Yeşil pasaportun geçerlilik süresi 3 aydan az kaldığı için yeni pasaport çıkarttırdım. Yeni pasaportum yaş sebebiyle bordo. Yeşil pasaportun içinde bulunan ve otomatik tanımlanan schengen vizesini bordo pasaportumla beraber kullanabilir miyim italya seyahati için?
Konuyla alakalı net bilgiye erişemedim o yüzden deneyimi veya kesin bilgisi olan var ise cevaplayabilir mi lütfen?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kullanabilirsin. Eski pasaportlardaki vizeler kullanılabiliyor, rahat ol. :) Vizenin süresi ne kadar kaldı?
Vizenin süresi 15 ocağa kadar geçerli, fakat schgen vizesi yeşilde otomatik hak olduğundan ve benim yeni pasaportum bordo olduğundan endişheliyim açıkcası. Amerika vizeleri kesin kullanılabiliyor her yerde bilgi var ama schengen için yok
Kanada, Amerika ve Schengen vizeleri kullanılabiliyor. Ben şu an öyle kullanıyorum zaten. Vize sayfana bir şey olmadığı sürece ve geçerliliği olduğu sürece sıkıntı yok.
Eski pasaportunu da gittiğinde yanında götüreceksin zaten, onu göstereceksin.
İçim rahatladı umarım sıkıntı olmaz, teşekkür ederim
Olmaz rahat ol rica ederim. Ama dediğim gibi vize sayfasında kaşe yırtık vs. Olmasın. O sayfa eskiden nasılsa öyle olsun.
Kullanamazsın, bordo pasaportunu verdiğinde senden schengen isteyeceklerdir. Maalesef yeşilin de süresinden dolayı İtalya'ya giriş yapamazsın
öncelikle yeşil pasaport ile çıkış yapabilirsiniz.
Pasaportun süresi bitmesine yakın konsolosluğa gidip süreyi uzata bilirsiniz.
Yeşil pasaportumun süresi 3 aydan az kaldığı için çıkış yapamıyorum. Daha yeni havalimanından uçağa binmek üzereyken thy personeli tarafından biletim iptal edildi. Bende yeni pasaport çıkartım hemen fakat bordo
aslında elinde daha önceden pasaportun olsaydı engellemezdi.
şimdi o zaman çıkış yapacağın ülkenin konsolosluğuna gidip iki pasaport ile basvuru yapacaksınız
Enteresan bir durum. Hiç rastlamadım. İtalyan konsolosluğu ile irtibata geçin muhtemelen net cevap onlardadır
1 haftadır ulaşamıyorum maalesef :((
Aracı kurum ile görüştünüz mü?