiğim kadarıyla
Kolay değil
Zor...